Киста на яйчника и кървене - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Киста на яйчника и кървене
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 26823 пъти
Здравейте, след неспиращо кървене почти цял месец, ми откриха голяма двукамерна киста на левия яйчник. Втори път ще пия УТРОГЕСТАН за 10 дни. Проблемът ми е, че отново на 5 ден от приема започнах да кървя и неспира вече 4 ден. А след 2 дни трябва отново да имам цикъл, вече след спиране на хапчетата.

Някоя от вас имала ли е подобен проблем с кисти, прием на утрогестан и това продължително кървене. Моля ви споделете, ПИСНА ми вече. Надявам се поне гадната киста да се е спукала и да не стигам до операция.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 12204f55de
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

1.   Аз съм нямала такъв проблем, но съквартирантката ми имаше поликистозни яйчници, май от много млада. По едно време лекарите успяха да я изчистят с много хормони и я посъветваха да забременява, ако иска да си има деца изобщо, но да е сега, докато е чиста. Става дума за немски лекари! Тя замина за Англия, там живееше приятеля ? и действително за има-няма 2 месеца зачена!!!
Искаше да ражда същност там, но се ужасила от състоянието на болниците (за Лондон става дума) и се прибра в Германия, където продължи да си учи до последно, роди си съвсем нормално здраво и хубаво дете!

Щом това момиче с много, ама действително много кисти е могло (поне временно) да се изчисти, да зачене, износи и роди, и ти ще можеш. Довери се на лекарите си и се въоръжи с търпение.
Успех

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 78828a89dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Благодаря ти, аз съм авторката. Аз имам две деца, проблемът е че това кървене непрекъснато по цели месеци ме побърква. А иска друти жени да се включат с подобни проблеми и как са се оправили евентуално. Дали са се разминали с операция и какви медикаменти са взимали.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: cd642672ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Щом имаш вече деца, какъв ти е проблемът?
Аз на твое място бих се опитала да си излекувам кистата, но ако не става - операция. Дори бих отстранила яйчника, в крайна сметка имаш два, а и деца имаш вече.
Мисли, от тези кисти може да се получат ужасни и животозастрашаващи усложнения. По-добре се лекувай сега, дори да е това много радикално.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 0d28661fa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   При всяка жена макар и една и съща диагноза, заболяването се развива по индивидуален начин. Така че при една симптомите да са различни, а при друга еднакви не означава че проблемът е еднакъв и ще се излекува по един и същи начин. Ходи при един и същи гинеколог и щом като имаш деца какъв е проблемът да те изчистят оперативно и веднъж за винаги да приключиш с тази болест. Успех и скорошно оздравяване

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 0503a239be
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Ще се оправиш!

Бързо питай гинеколога си той ще ти каже какво да правиш.
Пожелавам ти здраве и късмет в живота.

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 78828a89dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Авторката съм, благодаря ви за куража и милите думи. Никога не съм боледувала от нищо и сега това нещо ме побърка. Знам, че една лапароскопска операция ще реши проблема, но ми се щеше някой да сподели ако се е оправил с билки или хомеопатия. Ще опитам всичко преди крайната мярка. Пък и мисля, че отвратната киста е фоликулярна и може и да изчезне. А днес имам силно кървене отново, утре са последнитеа ми три хапчета и след тях трябвя да имам менструация отново. ГАДНОООО....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: fea8eaca75
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

7.   Мила авторке, не си играй така със здравето си. Направи си операцията и готово!
Не разчитай на билки и билчици за такова нещо. От играчка-плачка! Кистите изобщо не са за подценяване и операцията не е някаква „крайна мярка“ , а еднинствената в случая ( щом не си се повлияла на хормоналното лечение).
Имаш деца, те имат нужда от майка си! Ако трябва го махни този яйчник, но остани жива и здрава. Стига с българско самолечение. Не става дума тук за хрема!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d1a19dd75e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Авторке! Слушай сега! Аз имам кисти! Но има 2 вида кисти попринцип. Едните обхващат плътно яйчника и не позволяват на жената да има цикъл, а другите са с обилно кървене! Първите са по-малкото зло! Лекуват се с хормони и с лапароскопска операция, но са по-упорити. Но вторите трябва задължително да се оперират! Това обезкървява организма и е опасно. Моите кисти са от първите и минах под ножа. Но на една приятелка и бяха от вторите и лекарите направо я пъхнаха в болница по спешност и я оперираха! Не си играй със здравето така без да ходиш на лекар!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 78828a89dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Когато ми спре кървенето ще отида на преглед с вагинален ехограф и ще пиша какво е развитието на проблема ми. А вие споделяйте как е било при вас и дали сте се отървали по някакъв начин от операция. Знам, че кистите са различни видове и някои задължително се оперират, но си мисля, че стават и чудеса. Моята е много отпреди, нараства и вече е почти 7 см, гадината мръсна.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 59b676a018
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Време е авторката да приеме идеята просто, че има киста и това се лекува от лекари, няма бабешки методи и няма спасение от скалпела, може би. Е й?
Мечка страх, теб не страх!
Действай и си решавай сега пробелемите, не чакай за утре, с това игра не бива!
Радвай се, че има лечение проблемът ти и само напред! Милиони жени имат този проблем, ще го преживееш и ти

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 часа
hash: f5b3a96116
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Здравйте! От скоро и аз имам такъв проблем-киста, причиняваща ми кръвоизливи. Някой може ли да ми каже дали ''UTROGESTAN'' се приема по схема или е индивидуално за всяка жена?

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: eb06087112
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В София да ми препоръчате АГ кабинет с вагинален ехограф, но да работят с направления! Че досега от тези ехографи само в скъпите клиники съм виждала...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: f5a3a3dd50
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Здравейте момичета, нека и аз споделя моя проблем. преди няколко месеца имах здрави и чисти яйчници, но проблема при мен дойде след стимулация за ин витро процедура. Резултата от процедурата е отрицателен и след като ми дойде месечният цикъл ми тече вече 24 дни. Ходих на доктор през това време два пъти и той ми изписа ДИЦИНОН, ДУФАСТОН И ВИТАМИН Ц. Но за съжаление вече 10 дни ги пия без резултат. Оказа се на втория преглед, че имам два големи фоликула които не се пукат. Аз също съм много объркана и изплашена. Ако сте се сблъскали с такъв проблем, моля ви дайте съвет какво да правя. За операция доктора нищо не казва за сега.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9dcdd0065c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Здравейте и аз имам такъв проблем когато ми спря цикълът след два дена започна обилно кървене.Отидох на генеколог и ми каза че имам киста на яйчника и страшно съм объркана и изплашена.Много ли са вредни кистите?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 62ccd5994f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От 20 години се боря с кисти, първата ми я откриха на 16. Казвам ви, момичета, взимайте мерки и не гледайте на проблема като на несериозен. За сега избягвам операция, но с цената на много хормони. "Рекордът" ми е 8 см и лекарската само дето не ме засили към операционната. Обаче реши да даде шанс на някакво лекарство, което взе, че подейства. Ставаше ми лошо от тия хапчета, но героично си ги пих колкото трябва и гадинката се предаде, но после на Диане с години (е с почивки). Сега съм на 38, в момента съм чиста, но пък левият ми яйчника е почти изчезнал заради хормоните. Най-вероятно никога няма да имам деца...
Така, че не гледайте на нещата несериозно.
Слушайте лекарите и се примирете, че лечението е дълго.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker