Упорита инфекция на половата система...Помогнете! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Упорита инфекция на половата система...Помогнете!
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 2536 пъти
Здравейте, приятели!
На 18 съм, момиче, имам един проблем от 4 години и не мога да се излекувам от него, ще сбия историята максимално, за да не ви отегчавам, но ще ви спомена подробностите.
Така, всичко започна когато на 14 години за пръв път правих секс с приятеля си (с който и до сега сме заедно)(чисто беше момчето, настоях за изследвания) появи някакво леко парене, не му обърнах внимание. После стана по-силно, отидох на гинеколог. Пуснах изследвания, оказа се стафилокока, изписаха ми антибиотик, мина ми. В един момент обаче това нещо започна да св появява всеки месец
Направих и възпаление на бъбреците-уролог и гинеколог. Понеже уролога ми изписа Панцеф и каза да започна незабавно да го пия, предполагам, че той е повлиял на изследванията които си пуснах при гинеколожката... там всичко излезе чисто.
И така си я карах, изписа ми тя за всеки случай вагинални глобули Полижинакс и триклобактер за промивки. Постави ми диагноза хроничен цистит.
И така, всеки месец в който се появеше ужасната болка, правих промивки и пих Кандизол, уж минаваше. Главно се появява проблема по време на менструацията ми, към 2ри, 3ти ден. Симптоми: парене по време на и след уриниране, много силно, на входа на влагалището, течение.
Декември след една вила, се разболях жестоко... с диария, повръщане и изобщо всичко от гамата. В изпражненията които дадох за изследване излезе ешерихия коли. Назначиха ми 7 дена лечение с Амикацин венозно, бях на частно, иначе си бях за инфекциозното.
И така, стигаме до настоящия момент
От 2 месеца не мога да спя от болки, пак пуснах изследвания, вагинален секрет и урина и излезе Е. Коли, 10 на 5.
Пак ми изписаха антибиотик, обаче е единствения към който вече не съм резистентна.. не знам какво да правя. Пия алое вера 95% гел. На прегледа ми казаха, че имам поликистоза и обърната матка(логично, майка ми е с обърната матка) и хормонален дисбаланс, от който много рязко слабея, колкото и да ям.. 1, 60 съм висока, 46кг тежа.
Изписа ми Жанин хормони, но трябва да ми дойде цикъла, а той закъснява с 2 седмици, а няма как да съм бременна, защото горкия ми приятел не е виждал секс от не знам кога вече.

Май стана много дълго, но... ако някой, някак се е излекувал от това, моля ви кажете ми, колата е убийствена просто, не мога да правя нищо, а няма обезболяващо което да подейства.
Приемам всякакви съвети, но ще спомена само, че съм резистентна към повечето антибиотици, а и съм пила почти всичко-Азакс, Нилидикс, Панцеф. Надеждата ми е в алоето, засега малко по Малко върши работа.
Благодаря ви за търпението!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 69a44cac88
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пий всеки ден по една чаша чай с много, ама много мъничко захар, даже най - добре чист чай от Бял равнец и Невен. Купи си съставките от някоя аптека! Аз така преборих всички гадории, които имах !

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: ea39a42d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ето, драги читатели, поредната жертва на фармацевтичната индустрия.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0166d5d9bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   дай да видя..
бих ти препоръчал леко смачкани скилидки чесън, ама не бих преди да прегледам.

10s

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 004e489f87
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Добър уролог има в окръжна болница в София.. Добри гинеколози има в болница Вита и Майчин дом в София. Иди на преглед и при двамата специалисти.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b306fc1f76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Имате смесена гъбично-бактериална инфекция и болни бъбреци. Докато не се прочистят междуклетъчните течности, кръвта и лимфата, а това става само при прочистване на червата, здравето за вас и практикуващите медицина лица, ще е мираж. Още по-притеснителното е, че може да се стигне до безплодие вследствие на бъбречна токсикоза, която отново е свързана с червата и прави блокажи в половата система. За да съм ви полезен, ще карам направо.
-Никакви храни със захари, дрожди/ хляб, боза, бира, вино, квас, кефир, плесенни сирена и др. /
- Никакви маргарини, колбаси, пасти, спагети и друга кулинария, промишлени сосове.
-Само чисто масло и заквасена сметана, яйца/ жълтък/, рядко месо и сирене, силна/руска/горчица.
-Бавни бъглехидрати, като елда, просо, бобови, батати/сладки картофи/.
-Всякаква добре измита сурова зеления, коприва, кориандър.
- 3-4 бразилски ореха дневно и до 100грама накиснати за 6-8 часа бадеми, кашу приети самостоятелно.
- Сушени сливи, сурови тиквени семки, по10 кайсиеви ядки. може да приемате ябълков пептин с вода.
-Много чиста изворна вода, редовно хранене в определени часове през 4 часа. Вода само 20 минути преди храна и 2 часа след храна, и нито капка по време на храна.
-Горчиви чайове от билки и никакво кафе, енергийни, безалкохолни, компоти.
- Чесън под всякакви форми/може капсули с чесново масло/, продължете с алоето.
Преглед при ендокринолог заради теглото. Минете към прием на сода вътрешно и промивки.
В триклибактера има натриев лаурел сулфат!!!
Колкото повече антибиотици, толкова по-разрушени черв, кръв и психика!!!
Топли крака и завит кръст. Редовен 8часов сън, търпение и позитив. За външно подмиване на половите органи
За външно подмиване се прави 2% разтвор на аптечна сода бикарбонат/пакета е 100гр. в 5л. вода/ и се прави интимен туалет поне 2-пъти дневно, до 7 дни. С около литър кипнала вода се заливат 100гр. сода, разбъркваме, доливаме до 5л., със изстудена преварена вода. Този топъл разтвор е за външна употреба.
За върешновлагалищно промиване
Необходимо е по-слаб разтвор: -половин чаена лъжичка сода в 250мл. вода. Разтвора се въвежда във влагалището с помощта на гумен дамски душ, промива се слузестата обвивка от патологическите отделяния два пъти в ден. След промивката е необходимо да се сложи локално противогъбично средство, назначено от гинеколог – свещи или вагинална таблетка.
Разтворите се правят по следния начин: Кипва се вода до85-90оС и заливаме с 50мл. вода ч. л. сода, след това доливаме оше 200мл. до небходимите 250мл. със изстудена преварена вода, така че температурата на разтвора да е около 30-36оС, за вътрешно вагинален душ.
Същия разтвор може да се пие сутрин на гладно 20 минути преди храна и медикаменти. Пие се бавно на малки глътки. Може да се направи гаргара на устата. С този соден разтвор организма се алкализира и Рн става над 7. 0.

Успех М 1964

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b306fc1f76
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   В допълнение, само когато личната ви имунна система получи възможност да се справи с патогените, ще оздравеете. Никакви антибиотици и други медикаменти не могат да свършат тази работа. Лекарите с медикаменти могат само да помогнат, спечелят време на личната ви имунна система да ви самоизлекува, и никой друг неможе да го стори. Нетрябва да се забравя, че колкото един медикамент е по-мощен и бързодействащ, толкова по-токсични странични ефекти предизвиква върху приелия го.
Всички препоръки са само препоръки и само вашите решения имат значение и последици.
Отговорноста за здравето е лична. Дори при лечение от лекар отговорността и последиците са за вас.

М 1964

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: cc26138716
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много ви благодаря за съветите!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 14c6ce7b1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   След 3 години лечение на стрептокок агалактиае с поне 6 различни антибиотика, най-после отидох в частна клиника и там ми пуснаха пълни изследвания. Освен обичайната микробиология, ДНК тест за STD - 9 болести предавани по полов път: хламидия, трихомона, уреаплазма, и тн. Е, излезе Гарднерела вагиналис - бактерия, за която е характерно че унищожава лактобацилите. Лечението е с метронидазол (Флажил например) и освен това пих антибиотик, глобули, и други за възстановяване на ваг. флора. Моят извод е - не са толкова упорити бактериите (в моя случай стрептокока), колкото досега лечението е било частично, зашото сме спестили пълните изследвания. Също така, досега се лекувах само аз, но последния доктор назначи лечение и за партньора. Мисля, че така и трябва.
Преди да прибегнете до чесъна и отварите, съветвам да се консултирате с добър професионалист, и да настоявате за пълни изследвания, а не само за тези по здравна каса.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker