Помощ! Имам сериозни проблеми във областа на стомаха и ходене по голяма нужда! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Помощ! Имам сериозни проблеми във областа на стомаха и ходене по голяма нужда!
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 3251 пъти
Здравейте! Ще ви разкажа за моя здравословен проблем, както и да търся лечение, защото ми е спешно!
Във момента съм на 24 години, мъж съм, още като дете, на 7 години съм се разболял от настинка, нашите са ме завели на доктор който ми е дал грешна диагноза и лечение, тогава съм получил вътрешен кръвоизлив и вътре са се пръснали черва, органи, и аз не знам точно! След което са ме приели във спешното и са ми направили тежка операция която е продължила със часове, след операцията, докторът е разказал на нашите как ме е чистил вътре, черва и на ново ги е навивал, след първата операция, са последвали още няколко на същото място, и във момента съм със пет операции на едно и също място, във областта на стомаха и пъпа! Всичко това ми се е случило когато съм бил на 7 години, във момента съм на 24 както казах по горе. След като съм се възстановил, не съм имал пречки да играя със другите деца както и да тренирам лека атлетика и бойни спортове, но от тогава до сега, имам един много сериозен проблем със изхождането по голяма нужда!
Никога до сега, и до настоящия момент, не мога да се изходя до край, все едно червото ми е стегнато. И все пак ще ви го обясня малко подробно и гнусно, но това е жалката истина. Изхождането ми е проблемно да работя, да излизам и т. н. Когато ставам сутрин за работа, усещам че ми се ходи до тоалетната, но когато отида, не мога да се изходя, едновременно и ми се ходи, и не излиза. Поради тази причина, аз като съм на работа от 06:00 на работа, аз трябва да ставам във 02:00ч сутрин, за да се разхлаби червото ми и да отида до тоалетна, за да не ми тежи когато съм на работа. И да добавя, че стомахът ми не е свит от притеснения. А по лошото е че ходя и по няколко пъти на ден. А по гадното е, че след изхождането, не мога да се бърша със тоалетна хартия, понеже червото ми задържа и не могат да излязат всички изпражнения, и така мога да изхабя и три ролки тоалетна хартия без да съм се избърсал. За това съм принуден във нас, след всяко изхождане със мъркуча да си правя клизма, и след клизмата няма да ви казвам колко изпражнения излизат, и ми олеква, иначе, ако не е клизмата, и колкото да се напъвам, не мога да изкарам изпражненията и стомахат ми се надува, и не мога нито да излизам, нито да работа, понеже постоянно имам голям зор. А понеже след първото ходене, не могат да излязат всички изпражнения, след около един час ми се дохожда отново!
Същата работа е когато получа и разстройство, едновременно имам разстройство и не мога да се стискам, но когато отида до тоалетна, едновременно се мъчи рядкото да излиза, и едновременно не излиза, все едно има тапа на ану*а! И не мога да се обуя защото ще се изцапам, и на кратко това ми е гадния проблем. През 2012 година, ходихме във софия, болница Царица Йоанна, при професор Стойнов!
Според него съм имал три варианта, или възпаление, или болест на Крон, или стиснено черво. След гадните изследвания, мъркучи през устата и гъ*а, ми изписаха лекарства, Дуспаталин, ябълков пектин, и рициново масло, както и диета! Но нямаше никакъв ефект от това, от рициновото масло ме хваща разстройството, но както ви обясних, едновременно имам разстройство и едновременно задържа и пак не мога да се изходя до край.
Моля, недейте да ми се подигравате, защото не го пожелавам на никого това. Някой от вас сблъсквал ли се е със същия проблем и да има съвети, какви мерки мога да предприема, как да се изхождам по лесно, и когато се събудя да се изходя веднага, а не да чакам по 4-5 часа да се разхлаби! защото докато чакам, стомахът ми е надут и след събуждане, 4-5 часа не мога да мърдам никъде!
Моля ви да одобрите темата!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: e3139c180a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Влез в болница и се оперирай при този професор. Може да ти помогне. или в чужбина. тука може още по лошо да направят. решавай според ситуацията.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e3139c180a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Влез в болница и се оперирай при този професор. Може да ти помогне. или в чужбина. тука може още по лошо да направят. решавай според ситуацията.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: d8ae57dc9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Кафето разхлабва доста. Направи си едно експресо, Лаваца. Или пък сложи 200мл вода и като заври, слагаш 2 чаени лъжички кафе, разбъркваш и чакаш да кипне, после махаш от котлона. След това отново го слагаш и чакаш да кипне - така общо три пъти. Това е, ако нямаш машина. Ставаш в 6 или 7, удряш едно кафе и виж ефекта...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 403a2c27d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Пишете с какво, кога и как се храните. От 2012 до сега е минало много време не ми е ясно какво сте чакали. Ако чакате някой било то и лекар да ви излекува сте в дълбока заблуда. Лекарите или други знаещи хора само могат да ви помогнат вие сами да се оправите. А и още нещо-имате ли разширени вени, хемороиди? Някакви други считани от вас за маложажни оплаквания и подробности.
М 1964

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 68bc689f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Какво кафе бе, номер 3?! Човекът има сериозен проблем! По обясненията съдя, че се налага операция, но къде и при кого, не знам! Тук един потребител често съветва да се ходи по нужда в клекнало положение, пробвал ли си, авторе, би трябвало да има разлика?

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2bd24c2c24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От автора!
№1 Не подлежа на операция, това ми казаха от там!
№3 Няма никакъв ефект от кафето.
№4 Пробвал съм всякакви диети, както и всякакъв режим, бяха ми казали че трябвало да се храня по малко и редовно, и да съм избягвал сухите храни, но не дава никакъв резултат. Разширени вени нямам, но имам хемороиди.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 403a2c27d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   от 4 до автора Не ми отговаряте подробно, което ме навежда на мисълта, че не бива да се помага на човек, който не иска да си помогне сам. Ще направя изключение за вас, защото сте ми интересен като казус. Пишете как сте с теглото, расте, пада или е постоянно. През коя ноздра на носа дишате приодитетно, лява, дясна или двете? Постарайте се от епикриза да разберете коя част, тънкото или дебелото черво ви е оперирано? Имало ли е перитонит и сраствания? и пак повтарям хранителния режим подробно, какво, кога, как.

м1964

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 403a2c27d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   от4 до автора. Имате ли оригвания, рефлукс? Пишете, че стомаха ви е подут, но не споменавате нищо за газоотделяне. Корема ви под пъпа също ли е подут?
Опитвали ли сте изхождане клекнал, не на тоалетна чиния? И отново ви призовавам пишете с какво точно се храните и пиете обикновенно, кога през време на храненето приемате течности, спортувате ли? В колко часа са ви храненията?

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b935ffe51f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Акай клекнал. Не се шегувам. Аз имам операция от апандесит, прераснал в перитонит (и мен са ми чистили коремната кухина, макар и не колкото теб, после бях 10 дена с едни тръби да изтичат нещата). Така де, имах периоди дето подобно на теб уж ми се ходи, ама не излиза. Или пък имах един път запек почти 3 седмици, беше много зле. Оправих се с магнезий и като започнах да акам клекнал. Сега ще питаш къде съм започнал да акам клекнал и ще си призная, че просто акам на пода в тоалетната и после го събирам с тоалетна хартия и измивам. Да, звучи гнусно за някои хора, но това ми помогна доста.

Човекът е природно направен да ака клекнал. С клекнало акане цялата маса на горната част на тялото притиска червата и те се изпразват много по-добре.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 220c0a6c34
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И моят съвет е да се изхождаш в клекнало положение. Опитай да си сложиш някакво столче или нещо друго, което повдига краката и имитира тази поза. Когато имам проблеми, това винаги ми помага.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1469e80d7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   10, и на мен това със столчето много ми помага, само че аз го правя с малко легенче обърнато наобратно.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: befbbbcd14
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Aз също излекувах тежки хемороиди с кървене и запек като минах на клекнала поза за изхождане. Това го научих от сайта http://squat.beinsa.info/ - препоръчвам ти да го разгледаш.

У дома преправих тоалетната подобно на както е показано: http://squat.beinsa.info/home_toilet/
И малкия дори се научи клекнал и му е много по-добре сега, никога не е имал запек.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker