Вагинални гъбички - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Вагинални гъбички
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 6901 пъти
Здравейте! Изчетох доста теми, но така и не ми стана ясно. За това се обръщам към вас. Може ли някой да ми каже със сигурност дали кремовете против гъбички могат да се използват върху лигавицата на влагалището, защото моят проблем е точно около влагалището и по вътрешната страна на малките срамни устни. Иначе това което ми изписа моята лекарка е Канестен крем.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: db47441bbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   След като си отишла на лекар не го мисли толкова. Използвай това, което ти е изписала лекарката, така както ти е казала или пише на листовката!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6b55690d11
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Здравей, използвай това което ти е предписала лекарката! Също така ти препоръчвам да пиеш всеки ден по 2 чаши чай от бял равнец без мед и захар. В продължение на 1-2 месеца, дори да ти минат продължавай.. много е полезен за женски проблеми! Успех с лечението и дано съм ти помогнала!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 79de27bbb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не, кремът НЕ Е за влагалището!!! За него си има вагинални таблетки, би трябвало лекарката да ти е изписала и такива - ако не е, значи е преценила, че няма нужда. С крема се мажат външните части - срамните устни, големи и малки, както и областта под и около тях, но не и по-навътре. Най-грубо казано, това което може да видиш с "просто око" отвънка, може да мажеш, това което трябва да "бръкнеш" някъде, за да го стигнеш, не е за крем!

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 03d14c4f3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   ж30: И аз имам често подобни проблеми. № 3 (Кубрат) е напълно прав. За влагалището се използват специални таблетки или (шприцове с) специални кремове. Аз се оттървах веднъж за винаги и ако пак се появят ще приложа същата терапия:
* прилагаш предписаното от гинеколога ти лечение ;
* пиеш чай от бял равнец и/или лайка ;
* поддържаш хигиена с интимен сапун ;
* за вагинална промивка - приготвяш следанта отвара: 1, 5 л вряща вода. Прибавяш 2 с. л. тетра (т. нар. смрадлика), 2 с. л. лайка, 2 с. л. бял равнец (може и без него) - ври на силен огън 10 мин. След това престоява захлупено 30 мин и се прецежда. Остава около 1 л съдържание. Прецеждаш през: малка цедка+тампон за почистване на грим, фунийка с поставен в нея тампон за почистване на грим. Към тази смес прибавяш от 1/2 до 1 кафяна лъжичка сода бикарбонат, няколко кристала калиев перманганат и 10-12 капки "Цитросепт" или български негов аналог. Водата трябва да стане съвсем, ама наистина съвсем леко розова. Разклащаш, за да се омесят добре съставките. Поставяш в дебело шише от боза, най-удобно е. Затваряш капачката, оставяш да поизстине до телесна температура. Ако бързаш, потопи шишето в съд със студена вода. Течността има отвратително зелено-кафяв оттенък. Преди да си направиш вагиналната промивка, трябва добре да измиеш "входа" с интимен сапун + външна промивка. Правиш вагинална промивка. Не забравяй, че всички консумативи за целта, трябва всеки път да се хигиенизират добре.
* същата рецепта, като за вагиналната промивка, но в 5 кратен размер, се прилага за външна промивка, преди вагиналната промивка. Приготвяш сместа, поставяш в хигиенизиран съд, при поносима от теб температура сядаш (клякаш) вътре, така че течността да стигне почти до кръста ти и престояваш 10 мин. След това водата вече е изстинала и се изхвърля. След това правиш вагинална промивка.
* важно е, след цялото това "миене" да не се миеш с обикновена вода. Подсушаваш се само с домакинска хартия.
Гарантирам ти, че ще се оттървеш от гъбичките до 3-то прилагане на тази комбинация. Лекарското лечение обаче не е за пренебрегване.
* Не забравяй, че щом се лекуваш ти, трябва да се лекува и партньора ти. Мъжете обикновено поемат само хапчета, но е добре да прилагат и кремовете за външно нанасяне, и същата водна смес за накисване на Достойнството за 5 мин. И тка, до пълното ТИ оздравяване.
УСПЕХ!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 79de27bbb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Номер 4, и аз съм съгласен с това, което казваш, ОСВЕН в частта за содата бикарбонат! Както ти казах и в "съседната" тема, тя е адски вредна за вагиналната флора! За няколко пъти по време на лечение може и да е ОК, но в никакъв случай не за редовни промивки!

Искам особено много да наблегна на частта за Цитросепт, който си споменала. Мога само да го препоръчам най-горещо! И аз преди около година открих това "лекарство" и съм просто изумен каква прекрасна работа върши, и то за най-различни работи. Като почнеш от настинка и стигнеш до по-сериозни работи като гъбички (не само вагинални, вкл. на краката), възпаления и т. н. В началото бях силно скептичен към подобни "чудотворни лекарства за всичко", но наистина действа и съм просто изумен! Пиеш няколко дена по 10-ина капки и си готов, без лекари, без антибиотици, без нищо. Въпросът с вагиналните гъбички при нас се реши точно по тоя начин - всякакви промивки, кремове и хапчета не помогнаха дълготрайно, имаше ефект, но след време пак се връщаха. Накрая просто 10 дена по 15 капки Цитросепт в една чаша вода и въпросът приключи. Да чукам на дърво де, но поне засега не е имало проблеми.

Само не съм убеден доколко е добре да се промиваш с тия капки, аз знам, че се ползват вътрешно (пият се), дали е добре да си ги ръгаш не знам...

Кубрат

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker