Майка ми кара много тежка критическа... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Майка ми кара много тежка критическа...
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 9142 пъти
Майка ми кара много тежка критическа. Пие хормонални лекарства за Ново фем, не знае дали да продължава да ги приема, или да ги спре. Искам да попитам дамите в тази възраст кой е по-добрият вариант? Притеснявам се, защото онзи ден бяхме на преглед и и откриха малка киста, а тя наскоро претърпя подобна операция. Четох, че при приемането на Ново фем, риска да се развие кистата е по-голям...
Моля за съвети и мнения

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: d052c11d1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нека спре хапчетата, щом и сега ? е трудна критическата. Увеличава се вероятността и от рак на гърдата и други болести. Вече хормоните на Запад са отхвърлени, само в краен случай и за ограничено време.
Майка кара също ужасна критическа, но симптомите намалявар все повече - остана плаченето за всяка дреболия, като малко дете е (пубертет).
Малко почнах повече да внимавам, ама тя реве от нищо. На вуйна ми поне ? мина и стана нормален човек... ще ? мине, но трябва да изтрае 3-5 г.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 52e2d6babc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Оле, благодаря ти и аз мисля, че трябва да ги спре и днес си говорихме и тя вика, че питала един лекар, той и казал да не ги спира, другия и казал да ги спира и тя не знае и вика виж в интернет. И ето аз писах тук. Мойта мама пък е в другата крайност- много зле се чувства, но неможе да реве. Всичко го събира в себе си. Почна да пие- това нз дали е от критическата... и постоянно някакви вълни топли, студени, адски много се поти- направо вода тече от лицето и. Много ме е жал да я гледам. За всяко нещо се хваща и почва да се дразни, много нервна и раздразнителна стана, никога не е била така. Аз се старая много да се държа добре и се надявам да и мине по скоро.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d052c11d1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Ами виж, щом хапчетата не ? помагат, защо да рискува рак? На запад беше масово това с хормоните, сега не познавам жена, която ги взима.
Ще ? мине, но просто поне 2-3 г. трае. Хормоните са временно решение... това не е болест, все пак... не си заслужава рак на гърдата просто!
Нека остави природата да си свърши работата...
A. (1)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: a70e766d49
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Опитайте с билки, хомеопатия-на някои жени и от лекарствата за менопауза им става лошо-това са хормони. Ще мине и този период, само се въоръжете с търпение!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 083c8a22a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   По-добре да си вземе комбинация от табл. мента глог и валериан. Това е нормален период в живота, също като пубертета, ама тогава сме млади и издържаме повече. Търпение и спокойствие й трябва и много разбиране и внимание от теб и близките към нея.
Мяу

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 486c3f8af1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Аз съм жена на 47 г. От няколко месеца нямам цикъл и в началото се чувствах много зле. Освен, че бях много раздразнителна често се и сдухвах и от мисълта която май сама си налагах, че съм на прага на старостта. Гинеколожката ми изписа хормони от които се почувствах още по-зле. Една позната аптекарка ми препоръча Ремифемин /на билкова основа/, пия ги вече почти три месеца и се чувстам добре. Попромених и мисленето си, все пак си дадох сметка, че изглеждам и се чувствам добре. Слаба съм, привлекателна, имам семейство и работа.. и не е настъпил края на света. Просто всеки минава през този преход, но при някои е по-труден, при други по-лесен. Желая успех на майка ти!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c8f7231f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Браво, момичета, че се справяте. Аз не вярвам много в хомеопатията, но пък в никакъв случай няма да навреди, а и все пак има растения, които са се доказали от хилядолетия!

Нека 6 да не спира с контрацепцията, защото много жени забременяват в тази възраст - ще имаш отново цикъл за някой и друг месец, после съвсем ще спре. Прабаба ми така е родила... мислила жената, че е в критическа. Здраво дете е родила на близо 50.

Не се отписвайте, дами - сега започва животът - децата са големи, имате опит и не се оставяте да ви мачкат и да ви тормозят разни глупости (и мъже)...
А.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 7e8437513b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Аз съм на 50 и съм в критическа. Не пия никави хапчета. Каквото стане. Идва ми нередовно. Също се разплаквам бързо и се обиждам от нищо. Повече разходки и срещи с приятелки. Опитвайте се да не я дразните. Трябва да ст е внимателни всички с нея. И аз съм за глог, мента и валериян. И още, бях си внушила, че съм бременна. Пращах дъщеря ми за тест. А бе общо взето сме като децата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker