Проблемен стомах - само аз ли се чувствам така? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121548)
 Любов и изневяра (29807)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Проблемен стомах - само аз ли се чувствам така?
преди: 9 месеца, 3 дни, прочетена 584 пъти
Здравейте! В пореден болничен съм, заради проблем със стомаха ми. Личната лекарка каза, че е вирусна инфекция - как всеки втори месец имам такава, не знам. Преди години ми бяха открили гастрит и колит, оттогава не ям всичко, много се съобразявам, дори понякога не ме взимат насериозно заради това, да не говорим, че отслабнах доста(но не съм имала проблем с кг, даже станах кльощава). Понякога си позволявам и нещо не толкова полезно - 1 чаша вино, малко шоколад, някое пържено картофче. Но в ежедневното ми хранене подобен тип храни липсват - не ям пържено, не пия газирано от тинейджърските си години, алкохол никакъв, не пуша, гледам да ям някои позволени плодове. Въпреки всичко това, често имам проблеми със стомаха и червата, които ме поставят в конфузни ситуации. В момента бих казала работата ми е удобна, но завърших за учител и ми се ще да работя като такъв. Там не мога да отсъствам в сряда и петък, както се казва, а и пред 25 човека ако те свие стомаха как ще идеш до тоалетна? Ужасно е и се чувствам ужасно. Запек и диария се случва да се редуват често, а и двата варианта са лоши. Запек добре, но диария, тези спазми в корема, които получавам. Ходих на безброй лекари, пих лекарства и нищо. Имам периоди на подобрени и на обостряне и се питам как цял живот ще я карам така. На удобната работа да стоя заради комфорта ли? Да, има хапчета за запичане, но те действат след час(ове), дори на мен понякога ме ми и действат, ако не изпия 3, 4 и после седмица имам обратния ефект. Кошмар. Още не съм и раждала, не ми се мисли какво ще се случва тогава. Някой друг има ли подобен проблем или да е преживял такъв? Само аз ли се чувствам такава, извънземна. Ще бъда благодарна да чуя!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 3 дни
hash: ce37bda465
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Изследвай се за Ешерихия коли, на такова ми прилича. Иди и на гастроентеролог да те изследва за Хилиобактер пилори в стомаха.

 
  ...
преди: 9 месеца, 2 дни
hash: 8c86292039
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Пусни си изследвания, да се установи от какво е така коремът ти, банан запича, при разстроен стомах.

 
  ...
преди: 9 месеца, 2 дни
hash: ab881f0527
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Послушай коментар 1.
Провери за Wim Hof метода, както и може да пробваш фастинг.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 2 дни
hash: 13ff0ef9b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Храната която консумираш е малко и затова като се стресираш те удря в корема, в постоянен дефицит си и това стресира организма, влиза в режим оцеляване Лекарите няма да го открият това. Но е това. Тръгни на фитнес с инструктор, трябва да ти изготви и хранителен план, обясни му ситуацията с раздразнения ти корем и стреса. Най вероятно и тревожността ти е висока. Корема е втория мозък на човек, замисли се над това. Фитнес за изграждане на устойчиво и здраво тяло сит корем = ще си разрешиш проблема, но ти трябва специалист по фитнес и хранене. Виж го от добрата страна. Ще влезеш във форма, ще подобриш и навиците си. Ще придобиеш и допълнително самочувствие, че вече се грижиш правилно за себе си. Ще станеш още по секси. :))

Wim hof метод 1

Успех!! Не си само ти 80% от хората в България са така просто не си го признават. Неудобно е да говориш за газове, подуване, гадене, къркорещ и парещ корем с всеки.

 
  ...
преди: 9 месеца, 1 ден
hash: 37808e3955
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Автора: Благодаря ви! Ходих на много лекари, никой не предложи да ме изследва и не знам точно какви изследвания да си пусна и дали са по здравната каса. Ако може да ме насочите. Личната пък не ми дава направление, все ми казва, че всичко това е от болестите, които имам и ще мине… Безборой пъти заради това ходя и си плащам при положение, че съм осигурена, все пак един преглед не е малко пари. Сама си изследвах Хеликобактер и изследването ми беше отрицателно, но това беше точно миналата година по това време. Ешерихия коли ми звучи страшно. Как мога да се изследвам за нея?

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 1 ден
hash: 12e8ad9dec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Отиди на гастроентеролог и поискай да ти направят гастроскопия. Влизаш в болница за 2-3 дни и искаш пълна упойка и ти вкарват един мъркуч с камера и ти гледат стомаха отвътре. Ако имаш рани те могат да са причината за тези болки и диария и запек. На мен са ми го правили 3 пъти и като се събудиш от упойката все едно нищо не е станало. Изобщо не е нещо за притеснение, не е операция. Хубаво е да се види стомаха отвътре. Така само с гадаене какво е, не е окей. Също така ми изглежда всякаш имаш проблеми с нервите. Аз имах ужасни болки, гадене, повръщане нон стоп, обезводняване, не можех да излизам по улиците, защото не спирах да повръщам. Оказа се, че нервите не са ми окей и вече години наред съм на антидепресанти и не повръщам и си върша всички нормални неща и мога да излизам. Помисли си дали ти нямаш някакви такива проблеми да се притесниш или ядосаш и да те свива стомаха.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 1 ден
hash: 13ff0ef9b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Номер 5 е прав.

Много хора искат да си решат проблема с хапчета, но не и да променят неща от ежедневието си. Рано или късно проблемите обаче се връщат, понеже идват от всекидневието ти, а не от това че си болна от нещо.

 
  ...
преди: 8 месеца, 29 дни
hash: 8c86292039
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Всяко заболяване открито на време е лечимо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker