Аз съм чишит - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121548)
 Любов и изневяра (29807)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз съм чишит
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1664 пъти
ОТ СЕГА НЕ ГО ЧЕТЕТЕ АКО СТЕ НОРМАЛНИ ;дд
Здравейте ;д момиче съм на 15. И точната дума която повечето ме описват че съм странна, чишит. Еми преди много бях се вманиачила в това и се чувствах не на място. Вече не е така вече не ми пука за мнението им каква съм и какво правя.... един човек ми помогна за това еми по точно една приятелка. Когато станах 8 клас и нали вече съм кандидатствала и ново училище се запознах с нея. От сега не съм срещала по ТЪП клас и да наистина мисля че повечето не ми знаят и името за тия 2 години или ако го знаят е защото аз съм момичето за всичко. Приятелката ми ме нарича КНИЖАРНИЦА ;д ама нагли бе аз давам неща ама тия пък не връщат, а ако аз поискам нещо никой няма. Мда аз съм човек който се променя от хората с които общува което да някъде е добре. Моята приятелка постоянно не бъзика че никой няма да ме хареса в смисъл момче заради лигнята ми.... ако разбира се не е олигофрен прочие търся такъв ;д. Преди слушах чалга само сега пак слушам но по малко също слушам рок, хаус, хип-хоп и повечето анг песни. Аз съм страничен човек не общувам с хора и не обичам както и моята приятелка. Имам няколко приятели те се броят на едната ръка. Твърде много са ме използвали и подмятали. Омразна ми. Аз съм от село мда ;д селянче кво да се прави иначе уча в София. НЕ съм хубава от сега еми на един бог дал на други бог взел.
На мен много ми е взел явно не само външно но и здравословно. Цялото ми семейство има болести ама много някой по три... само кучето ми е наред по някаква странна причина ;д. Преди бях дебела еми не ужасно много но баба не наричаше бременна жаба... имам страхотна баба нали, ама клюкарка кой мине по улицата или кой погледне към нас задължително ще ми каже ;д... еми отслабнах за 4 месеца еми някви 10кг но още трябва, но си платих цената която беше много голяма. Имах проблем преди някъде 5 год имах вода в коляното.... реших да права нали упражнения и нали риск печели риск губи... крака много ме болеше най вече с кляканията но продължих след някъде 1-2месеца упражнения ми се изду коляното и в болница мислех че ще мине като миналия път, НО е имам доживотно заболяване да главата което има някаква свързаност с крака.... къде е главата къде е крака.... и ми казаха че ако продължа ще получа изкривяване на гръбначния стълб... едно от на тате заболявания... еми ДА СКЪПИ СПОРТИСТИ НЕ ПРИ ВСИЧКИ СПОРТА ВЪРШИ РАБОТА. Забравих да кажа че разбира се започнах да тренирам заради момче ;д винаги и те са там. Той тренираше и нали и аз. Влюбена в него... това гадно чувство ;д Веднъж реших по пробвам да пия и точно две чашки малки рекия и Долууу ;д говорех си с една приятелка по скайп и тя ме гледаше на камерата и толкова ми се смееше факт не мога да бия ;д няма пак да пробвам може би ;д и нали тя си легна и аз нещо такова обадих се на брачет ми да искам на момчето което харесвам телефония номер ;д напсувах го за да ми го даде и до получих прочие тогава ядох лютеница направо от буркана ;д и му се обаждам не помня много но му говорех за лютеницата и му казах че го обичам той ме юркаше да си лягам ;д разбра че съм пила и ме отряза мило ;д аз рев рев рев ;д утешава ще ме че си намира някой а аз ми виках че го мразя ;д като се сещам ми става много смешно ;ддд. И до ден днешен ме базика с тази лютеница аз взех и от тази история само повтарях лютеница лютеница ;д. Това момче пък много харесваше мойта приятелка по скайп ммда сега пък се озовах в любовен триъгълник ;д. Това е моят живот на кратко ;д или поне части от него аз съм много негативен човек знам го а каква лигавщина съм поздравявам непознати хора или викам в гръцкия транспорт кимам на хората говоря за всякакви глупости като банани, лютеница, крави, кози, яйца.... признавам си перверзна личност съм ама много ;д хората като са с мен им става неудобно ;д много малко издържат около мен.... мама и тате и всичките ми роднини ми казаха че съм особняк ;д шоккк преди, малко се обидих, но сега абе карай ;д предполагам щом дори наще го казват е така еми приех го ;д забравих да кажа пак че хората имам чувство че ме отбягват и не общуват с мен еми шанс те губят ;д има още много но става твърде дълго така се спирам. Искам да кажа няколко думи които просто съм научила..
Приемете си живота си такъв какъвто е. С всички лоши и хубави качества. Както тате ми каза веднъж рано или късно с всичко се свиква и ти става част от живота-болестите, самотата, приятели, грешките и хубавите преживявания.... съжалявам знам че имам грешки имам дислекция ;д
искам няколко въпроса да задам....
-Вие мислили ли сте над живота си?
-Губите ли си времето?
-Мислите ли че любовта е гадна? ;д
-И най-важното обичате ли лютеница ;ддд
Надявам се да публикувате историята защото охх беше ми трудно да я напиша с моя мързел ;д ако не здраве да е ;д

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: db288cc9c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Хахахаха, успя да ме разсмееш. :D :D
Мислила съм за живота, но не много.
Абе да, честно казано доста си губя времето. :D
Не, не мисля, че любовта е гадна.
Ооо да, обожавам лютеница. Каквото и да ям, го ям с лютеница. :D :D

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: fdee3cdb2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Първо научи как се пише думата, преди да се самоопределяш - чЕшит. Също така - научи значението. Аан от хлапешки истории в тоя сайт....

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 943c5012e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Мило момиче, мислила ли си да се присмееш на живота? Стани комедиантка! Наистина - той вече ти се е подигравал, защо и ти да не му върнеш неприятната тръпка? Това е добър вариант, ако можеш да подходиш със самоирония към положението си. Проблемите ти няма да изчезнат, но поне ще получиш свое собствено място под слънцето. Само твое! :)

На въпросите ти:
1. Мислил съм толкова, че вече му е пламнало ушето от моите мисли за него.
2. Доста често, но за твоята тема не съжалявам. Най-добре оползотворените няколко минути тази седмица!
3. Мисля, че любовта в наши дни е търговски трик, за да се продават онези г*зоподобни неща, които наричат "сърца" и да ни пробутват романтични филми. Любов вероятно е съществувала по времето на рицарите и принцесите, но от Инквизицията насам такова нещо няма. Ако се появи някъде (грешки и мутации на гените), то бива безмилостно смачкано и заключено там, където няма да пречи на хората да бъдат жестоки и отвратителни.
4. Обичам я. Особено името - лютеница. Ако някой те дразни, яж лютеница пред него и си мисли, че го подлютяваш с нея! :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 48c0b9343d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си мега забавна :-D ще се радвам ако те познавам. И до номер 2 пише " Тийнейджърски " кфо очакваш да има? Все пак никой не те бута да влизаш и четеш ;) Авторке на теб успех и да не ти пука

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a1f88619da
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Твоята приятелка високо отценява това, да си знаеш! р15

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 276ae57483
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   1. Да
2. Да
3. Нямам идея
4. Много

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3258e74233
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей,първо искам да кажа на номер 2,че не ти е тук мастото да обиждаш.Всики прави правописни грешки,все едно ти не си правил/а.Повече няма да я обсъждам,защото честно вече ми е писнало от такива хора.
Та така...Виж истинските приятел ще те приемат такав каквато си,а не такава каквато искат да бъдеш.Истърпи ги още малко(незнам кой клас си).Виж във всеки човек има недостатъци,но не се наричай "грозна" или тем подобни.Във всеки човек има нещо красиво и тази красота я има в теб съсигурност.Аз попринцип съм момиче 7 клас...и аз мога да псувам и т.н....но вече ми е писнало да се ядосвам от такива идиоти.:)
Не им обръщай внимание и не позволявай да си "смачкана" от тях...И все пак имай си гордост...
Надявам се да съм ти помогнала и т.н.
И междодругото ОБИЧАМ ЛЮТЕНИЦА:)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker