Не знам какво става с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Не знам какво става с мен
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1005 пъти
Добър вечер!

Напоследък осъзнавам, че нещо се случва с мен и ще се радвам да споделите дали сте се чувствали по същия начин.
До преди няколко години бях целеустремена, мотивирана за създаване на семейство и готова за семейство. Преди шест години се преместих от големия град в провинцията и до днес живея там.

Също така последните няколко години бяха доста емоционални за мен- предателство от " приятели", преместване на ново място и съжителство със свекър и свекърва. Предполагам се досещате как в началото не бях добре приета и се наложи много да се боря за автономността на нашето семейство. Опитах да работя в социално учреждение, но моят съпруг се оказа, че има роднини там и без да искам станах жертва на интриги. Напуснах и започнах да помагам в семейния бизнес до момента в който не си дадох сметка, че живея нечий чужд живот. Изпитах силно желание да се върна към своите интереси и да продължа да се развивам.

Чувствам се странно. Напоследък забелязвам, че съм станала затворена и нетипично свита. Винаги съм била социална личност, излизах всеки ден и се чувствах добре. Моят съпруг е първата ми любов и много държа на него обаче тази изолация на мен не ми се отразява добре. Не искам да избързвам със заключенията, но сякаш не съм с правилния човек до мен. Откакто заживях в родния му дом започнах да се чувствам като малко дете, а не ролята която съответства на възрастта ми. Уважавам родителите му и нямам нищо против хората обаче в моите очи е ужасно неловко ( унизително) мъж на 30г да бъде третиран като малко дете. Първоначално той не даваше никакви индикации за нищо и откакто заживях с тях той просто ми падна в очите. Забелязвам как тактично бивам манипулирана да живея според неговите/ техните виждания. Може да съм емоционална обаче това не пречи на трезвата ми преценка.

Обръщам се към Вас с надеждата да споделите дали сте се чувствали сякаш сте си чужди. Не знам дали това е криза на 30-те, охладняване на чувствата или направо разлюбване.
Няма трети човек и от двете страни. Той винаги е бил такъв обаче аз чак сега си отварям очите и виждам нещата каквито са наистина. Той се извинява, но няма никакъв смисъл вече... Делата говорят повече за човек, отколкото словата. Обичам го, държа на него и искам да сме активни и пр. Не ми е приятно да си седя 24/7 между 4-стени. Той е ориентиран към финансовата страна,аз повече съм развита в духовно отношение ( не съм безработна).
Всъщност историята е много заплетена и сега не мога да преценя аз ли бъркам или той е влязъл в зона на комфорт и но желае да се променя. По принцип всеки има правото и дори е задължително да полага грижи за себе си във всеки един аспект но той по никакъв начин не желае нито да се развива, нито да идем на изложба, на кино, театър и т.н.
Случвало се е аз в залата да вдигам тежести, а той гледа детски!
Имам усещането, че съм омъжена за дете ИИИ и усещам как няма да мога да разчитам на този човек за нищо. Опитвах многократно да говорим относно отделянето ни к темата до днес си остава неразгадана. Усещам, че не е готов за семейство :)
Пред хората е един весел, сговорлив,с вкъщи мълчи, само яде и спи. Чудя се дали да не събудя малко ревност у него и да се постресне. Трябва ли да се разделим или само временно да се отделим един от друг.

Ако е от значение е зодия близнаци пък аз скорпион.
Бележка: не вярвам в зодии и ми е все едно за тях. Искам да се възстанови отново тръпката по между ни. Лично пространство и деца. Вече не знам дали може да дишаме като един организъм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6ea6e7257e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   На първо място трябва да заживеете самостоятелно, без родители на близо, ако трябва и в друг град. Живеене с родители на тази възраст?! Недопустимо е, не е мъж на място ако не направи нещо по въпроса и не се вслуша в себе си, не в теб или в майка му, а в него самия. Ако иска да остане и остарее на село, ок, но ти си тръгваш, ти не си за там очевидно. Търсиш си щастието другаде, какво семейство мислиш, че ще създадете щом е толкова незаинтересован?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3bc47432f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Благословия е, че си осъзнала тези неща преди да сте направили дете!

Ужасно е да живее(те) с родители на тази възраст, както казва 1.

Как така уважаваш родителите му, ако те се държат с него като с дете - това за уважение ли е?

Та вие дори не можете да говорите! Сама казваш „Опитвах многократно да говорим относно отделянето ни и темата до днес си остава неразгадана“. Ако една двойка не могат да говорят за неудобните и трудни въпроси, какво могат?! Той че е безгръбначен е ясно, но и ти си в някаква степен такава, щом оставяш да отклонява и избягва такива важни въпроси.

Какво по-конкретно се случва като повдигнеш темата? Как я отклонява?

Има надежда единствено ако той рязко поеме отговорност, ако се сепне осъзнавайки колко е безгръбначен в момента. Като е „ориентиран към финансовата част“, след две седмици да сте на квартира!

Най-вероятно в момента, след като си се понагледала на безхарактерността му, не си и особено привлечена към него. Това може да се промени, ако той наистина започне да поема отговорност и вземе да се държи като мъж. Не забравяй, че все пак си се венчала за него, което в най-общи линии е обещание, че ще работите върху решаване на проблемите, вместо да се разделяте. Това не означава, че той може да прави каквото си иска и ти не е допустимо да го напуснеш, но означава, че е редно да му дадеш шанс да се поправи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker