Странно нещо преди да заспя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121323)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Странно нещо преди да заспя
преди: 2 години, 19 дни, прочетена 1437 пъти
Здравейте. От няколко години вече имам нещо, което си мислих, че всеки човек има преди да заспи или поне е имал, но се оказа, че не е точно така....Почти всяка вечер, когато премислям много неща в главата си преди да заспя и започвам да си представям някакви гласове на мои познати например, неща които са ми казвали или някакви други, които не са. Не ме мислете за луд, аз не ги чувам, аз знам, че те не са там и не са истински, просто си ги представям в главата и това е точно когато се унасам в сън, когато си затворя очите и съм готов да заспя. Напълно нормално момче съм, занимавам се с няколко бизнеса, ходя на училище, тренирам (фитнес) и съм влюбен. Имам много високи цели, които с всеки ден се старая да достигна. Казвам ви това, за да имате на представа горе-долу какъв човек съм. Мисля, че това се получава от многото стрес.....наистина не знам. Пишете ако и вие имате или сте имали подобни "симптоми" и какво може да се направи, за да не се случва, макар че на мен не ми пречи, просто разбрах, че не е много нормално.... Така съм от години, никой човек до мен не ме е нарекал луд (в буквалния смисъл), така че предполагам, че не съм, хаха. Благодаря ви предварително за отговорите. Хубав ден и бъдете здрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 17 дни
hash: f761de673c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Не стана много ясно как си представяш гласове? Чуваш ли гласове преди заспиване? Ако да, има т.н хипнагогични халюцинации. Това не е шизофрения. Прочети в нета.

 
  ...
преди: 2 години, 17 дни
hash: a85dae856c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Нормално момче с "няколко бизнеса", ходещо на училище ... ок, ще го игнорирам това.

Иначе - какво "симптоми" имаш? Представял си си нещо? Разлиакта между представяне и халюцинация е, че знаеш, че едното не е действително и можеш да го спреш лесно, а другото не си сигурен, дали не е истина и не можеш просто да го изключиш.

Ако РЕАЛНО вярваш, че имаш проблем - отиди на психолог или психиатър. Спокойно - даже и да те "изкарат луд", реално няма никакви последстия за теб.

 
  ...
преди: 2 години, 17 дни
hash: 5f876d6f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравейте. Благодаря ви искрено за бързите отговори!
Към номер 1- чувал съм глас преди заспиване само 1-2 пъти през живота си, точно преди заспиване, стряскам се и пак заспивам.

Към номер 2- знам, че не е действително и мога да го спра, когато пожелая стига да не ми стане скучно, когато тръгвам да заспивам. Просто главата ми гърми по цял ден от работа и мислене относно бизнесите, с които се занимавам. Имам много високи цели, като например да стана милионер до 20 годишна възраст и давам всичко от себе си, за да го постигна. Наскоро се замислих, че ми трябва една почивка, така че смятам да релаксирам скоро на морето. Нямам приятелка-това също трябва да се оправи. Общо взето съм така от много години и си функционирам нормално, хората около мен се оплакват единствено, че много обичам да споря и да стигам до истината. Че не съм нормален-не съм. Ако бях щях да се занимавам с неща с които се занимават хората на моята възраст, но се радвам за това, че съм различен. Преди не го харесвах и исках да съм, като другите, но сега виждам те на какво ниво са и аз на какво съм и така.

Пожелавам ви възможно най-дълго здраве и където почукате, там да ви се отваря.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker