Психично здраве,не издържам повече,моля ви помогнете със съвет.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Психично здраве,не издържам повече,моля ви помогнете със съвет..
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 2180 пъти
Здравейте, от заглавието разбиа те, че е наистина важно и сериозно за мен..
момиче на 22 съм.. от няколко месеца се боря с психиката си.. виче не знам паник атаки ли са, психично разтройство ли е.. симптомите ми са изморяване, треперене на тялото, замайване шум в ушите гадене, сърцебиене, дишането.. пробвам всичко но знащо не минава на психиолг ходих, с приятели и близки споделям, влогори които говорят по тези теми слушам, в един момент трябваше да спра да говоря за тези тревжности било ще отмине, трябвало да не задълбочавам проблема, да приемам нещата каквито са, дори да ти е зле говори че си добре, след това не си повторяй че всичко е наред защото влагаш страх и негативна енергия и отново паник атаката идва.. няма развитие лекарства не искам да приемам, защото знам че съм силна но как да започна отново с нормалния си начин на живот без тези ежедневни симптоми да случвало се е да отминават, но отното се започват, омръзна ми лягайки си вечер да си мисля че умирам да получавам сърце биене, да ходя по болници и да ми казват че ми няма нищо.. а е депресия стрес и т. н които го е минал и преодолял помогнете ми кажете ми какво да правя пушач съм от доста години не знам дали играе роля за това споделям.. благодаря ви, за виманието!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: be05f8b69d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Трябва да дадеш малко повече информация за живота си, има нещо, което ти причинява страдание, независимо дали го осъзнаваш или не.
Като зяло, като има проблем, има причина той да се появи. Затова да го прикриваш и да се правиш, че няма нищо е най-лошо, така само го задълбочаваш. Пробвай с молитва, доверие в истината. Няма от какво да те е страх, повярвай ми!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 50e54ff79f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Хм, сложна ситуация!
Вазопресинът как ти е? Да си развила някаква инсулинова резистентност?
Според мен, трябва да си направиш изследвания - хормони и инсулин задължително! Едва ли е само на психическа основа (и да е било - вече не е...)
Имай предвид, че повечето психолози са ала-бала. Другите пък, дори и да са добри специалисти, гледат да те изпързалят по накоя клинична пътека и най-малкото да те изпонабодат и да ти напраят изследвания които никак не са ти необходими. Ако познаваш някой доктор, който е посветен на работата си (най-добре личния, докато все още ги имаме) - обърни се към него.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 0187750300
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей! От личен опит ти казвам да спреш кофеина, цигарите, да не прекаляваш със сладкото и си вземи някакви хубави витамини за отлепване. Ако започнеш и леки тренировки ще е чудесно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 448f6902b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Хайде да идентифициране от къде идва всичко.
1. Кога се случва това? Изброй ситуации в които това те връхлита, хора които те карат да се чувстваш така.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 5cb839a0e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Пишеш, че си била по болници. Но направени ли са необходимите изследвания? Преди да се търси причината в психиката, трябва да се изключи възможността да идва от нещо друго. Ако се окаже вече, че няма соматични причини, тогава може да се насочиш към други възможности. Може да се консултираш с психиатър. По-добре познават материята от психолозите. Нужна е диагноза преди да се започне с адекватно лечение. Не искаш да приемаш лекарства, което е напълно разбираемо. Но понякога за съжаление те са нужни. Това съвсем не означава, че трябва да ги приемаш завинаги. След определен период могат да се спрат.
Цигарите никога не е късно да ги откажеш :-)

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: fdccce0bd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Докато чета това си лежа в леглото на 4 км.тук не хапят лекарите. Едно момиче доста бързо я оправиха от паник атаките. Както ти казаха може хапчетата да са задължителни. Ако си пробвала спорт и здравословно хранене и не помага си трябва лекар

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 7260e05848
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Същата работа и при мен. Изследвай щитовидната жлеза, вит Д, вит Б12, направи си изследване за инсулинова резистентност. Ако всичко е наред иди на психиатър. При мен се оказа дефицит на вит Д, хипофунция и объркани хормони...

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: e02ac41489
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Това едно изречение ли беше? Седни и помисли - съвсем честно пред себе си, какво не искаш да правиш, но го правиш в ежедневието си. Това е причината за паник-атаките. Нещо подсъзнателно те смущава, нещо не искаш да правиш, но го правиш. И организмът ти реагира.... Ако откриеш причината за паника атаките и отстраниш причинатат, това ще те излекува. Иначе може да си преуморена. Според мен тръгни на йога и медитация. Или започни умерено да спортуваш, да правиш преходи в планината... Но непременно открий какво правиш без да го искаш. Имаш някакво вътрешно противоречие.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 40ffa2bd79
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Изследвай си щитовидната жлеза. И тя може да предизвиква симптоми, които много приличат на проблеми с психиката.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 14934625b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти си знаеш проблема защо питаш другите от цигарите е и от други грехове може би съвкупност спри цигарите първи и сексуалните връзки ако имаш такива изчакай 3 години и ще започнеш да се оправяш сега ще ти кажа как да спреш цигарите и секса се спира по същия начин това е най-ефективния.Когато определиш нещо за дибро или зло е много по лесно да спреш да го правиш ...всеки път когато ти се допуши си казваш това е зло и не го правиш и със секса е същотото .Модераторите да бъдат така добри да побликуват коментара ми за да не изпадат в твоята ситуация.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 14934625b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ти си знаеш проблема защо питаш другите от цигарите е и от други грехове може би съвкупност спри цигарите първи и сексуалните връзки ако имаш такива изчакай 3 години и ще започнеш да се оправяш сега ще ти кажа как да спреш цигарите и секса се спира по същия начин това е най-ефективния.Когато определиш нещо за дибро или зло е много по лесно да спреш да го правиш ...всеки път когато ти се допуши си казваш това е зло и не го правиш и със секса е същотото .Модераторите да бъдат така добри да побликуват коментара ми за да не изпадат в твоята ситуация.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 14934625b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ще ти кажа още нещо ако ходиш на психолог и ти иска пари значи не е лекар.За здраве пари не се вземат това е дълг ,а ако не го чуства като дълг значи не е лекар.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 14934625b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Допълнение към горните две ,не искам да те плаша ,но цигарите са грях на чародейството ...прябва да изповядаш ,че при никакви обстоятелства повече не би запалила цигара.И тези духове които ти предизвикват тези симптоми постепенно ще започнат да отпадат от теб.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 895cd95e01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Имаш тревожно разстройство. Добрата новина е, че може да се стабилизира с таблетки на растителна основа. Трябва да потърсиш добър невроог.

 
  ...
преди: 2 години, 24 дни
hash: 8acee30c2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Прилича на тревожно разстройство, както са ти казали вече. Лечение има, ако не вървят на добре нещата, отиди на психиатър (НЕ НА ПСИХОЛОГ). Казвам не на психолог, защото при някои хора тези проблеми са до генотип.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 90ba77923e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Здравейте, до номер 7. Аз съм мъж на 49г. и имам дефицит на витамин Д чувствам се много зле би ли споделил как мина твоето лечение колко дълго продължи и как се лекува?

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 558821f1eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Вземи си витамини от а до я и пий всеки ден.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker