Какво означават според вас тези думи за мъж и жена? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121358)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18569)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Какво означават според вас тези думи за мъж и жена?
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1252 пъти
Нарцис?
Незрял мъж?
Мъж пълен с комплекси, който проектира върху другите?
Скъперник?
Егоист?
Бесноват?
Обладан от бесове и демони?
Всичкото горно написано да е събрано в едно лице?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 653934dd83
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   За мъж или жена, няма разлика в описанието на думите, според мен... това са човешки качества, не са полови белези...

Нарцис - човек, който винаги има нужда вниманието да е върху него, да се занимават с него/нея, да се говори и да се боготвори, един вид, този човек и да се смята за нещо повече от другите, дори и на подсъзнателно ниво.

Незрял мъж - това ще е момче, не мъж... човек, на когото му липсва емоционална интелигентност, действа първично, не обмисля какво говори, не се опитва да разбере ситуация и не умее да решава проблеми, няма добра преценка за живота, себе си и хората.

Скъперник - човек, който ще се стиска за щяло и нещяло, ще си стиска парите и вещите, ще е резервиран спрямо теб и дори себе си...

Егоист - тук има ли нужда от обяснение... човек, който не се интересува и не го е грижа за теб, чувствата ти и мислите ти, не се сеща дори да те пита как си, ако минаваш през нещо трудно, гледа да ти помогне отгоре-отгоре...

Бесноват - какво ще рече това? някой бесен, импулсивен, нетърпелив и ядосан през повечето време?

Обладан - не знам... не се занимавам с такива хора.

Всичко събрано в едно лице - Сатаната ли ще да е това? Бегай от такива изроди... независимо дали е мъж или жена.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9c3b7e85c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Все едно описваш бившия ми приятел. :D
Комплексите са страшно нещо. Първоначално могат да бъдат прикрити по някакъв начин (аз не ги забелязах в началото), но извадят ли се на показ.... просто става опасно за здравето... в буквален и преносен смисъл.
Какво означават конкретно думите нарцис, незрял мъж, мъж пълен с комплекси, който проектира върху другите, скъперник, егоист, бесноват, обладан от бесове и демони, събрани в един човек?
Ами означава, че това е човек, който е силно комплексиран, не е доволен от живота си и дори отсреща му да застане най-чистият човек на планетата, той ще се опита да го изцапа със собствената си несигурност и проекции (ще се опита да прехвърли върху него качествата на други хора, които са го разочаровали във времето или своите собствени лоши качества, за да се почувства по-добре).

Става дума за човек, който мисли само за себе си, за това да му е готино , с ниско самочувствие и без каквото и да е чувство за отговорност към другите и собствените си действия. Такъв човек един ден може да ти казва, че те обича, а на следващия може да се окажеш съвсем непотребен. Има много информация в нета за нарцисите, няма да пиша напразно, прочети си.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 41004eb3a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Означава, че има сериозни проблеми с психиката човешките ценности и поведението си в обществото.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c796c49c98
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ха!Все едно мен си описал/а.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 7239bc5e21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Нарцис е самовлюбен човек, егоцентрик, включва и егоизъм.Идва от легендата за Нарцис.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5e2f37d71a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Аз съм авторът на темата. Мъж. 45 год. Към въпроса ако мога да добавя и този копиран коментар?

Намери си чужденец. Аз съм във връзка с такъв и такива проблеми нямам. Тук много рядко ще видиш мамино синче, но българските мъже просто за нищо не стават. Чака на маминка, после си търси втора такава в лицето на жена си/ приятелката си. Вкъщи го мързи една чиния да измие, иначе няма равен в това да дава команди и да има нечовешки претенции. Ката се о*ере за нещо, все се оправдава, че бил мъж, че бил това, че бил онова. Просто ги остави българските ***** с техните луди майки. В българия качествен мъж няма да намериш, особено до 38- 40- годишна възраст.

България е страна на мамини синчета и разбити семейства

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: bb157bfa62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Нарцис - човек, който би използвал лафа "Това място не е в стил Петко", като цяло говори за себе си в трето лице или поне се смята за еманация на човешката раса. Задължително се разпорежда кое как трябва да се направи от позицията си на "многознайко".

Незрял мъж - автор на лафове като "Не знам защо станах баща" или "Искам да си поживея още /повтаряно много пъти във всяко десетилетие, докато жените спрат да го търсят към 70-80 годишнината му, ако не случи на някоя "бабка", която да реши, че иска брак на тия години/"

Мъж пълен с комплекси, който проектира върху другите? - някой, който описва другите така, както би трябвало да описва себе си. Популярно животно в онлайн споровете, където единият нарича другия тъп, докато той самият е тъп.

Скъперник? - човек, имащ пари, но не искащ да ги харчи. Да не се бърка с човек, който икономисва с цел да не остане на улицата някой ден - нужно е да си обезпечен финансово, за да си скъперник. Бедните няма как да са скъперници, поне не и доказани такива!

Егоист? - човек, който мисли първо за себе си, после за себе си и накрая за негово милост. Не мисля, че има нужда от обяснение.

Бесноват? - вероятно някой, който избухва без причина или се бие, защото някой го погледнал странно.

Обладан от бесове и демони? - горното, но с повече налудничавост.

Всичкото горно написано да е събрано в едно лице? - ох, представих си го тоя и ми се доповръща. Къде ги намирате тия изроди, бре? Има ли възможност да кажете къде живеят, за да подминавам района отдалеч /поне на 10 километра встрани/?

Иначе сериозно: нарцисът, комплексарят и егоистът често са един и същ човек. Бесовете и демоните/бесноватостта вероятно може да е реакцията на крайно неуверен в себе си човек, който компенсира с някакво псевдо самочувствие, ако същият бъде унизен качествено /например се види в огледалото/. Ако същият има някакви пари /примерно издънка на богат род/ и са го разглезили /правил си е каквото иска откакто е проходил/, ето ти типичното богаташко синче, което е толкова токсично, че трябва да влизаш със защитен костюм при него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker