Не мога да намеря човека... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мога да намеря човека...
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 975 пъти
Здравейте,аз съм момче на 17 години,и съм гей. Няма да споменавам от къде съм нито как се казвам... проблема ми е,че се чувствам много самотен по отношение на това,че мъжете се възползват от мен. Девствен съм,и не ми пука за секса,искам да срещна красиво момче умно и добро,което да изглежда добре,и да дам всичко за този човек. Искам връзка като всички нормални хора...искам да се влюбя,но няма с кой. Мъжете се възползват от снимките и видеата които им пращам след месец опознаване,и дори до среща не се стига ..щом получават това което искат спират да пишат с мен,или ме блокират. Казват ми,че съм им само за забавление онлайн. Но на мен ми се реве честно...имам малко приятели,от които повечето хетеро,момчета и момичета. Те са влюбени и пърхат от щастие а аз даже нямам първата си целувка....влюбвал съм се да,но предпочитам да не се повтаря ако ще е с такъв край като всички мои връзки в кавички! Всеки тийнейджър ще ме разбере,без значение,че е момиче или момче. Тази история която пиша,е за да споделя с хора които имат същия проблем....не знам дали има мъж на тая земя който да е предназначен за мен. Не парадирам със тея глупости като ориентация и тн. Мразя парадите,и ненавиждам това да се парадира със любовта на някой. Таа,както и да е...ще се радвам все пак,някой да знае,че не е сам във това..,че има и други самотни хора които дори не са имали опит. Искам много неща от живота,но най-вече искам момче което да е до мен,дори и да не е завинаги. Всеки заслужава да изживее любовта за пръв път,всеки има право да е щастлив дори за ден. Ако някой,чете това,както казах не сте сами! Надявам се,че дори един човек ще попита в коментарите под тази безмислена история искаш ли да се запознаем? Но дори и да не е така,просто исках да си излея чувствата защото ми е адски трудно вече да се сдържам да не отблъсна хората около мен.... благодаря ви,и оценявам,факта,че сте чели цялата история!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 48b205915d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Спокойно, ще се случи и това някой ден, просто трябва да чакаш. Като се влюбиш в някого, трябва да знаеш дали и той е хомосексуален, иначе рискуваш да те отблъсне много грубо. Също така внимавай с кого си пишеш и какво му пращаш, може да съжалиш за тези снимки и клипчета. След време ще намериш свестен човек и ще се сближите, ще се получат нещата, не се отчайвай!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 40abaa7cc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Гейовете са малък процент от обществото, а и са много развратни, така че шансовете да намериш човек, който да те обича истински на твоята възраст, са нищожни. Не си го поставяй като самоцел, ами си се развивай в други области като професия, образование, живей здравословно и прочие, а може и след време нещата да се случат.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0f6b0c5496
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Споко, всичко е наред аз съм с теб.
Аз съм момиче на 13 и харесвам момчета, не съм точно на твоето дередже, но и аз знам какво е да си самотен и те разбирам напълно, не се отчайвай, всичко ще се оправи, може да си пишем, но незнам как да се свържем един с друг, защото сайтът е анонимен не можем да пишем лична информация или подобни, надявам се когато редакторите четат коментара да напишат по какъв начин можем да се свържем един с друг и дали това е възможно.
И все пак не се предавай всичко ще се оправи, все някога.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3a9ec884fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Здравей!
Пише ти също гей, малко по-голям от теб. Ще карам директно, на моменти може да е малко грубо, за което се извинявам предварително, но искам да ме разбереш и да си направиш съответните изводи (за твое добро).
1-во Няма човек (мъж/жена) на тази земя, който да е "предназначен" за мен/теб или някого другиго освен всеки човек сам за себе си. Изграждането на връзка не става с "предназначен" човек, а с такъв с общи цели, сходен мироглед, дори сходства в социалния статус (и това има известно значение).
2-ро Разбирам те напълно, любовта е чувство, което всеки човек иска да изживее, но положението ни като малцинство се усложнява от редица фактори. Затова се изискват много по-големи услия първо да се изгради, а след това и да се поддържа хомосексуална връзка.
3-то Това колко хора ще те харесват, зависи от това доколко си харизматичен и привлекателен (визуално и душевно) и най-вече от това доколко ти самият се харесваш. Повярвай ми, вътрешната самоувереност и душевен мир привличат много хората. Постарай се да си най-добрата версия на себе си. Стабилна връзка се гради най-добре, когато си завършена личност. Ако човек има стари недоизлекувани рани, ще "кърви" пред ненараняващи го хора.
4-то Тези онлайн чатове с изпращане на снимки са безсмислени, много малко връзки започват от там, но за сметка на това проблеми може да имаш големи. Не си струва просто, общуваш с хора, криещи се и мислеши с оная си работа. Да не говорим, че една немалка част от тях имат връзки с нищо неподозиращи жени.
5-то Не си сам, има и други мъже/жени в твоето положение. Въпрос на късмет, шанс е да се срещнете.
6-то и последно Бъди себе си, развивай се, завърши се като личност. Стани независим, здравословни връзки се градят между равностойни независещи един от друг хора.
Успех момче и умната!
М, 25

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker