Прболем със стомаха или нещо друго? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Прболем със стомаха или нещо друго?
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 731 пъти
Здрвейте, момиче на 17 години съм. Историята на моя проблем е дълга и широка, затова ще се постаря да съм максимално кратка и ясна. Всичко започна, когато искат да бъда слаба, тъй като се виждах доста пълничка. И така ме завладя манията за ''перфектна фигура''. Спрях да ям месо и джънк фуудс. Отслабнах драстично. Спрях и да се храня редовно, най много два пъти на ден като заедно с това правих и 20 минутни упражнения. Беше ме страх да ям, за да не надебелея, а в същото време мислех постоянно за храна. Обаче другите ми казваха, че не съм дебела и, е съм започнала да отслабвам, като анорексичка. Отначало се чувствах добре, но това не продължи друго. Започнаха едни страшни болешки в стомаха. Имах и хроничен запек, но с помощта на един сироп се оправи, но след като спях да пия сиропа отново се появи запека и ето, че стана по зле. Отначало мислех, че е от запека острите болки в корема(по точно около пъпа беше отначало, но болките впоследствие започнаха да се местят). Започнах да осъзнавам, че се разболявам от анорексия и затова вече приемам фигурата си такава каквато е. Имах неконтрилеруем апетит. Ту бях много гладка, ту нямах никакъв апетит. А и като се има предвид, че близо една година вече нямам менструация. И така два дена подред преядох. На следващия ден имах едно подуване на стомаха най-чвече от лявата страна и също така беше твърд. И това е и до днес. В интимната област също усещам да е подуто. В корема имам страшни болки след ядене и когато съм гладна, все едно ме щипе нещо. Около облаастта на яйчните също имам страшни болки, когато съм гладна обаче. Вгърдите също имам болки, особено лявата. Мислех, че цикъла ми ще идва, но явно не е това, тъй като вече съм така от една седмица. Често се чувствам и изморена. Урината ми е обилна. Вече се притеснявам, но сега заради корна вируса родителите ми не искат да ходя по болници. А аз не мога да се храня нормално, заради подутия стомах. Имате ли предположения какво може да ми има?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: ed65385dfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може да си развила дефицит на витамин б12. Ако имаш недостиг на витамина, ще става по-зле

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 2763e4ec0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аве то така става от такива лишения. Оранизмът ти е отслабнал , може да се стигне и до нещо по-сериозно.Ходи на лекар веднага

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: c463938c3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много неща може да са, понеже не си се хранила правилно продължително време. Най-добрия вариант е да отидеш при личния лекар, а той да те прати при специалист/и.
Към момента ще е добре да не преяждаш. Хапвай на малки порции, но по-често и не толкова тежки храни. Наблягай на течни храни като супи в началото, за да може стомаха ти да не претърпи шок, че изведнъж започва да храносмила големи порции твърда храна.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker