Как да кажа на родителите си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да кажа на родителите си?
преди: 5 месеца, 14 дни, прочетена 997 пъти
Здравейте, може моята история да ви се струва много странна, бая дълга, но не съм тук за Хейт, а за вашето мнение какво бихте правили на мое място.
Девойка на 17г съм, тежко минало под семейна форма от страна на баща ми обиди, псувни, крясъци за най-малко, не приема мнението на всички в семейството да не говоря пък за себе си, обиди от типажа на лека жена и такива подробности
Затова реших да си намеря някой друг като партньор, предавана бях постоянно и взе тука на скоро началото на ноември месец се запознах с едно момиче реших да я поканя да излезем да се видим за мои повод.
То хубаво, ама взеха че се появиха взаимни чувства, просто желая да съм с нея за 1ви път проявих такова желание да бъда със човек от моя пол.
Не е там проблема, проблема е че не зная как да кажа на баща си как би реагирал той и такива, не зная даже как ще постъпи с майка ми защото той е от по старо поколение 65година
Искам много да бъда с това момиче, мога да кажа че за това което е имало между нас найстна проблеснаха не искри пламъци, но сега сме разделени, докато аз не го изтърся на баща ми това, но желаем и двете да се оправим и да вземем взаимно решение.
Майка ми знае казва ми, че съм нейно дете, леко е потресена разбирам я, но ме цени защото съм нейното дете.
Как бихте постъпили на мое място относно това за баща ми.
Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 13 дни
hash: f51e58deac
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Знам как бих постъпил на мястото на баща ти. Ще ти обърша два шамара, ако видя, че са ти малко може и повече. След което ще ти поставя условия. Ако не започнеш да ги изпълняваш веднага, ще те изритам от вкъщи и ще те лиша от наследство.

 
  ...
преди: 5 месеца, 13 дни
hash: 21175c7a18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Щом майка ти знае, много вероятно да е споделила и с баща ти.
Мъжете не гледаме чак толкова сериозно на отношенията между жени - много по-различно ни изглежда отколкото отношението между мъже.
Така че според мен баща ти знае, но също така знае, че поне 30% от жените някога са се пробвали с друга жена и това не е довело до никакви трайни последици.

 
  ...
преди: 5 месеца, 13 дни
hash: 97352e2934
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Просто не му казвай. Защо ти е да му казваш? Само ще си навлечеш проблеми.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 13 дни
hash: c6515771d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Каквото и да става, тези разговори с баща ти явно ще са трудни. Не е идеално, но поне засега може би е по-добре да развивате връзката си по-дискретно, най-вече защото си все още малка и зависима от родителите си. Когато се еманципираш от тях, тогава е друго, защото те няма да имат този директен контрол върху теб. А и на 17 години всичко ти изглежда много крайно, всичко или нищо, а нещата реално рядко седят по този начин. Работи върху себе си и чувствата си и се наслаждавай на тръпката от новата любов без да да се впускаш в големи житейски трагедии. Успех!

 
  ...
преди: 5 месеца, 13 дни
hash: c1839c05e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не разлайвай кучето. Ти самата не знаеш какво ще стане с това момиче и вече се чудиш как да си навлечеш веднага неприятности. Като му кажеш, ще ти хвърли един бой, ще те изгони от къщи и накъде ще вървиш. Приятелка и толкова. Не е нужно да се врете под юргана у вас. Свий си малко перките.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 13 дни
hash: eb7112d59b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   прецени сама за себе си дали резултата от това да му кажеш ще е добър или не, ако не - моят съвет е да не го правиш. По-важния ми съвет е да заживееш самостоятелно! В тази токсична среда само ще страдаш. Не говоря да прекратиш тотално контакт.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 13 дни
hash: 2f49f57500
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   На мен темата ми намирисва на измислена, поради простичкия ФАКТ, че никое момиче не казва за себе си-Аз съм девойка...
Наскоро някой беше пуснал пост колко много измислени теми има и самата аз съм попадала на МНОГО такива, в които автора отдолу пише след няколко седмици-пошегувах се, измислих си го мъж съм, а през останалото време дори е спорил с подозиращите го, че темата била истинска.
Моето мнение и интуиция е, че темата е писана от някой дърт чичак без работа и призовавам хората да не се връзват.

Ако има дори 0, 001 процент вероятност темата да е истинска, то чудя се, , авторке", защо ти е притрябвало да се обяснявал с баща си щом за 1път излизаш на среща с момиче? ! Това, че от яд заради агресивният си баща си се срещнала с момиче-НЕ значи, че си лесбийка. Не бъркай нуждата от нежност с хомосексуалност.

 
  ...
преди: 5 месеца, 13 дни
hash: 55f04d80b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Това да бъдеш с човек от твоя пол е тежък грях и мерзост пред Господа!

Затова съветът ми е да се вразумиш и осъзнаеш! И да се обърнеш към Бога и да се въцърковиш в Православната църква, като първо принесеш покаяние за това!

Поговори с опитен православен свещеник по този въпрос и следвай съветите и указанията му!

 
  ...
преди: 5 месеца, 13 дни
hash: 9951e209f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Зйщо ще му се обясняваш. Искам проблеми. Разрешение, пари, благословия какво искаш от него. Чакай да си на 28 и си събирайки багажа, догова трупай всяка стотинка настрани.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 13 дни
hash: 37a2842782
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Не му казвай. Що за въпрос. Да не мислиш да се жените, че толкова държиш да знае? Представяш я като приятелка и толкова. Без да демонстрирате странности.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: 2c56a59840
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   По - добре им кажи, защото колкото повече не се казват нещата на време, става много трудно за всички, а веднага казано, предотвратява много неща в живота, които няма смисъл да се изживяват, като може да се пропуснат.

 
  ...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: bea63587ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   И защо трябва да му казваш? Имаш си приятелка и я водиш вкъщи. Той изобщо няма да разбере.
На мен интимни отношения с жена са ми противни, много по-фобре разбирам интимни отношения между двама мъже, но ти аи знаеш, щом те влече.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: 368d08e850
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   До 8: Стига глупости. Господ много добре е знаел какво ще се случи и дори той самият е планувал така да стане, като е позволил на момичето да се роди в семейство с баща насилник и след това я е срещнал с приятелката и. Господ не само, че е ползволил това да стане така, ами и самият той е оркистрирал събията, за да се случи точно така. Господ ни познава много по-добре, отколкото си мислиш и още преди да се родим, знае как ще реагираме поставени в определени ситуации. Господ вижда бъдещето така ясно, както ние виждаме миналото. Какви са тези глупости за тежки грехове и мерзости? ! Нима твърдиш, че всемогъщият и всезнаещ Господ не е създал хората, точно такива каквито е искал да бъдат или че не е могъл да ги създаде такива, каквито сам ги е искал? Еми тогава да се сърди на себе си, щом творенията му не се държат така, както е искал да се държат, като ги е създавал. Това твоето е чисто богохулство.

 
  ...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: 3844b8a976
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   до 13

Богохулство е твоето!

И много се заблуждаваш!

Бог никога не насилва волята на човека!

Човек е създаден от Бога със свободна воля и сам взема решенията си! И носи съответната отговорност за тях!

Иначе щяхме да бъдем не хора, а биороботи!

 
  ...
преди: 5 месеца, 10 дни
hash: 7d89ca822e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Оф... Не искри, а пламъци? В гащите ли? Вземи си акъла и се оправяй, докато е време и не прави глупости. Ако беше мойта щерка, щях да й покажа истинските ценности, тъкмо защото ми е ценна.

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 9 дни
hash: 368d08e850
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   До 14: Не знае ли Бог какво ще стане с всеки един от нас? Ако не знае, значи не е всезнаещ. Според теб той не знае заради свободната воля. Следователно ти си еретик. Аз ти казвам че Бог знае всичко за всеки човек даже още преди да се е родил този човек.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker