Бяло течение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121200)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Бяло течение
преди: 1 година, 10 месеца, прочетена 740 пъти
Здравейте, момичета! Как се справяте с бялото течение? Имам го от години, минах през много лекари, но никой не ми помогна. Изпих много хапчета и чайове, но нищо не дава резултати. Наскоро четох, че не трябва да се използват ежедневни превръзки, може би допринасят за бялото течение? Но как да не нося като ще си изцапам бельото? Ще се радвам да чуя повече мнения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: f9dbb7dbc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Здравей! Ами никак за съжаление. Има някои родове, при които е наследствено. Майка ми е по същия начин ,баба ми е била и аз съм. Много е некомфортно. Аз не мога да търпя постоянно превръзки ,макар и ежедневни и сменям бельото си по-често

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 88d7c0b057
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   И аз съм така. Просто си го имам, а нямам някакви здравословни проблеми. Много е неприятно. През деня, на работа нямам условия за преобуване на бельото, затова при мен превръзките са неизбежни. Май няма избавление от това нещо.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: f892d06023
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Махай ежедневните превръзки. Памучно, свободно бельо, взимаш един чист памучен чаршаф, който е за боклука, нарязваш си го на парцали и го слагаш в бельото. Това е, няма друг начин, от бабино време е решението. Няма да го спреш, но поне няма да се цапаш и ще се поддържаш чиста, важно е да се поддържа проветрива зоната.
Евентуално може да пробваш да се покиснеш в смрадлика. Правиш като чай от смрадлика, сипваш в един леген, сядаш да се понакиснеш 15тина минути и се измиваш. Може и да помогне, във всеки случай няма да ти навреди.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 22259910a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Здравейте момичета! Преди 7 години и аз имах такова течение-бях изпробвала всички налични лекарства без резултат. Преместих се в Германия и отидох първия месец на гинеколог -изписа ми НЕРАЗРЕДЕНИ КАЧЕСТВЕНИ лекарства, и сега нямам. Трябва да подчертая че когато си слагах глобулите имах силен сърбеж и парене, явно гадовете са агонизирали:D Нз какво да ви посъветвам, според мен в България масово лекарствата са умишлено не толкова концентрирани от една страна да печелят гинеколозите, от друга фармацевтичните компании... тук стандарта е друг, и хората са така или иначе много и генерират пара, затова сигурно още се намира някое работещо лекарство

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: cfe2189322
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Имала съм два пъти през живота си. Единият след раждането, вторият след жестока настинка. И двата пъти си правих парна баня със смрадлика по три поредни дни и изчезна, никога повече не съм имала. Но си правя профилактично веднъж в годината. Пробвай така:
В около 5 л вода свари 50 грама смрадлика до завиране.
Излей течността в леген. Прекрачваш го и клякаш над него като се увиваш с някое одеяло добре от стъпалата (заедно с легена м/у краката) до кръста така, че максимално да се задържи парата вътре и да си отива по предназначение. В началото докато е много гореща още течността, ще ти се налага да се надигаш и може би развиваш малко за секунди поне защото ще ти пари парата, но е много полезна. Така около 15 мин.

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 6190655e9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз го излекувах като сигурно повече от 15 г. имах. И аз пробвах почти всичко от аптеките, народна медицина, различни лекари -беше ми писнало. И накрая прочетох статии на няколко лекари гинеколози, които препоръчват да се махнат всички интимни кремове, сапуни, лосиони, ежедневни превръзки и да се мием само с Вода, без друго!. Е виках си как само с вода, в началото се миех с тетра , лайка, после минах само на вода, толкова добре не съм била от както се помня. Повече от година нямам такъв проблем вече. Само през онези дни използвам интимен гел от аптеката. Сега ще кажете , че не може да се поддържа добра хигиена само с вода, да но като нямаш проблеми, няма ги и неприятните неща( да не влизам в подробности). Аз лично намерих решение за мен, пробвайте.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker