Не знам какво ми става... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Не знам какво ми става...
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1582 пъти
Здравейте! Името ми е Мария и съм на 14 години. Тренирам плуване от 9 години и до тази година имунната ми система беше в перфектно състояние, разболявах се максимум 2-3 пъти в годината. Проблемът дойде тази година. Започнах да се разболявам много често. Имах няколко настинки, възпаление на слюнчестата жлеза, възпаление на ухото и последно боледувах много дълго от мононуклеоза, това беше дори първият ми път когато киснах в болница. Та от тази мононуклеозна инфекция, черния ми дроб и далака нещо се увеличиха, а имунитета ми рухна. Мина точно месец откато излязох он болницата и съм добре. Обаче от няколко месеца насам, ме е страх да ям вечер. Нямам апетит, а майка ми ме кара да ям, защото си мисли, че искам да отслабна, а при ръст 170 55 килограма за мен са добре и нямам такива намерения. Когато обаче съм гладна изобщо на вечеря, ям в някакъв страх, че ще ми стане лошо като си легна (имам фобия от повръщане, стигала съм почти до припадък когато някой около мен повръща). Та заради тази фобия наистина изпитвам голям страх и за мен и за хората около мен и не знам дали е на нервна основа, но повечето пъти като си легна ми прилошава по неизвестна причина. Не пия, не пуша, девствена съм, което значи, че за бременност изобщо не трябва да си мисля. Също така ми прилошава като пия вода, затова не пия много, пия кафе почти всеки ден и ходя на тренировки. Лошото е, че заради мононуклеозата и нейните последствия, не мога да взимам хапчета още 3 месеца. Моля ви, помогнете ми, защото майка ми не ме приема насериозно, а и не искам да ходя при лекари.
П. С. пробвах да взимам пробиотици и се чувствах малко по-добре, но не мога да ги взимам постоянно, трябва да намеря решение, с което да сложа край на този проблем.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 59c8e6ae98
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имаш ли кисел или горчив вкус в устата понякога?
Може би е нещо от стомаха.
Пазиш ли диета след мононуклеозата? Аз съм я карала преди години и по спомен поне шест месеца трябваше да се храня по определен начин (само варено или печено пиле, ориз и картофи, без сол и подправки), да се пазя много и да не се натоварвам физически.
Гледай след като ядеш час-два да не лягаш, за да може правилно да се смели храната. Също така има пробиотици, които можеш да пиеш продължително време.
Във всеки случай, ако проблемите продължават, най-добре се консултирайте с лекар.
Ж28

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e72e9944cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Състоянието ти ми изглежда сериозно. Не подценявай здравето си като мен а вземи мерки. Посети психолог и лекар. Ще ти дам координати ако си от София. Поздрави и успешно излекуване.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 8b04f8420f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Муцка, мононуклеозата в 99% от случаите се предава чрез целувка. Поздравления, че си девствена, ама си подбирай партньорите за целувки по - добре. Иначе всичко е на психическа основа, пубертета те тресе, всички сме минали през такива неща на твоите години. Хубав ден!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ecc534b618
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От автора: номер 4 това беше невероятно тъпо изказване. На 14 вярвай ми няма да е от целувка. Номер 3 от русе съм. Номер 1 не нямам вкусове в устата, слава богу... относно диетата... не мисля, че е от храната, аз не ям от закусвални и т. н. ям си готвено, нищо вредно освен сладко понякога. Пия и по 1-2 кафета на ден.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6adba7f635
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Отиди на психолог заради страховете си. Не е нормално да те е страх от повръщане или пиене на вода. Някак си си се изнервила.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7118c2e0a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Само едно не мога да разбера, защо всички давате съвети за посещение на психолог, а не на психиатър. Защо при човек завършил хуманитарно образование/психолог/, а не при такъв с медицинско образование, какъвто е психиатъра. Дори си за гастроентеролог.

М53

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 851d9306ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Психиатърът лекува психични болести, а авторката не изглежда да има такива. По-скоро са някакви страхови неврози. Намали спорта и си обърни внимание на здравето.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7118c2e0a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   9. Ако страховата невроза не е психично заболяване то сигурно такова е грипа.
Всички психични заболявания се обуславят от токсини, вследствие проблеми при храноразчленителните, храновсмуквателните и синтезните процеси в организма

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker