Коренна промяна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Коренна промяна
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 1210 пъти
Здравейте, драги читатели. Често се оплаквам от живота, дори когато ми поднася най-хубавата вечеря, но аз не съм доволна, от това и че всичко, което желая не става наведнъж. Имам много купнежи и просто нещата стават твърде бавно. И така не се намери някой в живота да ми го каже, а трябваше да го науча по трудния начин. Човек трябва да има търпение. Напоследък получавам най-лошите уроци от живота и съм далеч от осъществяването на каквото и да било. В трудно положение съм и някога вярвах, че мога да понеса всякакви товари, но не е така. Убедих се, че когато човек си носи кръста живее много трудно и измъчено. А съм едва на 27, не успях да си направя дом, не успях да задържа любовта или поне не е както си го представях, не успях да се изуча, не успях с работата, която имах, в много неща не успях и в много успявах, но сякаш те нямат значение, щом не виждам хубавата страна. Боря се с неуспехите си и не успявам да се преборя. Не съм си поставила толкова трудни цели, но сякаш са неизпълними. Животът ми затвори в миг някои врати, когато бях болна няколко месеца, след 2 години се повтори и тези врати никога не се отвориха, въпреки желанието ми и хъса за работа, аз не можех да върша нищо. Много неща се разбиха, когато бях зле и сякаш не съществувах, а животът продължи своето темпо, но аз не можах да наваксам пропуснатото със същото темпо. Как се справяте с трудностите и какво правите, докато се чувствате притиснати в ъгъла? Какво да правя аз, животът ми коренно се промени, аз съм добре, но не мога да излекувам раните в съзнанието си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: d897525935
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти, аз лично съм приел, че не е необходимо да постигам каквото и да било. Имам цели, но не съм вманиачен в тяхното постигане. Живота така и така си тече, дали ще постигнеш нещо или не на кой му пука? Гледай да не изперкаш от неосъществени амбиции и депресия.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: eeaaddce90
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всичко много зависи от това дали вярваш в Бога или не. Атеистът имам съвсем друг мироглед и мотивации от вярващият човек.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1acb1c2384
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Чети мотивиращи книги и открий нещото което най много обичаш да правиш и мисли как да се реализираш с него

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f8f42f0e84
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ох, ами, чета. Знам, че звучи клиширано, но това правя. Чета цитати, записвам си ги понякога. Чета истории, защото се поучавам от тях. Чета книги, защото ме пренасят на различни места и ги преживявам. Това е един от начините, по които се отпускам. Започвам да се разхождам, никога не ми е до разходки, когато се чувствам зле, но така имам време да се огледам наоколо и да забележа нещо хубаво. След един час ходене се чувствам отново жива, сякаш съм свършила нещо много съществено, макар и да не е точно така. Понякога, когато съм потисната от външността си, започвам да тренирам, променям прическата си, прекарвам цяла неделя с отвратителни зелени маски на лицето си. В тези моменти спирам със задълженията и наблягам повече на хората около себе си. Не отказвам излизания, дори и да не ми се излиза. Проучвам различни дестинации, чета материали върху теми, които са ми интересни, макар и тези теми понякога да са напълно неприложими в живота и наученото да не ми влезе в полза. Ако съм недоволна от себе си, то работя върху поправянето на този проблем. Като ученичка се чувствах много зле, че изобщо не ме бива в математиката. Започнах да уча по предмета по-усилено, в последствие дори записах специалност, която се базира изцяло на математика. Видях слабост в себе си и толкова много исках да я премахна, че я превърнах в моя сила. Щом виждаш неуспехите си можеш или да работиш върху нови успехи, или да приемеш загубите и да продължиш напред. Нямаш други варианти. Човек се бори или се примирява. Ако си неспособна да си непукист, то ти остава да водиш битки за промяна. Какъв точно е проблемът ти? Трябва ти почивка или ти трябва промяна? Помисли над това и вземи решение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker