Помощ! Паническо растройство или... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Помощ! Паническо растройство или...
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 4204 пъти
Здравете на всички.
Много съм отчаяна, в момента е 3 през нощта, а аз даже не мога да спя. Н езнам вече какво да правя, имам постоянно сърцебиене и задух, вече не знам какво става с мен. Ходя по доктори и още не знам какво ми е, а имам чувството че всеки момент ще умра. Моля помагайте незнам какво да правя((((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: be4a7af8c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ммм не знам, обаче някак си ми напомня за панически страх, с разликата, че той се появява за не повече от час, при много адреналин и т.н. Отиди при психолог или пък невролог, прилича ми на нещо от нервната система. Ако сега около теб има много стрес или пък липса на сън, може би да си си спомнила нещо ужасно от миналото или да си преживяла някаква травма, при някой хора се случва дори само от 1 сън. Но не го мисли толкова, ако си спокойна (понеже то се вижда, че ти си се стреснала само от факта, че има нещо) ще ти мине. Масаж, вана... някакви такива глезотии като по филмите.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 4932640336
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имаш ли проблеми със семейството или в работата?
сама ли живееш? работиш ли? ако да, каква работа - натоварена или въобще не?
женена? деца? мъж ?

дай повече информация

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7e134154f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не е задължително в момента да има фактори, които да водят до стрес, тези симптоми могат и често се проявяват и съвсем неочаквано и в спокоен период. Когато това се случи, инстиктивно първо търсим какви са причините, но в този случай мисля, че това само задълбочава нещата и трябва да се прави точно обратното - да се опиташ да не мислиш за това и да откриеш за себе си, какво най-бързо те разсейва в такива случаи. И на мен ми се случваше това със силно ускорения пулс и задушаването и страха, че няма да го приживея и все пак се преборих с тови и то без медикаменти и доктори. На мен ми помагаше, ако съм си вкъщи, да се захвана с някаква домакинска работа - най-много ми помагаше прането (а по принцип никак не обичам да пера на ръка); помагаше ми и това да си намокря лицето със студена вода и да отворя прозорец и да постоя на свеж въздух; ако не си бях вкъщи ми си пусках МП3-та и си представях как танцувам или нещо друго. В началото криех от всички близки и познати какво ми се случва, понеже ми се струваше, че съм едва ли не невроза и т. н., но скоро осъзнах, че много хора имат подобни проблеми и се почувствах отнова нормална. така че спокойно - ти си си нормална и това което ти се случва, се случва и с много други хора и не е страшно, симптомите отминават и си продължаваш, а ако се научиш да ги игнорираш, след време изчезват напълно и от теб зависи колко бързо ще стане това, понеже всичко е само в главите ни.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 9017182d28
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изследвай си щитовидната жлеза

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: eee4499aa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Определено страдаш от страхова невроза, която, ако не овладееш - ще премине в психическо разстройство! Послушай моя съвет:
1. Трябва да вземаш следните лекарства:
Витамин В-комплекс (Бе-комплекс) - 3 пъти на ден по една таблетка след хранене. Ще вземаш този витамин не повече от 2 седмици. След това задължително трябва да направиш пауза от 20-25 дена, а после ако е необходимо пак можеш да вземаш витамин В.
2. Да вземаш Лароксин от 75 милиграма по следната схема:
първите три дена вземаш по половин таблетка през ден! От четвъртия ден нататък вземаш по цяла таблетка един път дневно! Запомни: САМО ПО ЕДНА ТАБЛЕТКА ЛАРОКСИН НА ДЕН! Лароксинът се приема минимум 4 месеца, защото нервно-психическите болести са много упорити и трудно се лекуват!!!
И когато дойде края на лечението Лароксинът не се спира отведнъж а по следния начин: 3 дена по половин таблетка, после 3 пъти по половин таблетка през ден и накрая спираш да го пиеш. Спирането да стане плавно, а не рязко. Също така трябва да те предупредя, че Лароксинът е абсолютно несъвместим с цигарите и алкохола. Те трябва да се спрат задължително!!!

3. За безсънието си купи Невролакс, който ще пиеш по следната схема: в 17 часа следобед - 2 таблетки, а вечерта преди сън още 2 таблетки.

4. Всяка вечер преди сън си прави топла вана на краката по 10 - 15 минути! Използвай нормално топла вода, а не гореща. Няма нужда да си париш краката. Не прави тази процедура, когато си в цикъл!!!

5. Избягвай пикантните храни с много подправки, а също така: шоколада, кафето, кока-колата туршиите, лютениците и черния пипер. Тези консумативи допълнително изострят неврозите!

6. Вечерно време не се изморявай пред компютъра и не гледай до късно филми с напрегнати драстични сцени, убийства, побоища и пр.

В почивните дни задължително си прави разходки на чист въздух. Стреми се да дишаш дълбоко и да не мислиш за нищо. Пълна релаксация!

Избягвай неприятните разговори, не позволявай да те товарят с лоши мисли! Стреми се максимално да се разтоварваш!

Желая ти бързо и окончателно оздравяване!

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: dbb01cdbf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Минал съм по същите пътища спокойно вземи си от аптеката валериана мента глог ще ти подейства добре.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 53313ad92a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Провери си щитовидната жлеза.
Нямаш представа в колко много случаи причината е в нея.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 27a74376ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   № 5 - не предписвай лекарства без да си лекар, който е прегледал момичето. Авторке, отиди незабевно на психиатър. Не се притеснявай от това, защото не си единствена. Той ще ти каже какво да предприемеш.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 36de9708e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм авторката ами значи правила съм всякакви изледвания на щитовидната жлеза не е от това също ходих и на кардиолог и там не е проблема и на какви ли не лекари и накрая ми казаха че е на нервна почва но незнам дали да не се посъветвам със психолог

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: bc9371861f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Не се чудете дали трябва, а задължително се консултирайте с добър психолог или психотерапевт. Трябва да се изчисти подсъзнанието Ви. Има информация у Вас, която изплува по време на сън и Ви стресира. Всичко ще се оправи!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker