Проблем с "мъжкият" орган - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121187)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Проблем с "мъжкият" орган
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1315 пъти
Здравейте, на 27 години съм и имам сериозна приятелка вече няколко години. Преди почти месец обаче се случи нещо. След полов акт, може би се нараних или не знам и аз какво стана и от тогава нещата са много зле. На следващият ден след акта, усещах, че нещо с кожата на пениса ми не е съвсем наред, но не беше нещо фрапиращо, но нещата взеха да стават все по-зле с всеки изминал ден (продължихме да правим секс както обикновено), в моментавече това е невъзможно, защото кожата на пениът ми е силно стеснена на едно място и много отпусната на друго. Почти е невъзможно да заголя главата или ако го направя, то е съпроводено с не малко болка. Дори не мога да уринирам, без да е придружено от болка. Страх ме е да отида на доктор и опитвам да се мажа с всякакви кремове, но резултат няма. Това от което ме е страх е, че може да се наложи да ме обрежат (доколкото чета от нета, това може би е фимоза). Нямам представа как да постъпя и съм наясно, че ако нещата продължат и следващата седмица по този начин, искам или не ще отида на доктор, за да може нещата да се нормализират. Ако някой е минал по този път, моля да сподели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 2e0ead5f73
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Сигурно има възпаление. Зачеряване някакво има ли? Не бързай с обрязването.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 70d35c301e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Имате и двамата гъбички. Отиди в аптеката и кажи да ви препоръчат мазило и хапчета и почвайте защото по зле ще стане и за двама ви.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9eb9ab6fbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   А пъпчици по пениса излязоха ли ти? Точно там където е фимозата и по главичката, сърбеше ли те докато го забелваше?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3d4928bf53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Aко не отидеш на лекар, може да стане по-лошо. И аз съм имала проблеми долу и искам не искам трябва да се ходи...за наше добро е. Отиди да ти каже какво е, да вземеш мерки и да спреш да се притесняваш.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 97d594458a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От какво те е страх? Иди да разбереш какво ти е просто. Никой нищо няма да ти реже без твое съгласие.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f08578faa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Отивай на лекар, веднага. Дали е фимоза, напълно възможно. Като човек минал по този път ще ти кажа (М22), всичко започна леко, полеко, първоначално при забелване имах ранички като цепнато, след това все по-трудно и по-трудно забелвах и с повече ранички, накрая не можех. Започнах да чета и стигнах до заключението, че няма да мога да го оправя, а ще става и по-зле. Вече не можеше да се прави нищо и не исках да стигам до там, че и на уринирането да ми пречи. Отидох в Токуда(София), уроложката ме прегледа и каза, че ще трябва операция (обрязване) и оттам се започна един срам, едно четене, едно чудене.. а бе мъка до шия. Е, искам не искам, легнах под ножа, после месец-два едно пазене от ерекции, мазане с кремове, превръзки, а бе ужас. Първоначално ме беше срам, особено пред момичетата, мале сърцето ми щеше да изскочи, ама какво се оказа, по-бавно свършване, много, много по-добър вид (изглеждане), много по-голяма, проста и лесна хигиена, няма миризми и глупости, дето много често хората се майтапят "на ти това сирение). И стигаме и до най-важното - момичетата, имал съм няколко по-дълбоки връзки, включително и настоящата, където като сме си говорили, то всичките бяха на едно и също мнение - така е много по-добре, добре, че си обрязан, харесва ми далеч повече. Със сегашния ми акъл, дори и да нямах проблем тогава, то пак щях да се обрежа, ама на момента. Единственото, което бих променил е операцията да е лазерна (с лазер изрязват и няма кръв, зарастване и прочие, а бе рана), а и е много по-прецизно и точно, и бързо и всичко. Та, не му мисли, ами отивай и се обрязвай, а след това, ако приятелката ти не ти хареса новия си приятел повече от стария, то аз си го одрежа и ще си го сложа отзад. Казвам ти, на 99% сигурно от жените, които са опитвали обрязан/необрязан, то ще предпочетат обрязан (Или пък няма да имат претенции, ама пак ще клонят към обрязан).

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: afeef5748a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Здравейте от авторът. А на какъв доктор се ходи в този случай? Дерматолог-венеролог?

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 0488f2bb40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Уролог

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9dfb02361b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Към автора-ходи се на Гинеколог. Не знам защо мъжете колкото и да са зле и дори да имат полова болест, пак не ходят на Гинеколог-още повече там са предимно мъже, няма да ви е срам толкова.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker