Кошмарни преживявания с изхождането по малка нужда - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Кошмарни преживявания с изхождането по малка нужда
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 1311 пъти
Здравейте. Интересува ме опитът на хора, които са имали/имат същия проблем, а по-специфично - какво са направили по въпроса, знаят ли причината за проблема и евентуално има ли решение, което не включва посещение при лекар. Това, което преживявам ежедневно от няколко месеца насам включва:
- посещение на тоалетната по малка нужда твърде често
- уриниране в малки количества, а понякога дори 1-2 капки
- чувство на запълнен пикочен мехур дори след уриниране
- дехидратация поради панически страх от постоянно ставане до тоалетната
- чувство на нужда от уриниране 5-10 минути след пиене на ГЛЪТКА вода при току-що изпразнен пикочен мехур
- събуждане посред нощ и посещаване на тоалетната

Моля ви, изкажете мнение. Знам, че трябва да посетя лекар, но в момента нямам възможност, намирам се извън България и ме издържа друг човек, който не може да си позволи да дава сумати пари в държава, в която не съм етнически гражданин при положение, че скоро се прибирам в България и мога да си направя изследвания. Водя редовен полов живот от 3 години, на 21 съм, имам слабо, но нормално телосложение, не пия нито твърде малко, нито твърде много вода/течности, имам проблеми със сърцето и постоянно имам ускорен пулс, високо кръвно и т.н., четох някъде, че това оказва влияние, ама чак пък. Също освен тези ежедневни симптоми имам периоди, в които изпитвам парене и болка при уриниране (включително всичко друго, което изброих горе), болка при сексуален акт, сърбеж вътре във влагалището и др. Това е кандидоза. Всяка жена го преживява. Досадно е, но отминава след няколко дни, но останалото си е просто част от моето ежедневие. За 20 години живот на пръсти мога да преброя колко пъти съм се събуждала през нощта, за да се изходя по малка нужда, а сега това се случва ВСЯКА ВЕЧЕР. Не мога да тръгна на дълъг път, ако не спираме на всяка бензиностанция. Кошмарно е, наистина. Какво по дяволите не ми е наред?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: fcbf8348e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Цистит. Лекува се с антибиотик за пикочните пътища.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: a871c2af52
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Пиши в кая държава си? Имаш право на лекарска помощ дори и без да си здавно осигурена. Има доктори, които помагат на хора, като теб. Отиди в ДМ, там има продукти за цистит, ако си в Германия се казва blasenentzündung, струват няколко евро медикаментите. Пии много вода, но топла, ако имаш вана летни във ваната и се наливай с течности. При такива симптоми се пие много вода. Виж съветите на д-р Михайлов хомеопата, единя медикамент се смуче след всяко пишкане и помага много. Грешно е, че не пиеш вода, напротив трябва да пиеш много и да уринираш да да чистиш бактериите. Вземи се Urinal akut това е екстрат от боровинка и много помага. Ако не вземеш мерки можеш да увредиш бъбреците си, защото бактериите се качват нагоре. В твоя случай поне 2 л. топла вода, май дневно първите дни. Облекчение ще има веднага.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 4ac83ed315
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ускореният пулс предизвиква повишен метаболизъм, от там и често уриниране. Може да имаш проблеми с шитовидна жлеза, както и повишена кръвна захар. Може и да си стресирана. Доста народ се е юрнал за чужбината, без да си дава сметка, че може и да се чувства зле там по някакви причини.
Съветът ми е да пиеш вода нормално, за да не се обезводняваш поне.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 6f0df469a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Като човек, който за 2 години изпи 8 антибиотика заради цистити, мога да те посъветвам да пиеш много вода. Така ще се изчистиш от бактериите и уринирането няма да е толкова болезнено. Вземи си някаква червена боровинка - в аптеките има различни видове, включително и чай, или потърси нещо друго, което ще ти препоръчат фармацевтите за цистит. Ако до няколко дни (3-4) не се почувстваш по-добре си пусни в лабораторията урина и урокултура. Възможно е да имаш бактерия, която се лекува само с антибиотик. Ако не се лекуваш, може да хронифицира, и тогава лечението е по-трудно.
По-добре не прави секс, докато не ти мине и винаги след секс уринирай.
Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: a871c2af52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Дали си етнически гражданин няма ама никакво значение. Яко той е осигурен може да обясни на лекаря, че си с цистит, че не си здравно осигурена и той да даде рецепта за по-силен медикамент.

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 3a8772312f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Отношението към собственото ти здраве е несериозно! Потърси веднага начин да отидеш на лекар, имаш някаква урологична инфекция. До тогава си вземи червена боровинка за пиене и си свари мечо грозде, поне ще ти облекчи малко симптомите.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: bdc6a7532e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Абсолютно същата работа при мен, ама абсолютната! Само че при мен се засилва още повече от студа, с Хашимото съм и краката ми са вечно ледени... Уринал не ми помогна.. Пикам си по лъжичка през 10 минути и това е.. Скоро ще ходя на лекар.. При мен пък проблема е неплатени здравни осигуровки :(

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 3f669e3dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 7, здравей. Може ли да ми дадеш малко повече информация за Хашимото, защото последно, когато отидох да си правя изследвания заради сърцето и постоянно ускорения пулс, ме пратиха също на изследвания за щитовидната жлеза, защото имаха някакви съмнения. Когато обаче трябваше да отида повторно (след обикновения преглед, който ми направи) при тая за щитовидната жлеза рецепционистката ми каза, че си била взела отпуска за един месец. Акълът ми не го побира. Та, останах без конкретно заболяване, просто си пия хапчета, когато ми се ускори пулсът или почне да ме наболява в областта на гърдите, но това за краката абсолютно същото е и при мен. ЛЕДЕНИ! ПОСТОЯННО! Все ми е студено, краката си не мога даже да се осмеля да ги пипна, та още тогава, когато си правих изследвания имаше съмнения за Хашимото. Затова и питам за повече детайли, защото следващия път директно ще отида с думите, че имам съмнения, че съм с Хашимото, за да не ме разкарват напразно.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 94ee18a46e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здрасти! Доста пъти съм имала цистит. Изолираха ми се ешерихияколи и протеус мирабилис. Ешерихията се подтиска адски много с добавка от червена боровинка, обаче протеуса,какво ли не пих заради него. Вече се отказах да се занимавам. Ако станат много зле нещата започвам на това, на което е чувствителна или пия Мунорал саше, или Ципрофлуксацин. Но от както си пия редовно вода,няма проблем. Тъкмо ми е като някаква мярка, защото ако пия сок или газирано само, веднага до няколко часа получавам цистит.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 4616279861
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Благодаря, номер 10!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker