Влюбих се в адвоката си, но при много, много, много нелепи обстоятелства - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се в адвоката си, но при много, много, много нелепи обстоятелства
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1653 пъти
Попаднах в доста неприятна ситуация и не по моя вина, но все пак... Отидох в кантората му толкова уплашена, чак моменти ми се губят. Не знаех кой е, нито го бях срещала преди ( в малък град сме) и като го видях, ме хвана още по-голям страх и срам как ще изглеждам в очите му... Той е млад и привлекателен на около 35 години, аз съм на 24.
Искам, не искам, разказах си всичко, нямаше как да си тръгна с доводите, че ме е срам, харесвам го и ще си търся друг адвокат. Иначе взе проблема насериозно, успокояваше ме на няколко пъти, защото буквално през цялото време треперех от шок, срам и нерви. Свършихме първата част от работата ни за около час/час и половина. Страшно много прилича на една стара любов - същата походка, горе долу същата възраст, същото телосложение/ръст, същият стил на обличане, същият глас и почти същото лице. И, не, нямат роднинска връзка, просто съвпадение. Още два пъти се виждахме - разбира се, по работа. Той ме спаси от голяма беда и даже май не искаше да ми взема пари, но всеки случай се описва в някакъв протокол, в който трябва да впише и колко пари е взел от човека. За първата консултация не ми взе нищо, макар че имаше табелка на бюрото, че консултация струва минимум 40 лв. Като си плащах онзи ден ми поиска само 50, аз му дадох 100, защото наистина съм му много благодарна. В началото не ги искаше, но след моето настояване се съгласи. Вчера ходихме до книжарницата да копираме документи и искаше той да ги плати, ама на мен ми беше неудобно, макар за толкова малка сума. Спорихме още повече за някакви стотинки там. :) Както и да е, не искам от никого нищо, най-малко от него.

Разгледах обстойно профила му във Фейсбук, естествено без да му пращам покана. Срам ме е! Не е женен, няма халка, няма деца, няма снимки с жени, но това, разбира се, нищо не значи. Може да си има тайна приятелка. :) Много е свеж, изглежда интересен и интелигентен. Само дето веднъж изтърси една глупост (надявам се, че без да иска) и е харесвал страниците във Фейсбук на разни порно актриси. Беше ужасно разочароващо да видя това. А не изглежда такъв човек...

Той мен едва ли е харесал толкова колкото аз него, а може и въобще да не ме е харесал, макар че изглеждам доста добре. Само "разпита" какво уча, къде, какви планове имам за бъдещето. Каза, че съм му много позната, но аз как не съм го виждала, не ми е ясно. Със сигурност няма да го търся, нито ще се надявам на нещо. Определено не е мой тип, но нещо в него много ми хареса. В него намирам това, което виждах в старата си любов. Откакто сме се запознали миналата седмица, само за него мисля. Знам, че нищо няма да стане, знам и че ще ми мине скоро, просто имах нужда да споделя. Дано никога не види това, ще се сети коя съм. :D

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 70cd1ba0fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ще ти мине... това не е влюбване, а по-скоро внезапно привличане, което минава точно толкова бързо, колкото идва.

Малко е странно как не ти е искал пари, тук се усъмних в историята... все пак с това си изкарва хляба? Дали си красив, грозен... плащаш си, още по-малко при адвокат.

Според мен проектираш стария си приятел върху този адвокат... и заради това те привлича толкова. Явно не си превъзмогнала старата си връзка и търсиш утеха и някой, който да е като бившия ти. И това, че адвокатчето не е твой тип, както сама каза, издава че чисто и просто имаш несвършена работа по старата си връзка.

Според мен не си влюбена в човека, а по-скоро те е привлякло това, че има прилика с бившия ти и ти напомня на него...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: bec678284a
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Така както го описвш, най-вероятно е...гей.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c7967ea0d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Попитай го дали е обвързан
Ако няма приятелка-действай!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 547df32660
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Голяма работа, ще ти мине. Използвай, че те харесва, ще свърши работата си по-добре

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: cb1be62d03
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   И защо да няма шанс да се получи? На мен пък ми се струва точно обратното. Нищо не губиш така или иначе.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 37bbcd4deb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Пиши му във фейсбук да му благодариш и може да завържете неформален разговор. А после - каквото сабя покаже.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9028555370
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не се заигравай с този. Всички хора са изпитвали такива моментни състояния. Този както го описваш нещо не му е наред, не знам какво е. Но определено е странно на тази възраст сам. Отделно това с интересите му в фб говори доста лошо и пошло за него. Кой нормален човек ще лайква такива страници във фб си, където ти стоят профилите на приятелите. И общо взето човек влиза във фб да разгледа някоя статия и клюка.То вече фб не е толкова модерен. Само за разтоварване се ползва...А той явно с такива страници се разтоварва докато няма работа в кантората .Отделно 11 години разлика доста са. От такивя може да си пострадаш само. То да беше нещо изключително този, а както го описваш....
Ж 25

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 62a7fd1102
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Долсинео, ако всички моми мислеха като тебе, деца нямаше да има на този свят. Нищо не рискуваш, най-много да те опъне отзад.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3bc619bdf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   В малкия град няма голям избор. На мен ми изглежда, че той те е харесал и затова не ти е искал пари, а защо му е да те разпитва какви са ти плановете за в бъдеще, ако не се интересува от теб. Усетил е, че го харесваш и явно симпатията е взаимна.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: bef3085f0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Адвокатът е длъжен да е любезен с клиента си, иначе ще стои гладен. Само че такива душици като теб проектират мечтите, сантиментите и желанията си върху всеки, който им говори любезно и им се усмихне. Ще ти мине.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1b7175e59d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Млад адвокат в България = келеш и калинка. Лош вкус за мъже имаш от малка и ще патиш...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4762dc55f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ами и аз колко се влюбвам. Само един поглед с желание ми трябва и мъжа да е симпатичен и съм на крилете на любовта. Само дето съм женена сега и не се заглеждам много. Иначе ми допада един мъж, понякога си мисля за него и се радвам да го видя. Не знам дали аз не съм сбъркана. Даже веднъж говореше с една мадама и аз така го изревнувах, той си е самотен иначе. Понякога ми харесва да си мисля за него.
Изчакай той да се включи, ако е заинтересован, може да е обвързан.
Някои мъже си остават цял живот не обвързани.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker