Паник атака и страхова невроза - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Паник атака и страхова невроза
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1687 пъти
Паник атака или страхова невроза е по лошо? Каква е разликата между двете и как да се справя е с тези ситуации, когато получим паник атака или страхова невроза? Аз съм на 34 и от от 2-3години много често получавам страхова невроза и паник атака, не знам как да се справям и спасявам. Ужасно е. Стигам и до диезепан чат пат,. Имам чувството че съм луда в този момент. Моля виии помагаитее. От всичко започнах да се страхувам и най вече от болести и то от тези две. А съм ходила по много оо доктори и всеки ми казва, че съм здрава като биг,.А от най малкото нещо и ми става лошо. Нещо да се ядосам- паник атака, когато съм щастлива пак ме обзема тази страхова невроза започвам да се потя, да треперя, да изпадам в ужасни моменти.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 501fc5577a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Прекалено много свободно време имаш. Намери си хоби и ще ти мине.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d01a8795dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Номер 1 много нагло изказване. Ти знаеш ли колко е трудно да работиш с паник атаки? А? Не си ги преживял. Жената моли за съчувствие и помощ.
Здравей, авторке. Аз съм момиче на 22 и поради същото дори се наложи да напусна медицински университет (където се влиза адски трудно) и да запиша нещо по-леко. Ходих по лекари (психиатри) никаква файда- смисъл предписват ти антидепресанти с много странични ефекти. А аз бях много зле не можех да спя, нито да ям, дигах температура, нямах сила да стана от леглото. За такъв ужас ти говоря.
Та, сигурно ще ме помисиш за луда, но реших да посетя една жена( гадателка) само хубави неща се говори за нея. Отидох при нея жената ми каза, че имам да го наречем проклятие не искам да споделям с подробности, но не е точно това...Каза ми да отида да ми леят куршум 3 пъти, отидох и оттогава съм много по-спокойна. А относно този проблем "проклятие", тази сряда ще ходя при въпросната жена да ми помогне. Надявам се да успее да ми помогне, тъй като каза, че все още не е късно. Ако се интересуваш и не ме мислиш за луда, пиши тук. Ще ти кажа как се казва жената и как да я намериш. :)

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: eb7fe24a8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Номер 1 е груб, но прав. Дори психолози/психиатри използват трудова терапия доста успешно. То е логично, че като си зает с нещо, не мислиш толкова за глупости. Дори медитацията е работи на подобен принцип. Обаче ако седнеш на дивана и цял ден няма какво да правиш, стой и гледай как ще за някоко седмици ще започнеш да откачаш и колко и какви мисли ще му минават дори и на психически здрав човек. Дори в затворите гледат да намират някакви занимания на пандизчиите, че съвсем ще изперкат. Хората са го казали - празният ум е работилница на дявола.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b3f4935f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   По гадателки врачки и гледачки не ходи. Забранено е защото те са от дявола. Временно може да те облекчи но после ще има лихви. В Библията е писано че това не е хубаво и носи нещастие.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d01a8795dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Значи казвате, че Ванга, която е помогнала на много хора е пратена от дявола? Смея се на глас!

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 56d4ab1cbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Ми, той и дяволът вярва, че има Бог. Какво ви учувда и кое ви е толкова смешно, нимер 5? !
В Библията/ Словото, ясно е написани, какво ги чака всички, които се занимават с врачуване, магии, говорене с мъртви и подобни. Ванга не беше по-различна от тях.

10 Да не се намира между тебе някой, който да прекара сина си или дъщеря си през огън, никой чародей, астролог, гадател, или омаятел,
11 никой баяч, запитвач на зли духове, врач, или запитвач на мъртвите;
12 защото всеки, който прави тия дела, е омразен на Господа, и поради тия мерзости Господ твоят Бог изгонва тия народи от пред тебе.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6006ceb6f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравейте, аз съм авторката и искрено благодаря на всички ви. Искам да кажа, че Може да ми е малко работата, и найстина е така, но не мисля, че от това ми става така, а като настъпи този лош момент а тези моменти могат да ги разберат само хора дето са го преживявяли, на никой не го пожелавам, но тогава не знам как да се оправям. Писнало ми е и от доктори, който ти дадът едно успокойтелно и заспиваш. Да за момента те успокой, но защо все с хапчета? До кога така? Даже вече и от хапчета се страхувам. Не сме луди знам че това се получава защото сме чувствителни, но не трябва да е така трябва да сме силни и издръжливи на всичко, защото в живота има и хубави и лоши моменти а ние сме млади. Затова попитах за мнение. Благодаря на всички

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker