На 27 съм, а повече от половината ми зъби са изпадали или изгнили - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

На 27 съм, а повече от половината ми зъби са изпадали или изгнили
преди: 2 месеца, 9 дни, прочетена 507 пъти
Ужасно ме е срам да се усмихвам, говоря и гледам хората в очите. Не знам доколко се забелязва проблемът ми, но жестоко ме удря в самочувствието. Нямам приятел и никога не съм имала, просто защото ме е срам да ходя по срещи и се притеснявам, че може да забележат. Зъбите и косата са най-основните ми проблеми с външния вид. И, не, не е защото имам проблеми с хигиената, просто кофти ген. Родителите ми също са с много развалени зъби - и двамата. Като малка ме водеха на зъболекар, но там само ме измъчваха общо-взето. Безкрайни болки и харчове бяха по моята уста. Като пораснах се разболях от много тежка болест, заради която от много от зъбите ми останаха само корени. Надявах се някой ден да събера пари и веднъж завинаги да си оправя усмивката, но не се получи. Всички знаем как се живее с българска заплата и какво е сам да се издържаш, плащаш наем, сметки и тн. Дори за основни нужди не оставаха пари, камо ли за спестяване, и то за зъби. С времето ставаха все по-зле, аз на няколко пъти оставах без работа, което ме върна още повече назад финансово. В момента имам около десетина здрави зъба, основно долни предни, ако има дори толкова. Чудя се при кой зъболекар да отида. Имам нужда от такъв, който да не гледа на мен като на касичка, а който наистина иска да лекува. Препатила съм и от лекари, и зъболекари, досега единствено пари са ми искали, за сметка на това от нищо не са ме лекували и никога не са питали как съм след това. Твърде уморена и отчаяна съм от обирджии в бели манти. Случвало се е даже да ми се карат, че зъбите са много зле. Сякаш нарочно така съм ги направила. Разбира се, от малка специално ги развалям, за да ме болят после 20 години и да се чудя откъде да извадя няколко хиляди за лечение. :) Замислям се даже да отида в Турция. Не съм почитателка на страната, но ако там е единственият ми вариант за спасение, бих отишла.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 8 дни
hash: d40c480df2
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   За 7500 евро гледах с винтове зъби, цялата уста да ти направят, в Турция. Това са много пари. съветвам те да събереш малко и да се чупиш към чужбина. Там ако си пестелива, ще ги изкараш за година. Тук ако работиш за 1000-2000, ходи ги събери..

 
  ...
преди: 2 месеца, 8 дни
hash: 6158984f5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Търси решението, искай оферта и събирайки парите.

 
  ...
преди: 2 месеца, 8 дни
hash: 42278cff21
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Не разбрах какво ще правиш в Турция?
Със зъбите е така- трябва да се подържат редовно. Иначе, че явяваш в твоето положение.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: 89170b5ba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Има едно предаване по БТВ "Животът по действителен случай " може да кандидатстваш и да се надяваш да те одобрят. В него специалистите от ДК ЕО Дент оправят зъбите на изстрадали хора. Аз съм доволна от тях като цяло реших си не малко проблеми, макар че за някои неща като чистене на камък да се случва да има леко претупване. Ако ти е скъпо отиваш при студентите, лекуват на символични цени, моя приятелка е доволна от тях.

 
  ...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: e89c96135d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   По-горе са те посъветвали да поработиш в чужбина с цел да спестиш по-бързо. Не е лошо като идея. В момента работиш ли някъде? Аз бих те посъветвала да пробваш с кредит. Знам, че е трудно, но това са зъби! Освен част от добрата визия те са необходимост. Според мен си заслужава инвестицията в тях. Разгледай групите във фейсбук ЕСТЕТИЧНА ХИРУРГИЯ и Без(опасна) красота, там има много хора с проблеми зъби, които са се подложили на различни зъбни интервенции унас и в чужбина. Може да ти препоръчат добри специалисти и да добиеш представа за цените. Успех и дано скоро блестиш с очарователна усмивка!

 
  ...


...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: ec147179ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   В Медицинска академия в София студенти работят по проблемни зъби без пари

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker