Болки при полов акт - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Болки при полов акт
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 1127 пъти
Здравейте, момиче съм на 21, водя полов живот от около 3 години, но в последно време започнах да чувствам болка. Това се получава при продължително правене на секс с много рундове (3,4). Ходих на гинеколог, правихме всички видове изследвания и всичко е наред. Но болката не изчезва. Проблема е, че имам сериозен приятел и при него ми се появи този проблем, преди това не съм имала такива оплаквания. Опитах се да поговоря с него за това, каза, че никога такова нещо не му се е случвало и че в бъдеще това може да се окаже сериозен проблем за нас двамата. Опитвам се да не го ограничавам в секса, доста активни сме - всеки ден по 3-4 пъти. За мен лично това е достатъчно, понякога дори и много, но той смята, че на тази възраст е напълно нормално. И когато се случи така да кажа, че е достатъчно, се появяват проблеми между нас. Какво да правя, някой изпадал ли е в същата ситуация? Ще се радвам да споделите и да ми дадете съвет :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: 6712e453a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Болката ти се дължи на твърде чест полов контакт, явно е и груб на моменти или постоянно. Второ щом приятелят ти така реагира при споделянето, че играта между вас не ти носи удоволствие, а болка и не те оставя да заздравееш е ясно що за индивид е - тъканите вътре във влагалището явно са натъртени и продължават да се натъртват след всеки следващ контакт. Трябва им време да зарастнат. Това говори, че изобщо не те уважава а те използва вместо дясната/лявата си ръка или като секс кукла. Скръцни със зъби и кажи не. Ако те остави ясно що за стока е и не си заслужава да си губиш времето с такъв идиот, който е с теб само заради едното лашкане 3-4 пъти на ден. Според мен то си е било ясно още от първата му реакция, че този проблем щял да бъде сериозна пречка на взаимоотношенията ви! Връзка не се гради само за секс. Тя е взаимно уважение, разбиране и страст. Лашкането може да си го получи и срещу стотачка за час при кварталната магистралка. Помисли много сериозно над коментара ми за да си избегнеш загуба на време и много по-сериозни проблеми в бъдеще.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: c7c058b541
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Нормално е, да те боли, защото си травмирана физически. А и психически, защото твоят любим ти заявява, че ако не те блъска по 5 пъти всеки ден, ще те напусне. Ако аз не се чувствам добре и някой ми заяви, че това не го интересува, моменталически ми става никой. За това, много добре си помисли, какво бъдеще имаш с този човек.
В секса норми няма. Има значение и двамата да се чувстват добре.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: bad321f249
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ами ти какво очакваш като го правите по 3-4 пъти на ден? Нормално в един момент да почне да те боли. По спрете се малко и всичко ще се оправи.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 272876c8f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Всеки ден 3-4 пъти? Съвсем нормално да имаш болка. Дайте си поне 2 седмици почивка. И да видиш, как ще изчезне болката гаранция ти давам. С други мъже имала ли си този проблем? Ако си нямала значи проблема е в приятеля ти. Щом лекар ти е казал, че всичко е наред, значи е наред. Просто го правете по-малко. На седмицата 1, 2 достатъчно е. Не си тормози организма. Да е сериозен, колко да е сериозен...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker