Закъснява ми с два месеца след прием на Ескапел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Закъснява ми с два месеца след прием на Ескапел
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 885 пъти
Здравейте!
Започвам направо да обеснявам. След скъсан презерватив без свършване пих Ескапел час след акта на 27. 11. 2019г. Това беше 10 дена след цикъла ми. На 29. 11. 2019 ми дойде отново, но предполагам, че беше заради Еспакапела, който приех. След това са минали 55 дни, днес сме 21. 01. 2020г. и още чакам да ми дойде. Правих два теста за бременност преди 20 дена и двата бяха отрицателни, а и вероятността беше много малка, но за всеки случай пих хапчето. Нямам болки или някакви промени в тялото след лекарството. Непълнолетна съм, майка ми не знае и няма как да отида на гинеколог. Какво трябва да направя? Случвало ли ви се е такова нещо? Чакам съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: b8ba812bed
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Недей да правиш нищо засега. Ескапел дава такива отклонения. Ако още толкова дни нямаш цикъл, тогава вече трябва да посетиш лекар, но мисля, че ще ти дойде !

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 36f4965152
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо може да си направиш още един тест и след това отиди на гинеколог. Не е нужно да си пълнолетна, за да идеш без майка си, но ще трябва да си заплатиш прегледа, който струва около 30лв. /- зависи къде ще отидеш. Просто си запазваш час и отиваш, там ще те прегледат, ако се налага ще пуснат изследвания и така. Вероятно е заради приема на Ескапел, но е хубаво да отидеш, защото ние тук само може да предполагаме на принципа може да вали ама може и да не вали. :)
Закъснението може да се дължи и на редица други причини освен самото хапче и вероятността за бременност, която в твоя случай за мен е нулева. Единствено мога да кажа, че след Ескапел цикъла се обърква, но това е само общо казано, а дали при теб е заради това не мога да дам никаква гаранция. Причините могат да са много имай го на предвид и за всеки случай отиди да те видят.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 658c3e24a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз въпреки че на повечето места бях чувала че Ескапел не би трябвало да обърка нищо, след като аз приех Ескапел, цикълът ми се обърка много и знаех че е от това. Никога не ми е бил супер точен /много месеци след случката се нормализира както никога не е бил/, но със сигурност отне няколко месеца на организма ми да нормализира нещата. Циклите ми идваха след 40-50 дни, а най-дългият ми беше 7 месеца след приема на хапчето и беше 68 дни (бях на лагер за 1 месец и нямаше как да отида на лекар по-рано). След този случай всичко се нормализира. Това хапче е една ударна доза хормони и звучи напълно логично нещата да се объркат. Дай си време и ако вече мине доста време и нещата не са се оправили, посети лекар, не е страшно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker