Кисти на яйчници - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121540)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Кисти на яйчници
преди: 5 месеца, 27 дни, прочетена 359 пъти
Здравейте моля за съвет и мнение!
На 38 години съм и от близо година имам кисти на яйчниците които съм махала с дуфастон!
По препоръка на гинеколога ми изписа засега за месец противозачатъчни джаз? Само за 8-9 дни от приема им започнах да качвам кръвно да имам гадене и напрежение в гърдите сърцебиене! По принцип в последните 3месеца си го качвах кръвното посетих кардиолог и ми изписа лекарства които го нормализираха! Но съм чувала че противозачатъчни не се пият от жени над 35 год пушачки и жени с високо кръвно! Моля за мнение ще направя и консултация с лекаря?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 26 дни
hash: a4b9036bab
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Като човек борил се 20 години с тази гадост кистите, бих те посъветвала да говориш с генеколога си да ти смени хапчетата. Аз пих Диане и нямах никакви проблеми, но на сестра ми (и тя със подобни проблеми) не и понесоха и й дадоха други. За възрастта не знам, но наистина е важно да не пушиш. Това беше първото нещо, което ме пита лекаря и чак след това ме прати за пълна кръвна картина преди да реши дали кой хапчета да ми изпише. Сега съм на 41, от години не пия хормони, май някъде около 35 ги спрях, кръвното си ви е идеално, а цикълът ми е като по учебник (да чукам на дърво), но както казах беше 20 годишна борба, от 16 до към 35-6 някъде. Разбира се, не съм била на Диане през цялото време, но 3 пъти имах огромни кисти и нямаше как, пак ги започнах. Така, че говори с лекаря си и ако трябва 5 пъти ще ти смени лекарствата докато намери най-подходящотоза теб. Обаче като спомена Дуфастон, на мен пък от него ми ставаше адски лошо, добре, че се пиееше само няколко дни.
Всяка от нас реагира различно на лечението и лекалите трябва да намерят най-доброто за всеки конкретен пациент. Това, че при една жена едно лекарство е супер, не значи, че ще добре за друга. За това се правят и изследвания, за да се види дали е подходящо за теб, но дори и тогава ивма писк от странични ефекти и за това отиваш при лекаря и искаш да ти промени лечението. Със сигурност не е ок да вдигаш кръвно и то до степен да приемаш хапчета за свалянето му. Виж, отказването на цигарите си е друго нещо и там, ако пушиш, рискът от проблеми си е изцяло твой. Така, че това поне можеш да направиш, а за кръвното и другите неща, има си лекари, те ще решат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker