Тревожност стрес - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Тревожност стрес
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2531 пъти
Здравейте! Аз пак пиша тук за успокоение. Тези дни съм като парцал от тези паники, психични разстройства и още какво ли не. Да му се не види не искам да пия хапчета. Искам сама да мога да се справя с проблема. Въпроса обаче е как? Това непрекъснато гадене и замаяност ме побъркват. Лекарите казват че нищо ми няма, както винаги, но аз вече съм станала хипохондричка явно и не им хващам вяра. Незнам как ще се оправя, но така не може да се живее. Помогнете с някакав съвет моля ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3a9342b5a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз бях така, години, лекарите казваха, че ми няма нищо, не съм пила никакви лекарства, оправих се сама, вярвах, само това ми помогна, години минаха, едната година дори почти не ислизах от страх, но не спирах да вярвам, само и единствено вярата ме накара да се върна към живота, защото тогава все едно не живеех.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 17e4c7408b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хапчетата са нож с две остриета и по-добре без тях. Има билки - маточина, валериан. Съветвам те, когато ти стане така, да започнеш да решаваш кръстословици за да може умът ти да се занимава с нещо друго. Намери си занимание за всеки един ден.

В интернет можеш да си намериш и купиш книгата на Ю. Я. Мерзляков - "Път към здравето". Книгата ще ти е от огромна полза, в нея има как можеш да контролираш дишането си, какво да правиш в моменти като твоя, автогенна тренировка.

Запомни - никой няма да ти помогне, ако не си помогниш ти

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9b3d18c648
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не се притеснявай, мисли си за нещо хубаво, позитивно! Пусни си някой хубав филм, смей се, лекарствата няма да ти помогнат, те само те тровят, пробвай с психотерапия, когнитивна терапия и хомеопатия, тоест лечение с медикаменти изцяло на билкова основа. Има много техники за релаксиране и медитация, провери в нета и йога :) Успех, желая ти скорошно подобряване, не се страхувай всичко ще се оправи

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 16f3c7cc27
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отиди на психолог. Не се тъпчи с хапчета.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4bd5aef798
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ще ти кажа... Аз също съм с панически атаки... Трудно е, много е трудно, особено ако в лицето на най-близките си хора не срещаш разбиране. Но това е друга тема и няма да ти пиша за това... Един ден бях останала сама, никой не ми подаде ръка, имах прилошавания, виеше ми се свят, бях в дупката, в която, когато си, имаш чувството, че ще умреш или поне ти се иска да умреш, за да не се мъчиш.... Тогава не знам откъде, но намерих сили в себе си просто си казах "По дяволите, след като никой не ми обръща внимание и всеки се подиграва с проблема ми, аз пък няма да им доставям повече това удоволствие! " И както бях легнала скочих, то ми се виеше свят та не можех да гледам, но си надвих над физиката, отидох в кухнята и се захванах с огромния куп чинии, който ме чакаше... После готвих, чистих, накрая като за капак, изведох децата на разходка, като през цялото време си имах ПА. И така... бях пред дилемата, дали ще мога да отида на работа изобщо, дали да не поискам болничен, а стана тъкмо обратното... Решението мила е в борбата, ама борба до смърт!!! До последно, да вършиш нещата, да вървиш, да стискаш зъби, но да оцелееш и да се справиш с ежедневните си задачи... И така като че ли и сега имам ПА, но са по-слаби и в момента, в който ги усетя, че започват, просто си казвам "Сама съм!! Ще се боря нямам друг вариант! " И се боря.... и ще се боря, колкото трябва, толкова... Стискам ти палци, мила, бъди силна :)
И още нещо, започни вечер да взимаш Седатив ПС, хомеопатично е, но върши работа, и аз не искам по-силни лекарства и го взимам. А когато съм навън и ми се завие свят - Вертигохил и то е много безобидно... Пиши пак...
Ж 36

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 30a6cd6358
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Каква е причината да се чувстваш така?
Това трябва да е предизвикано от нещо.
Ако имаш проблеми сподели ги иначе няма как да ти се помогне!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4790d72a2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   А как си с алкохола? Аз бях точно така когато злаупотребявах!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 432b06e4a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   На мен също така ми ставаше, но разликата е, че аз съм ЕДВА НА 13 ГОДИНИ!!! Когато майка ми ми каза че хапчетата са само прикриване на проблема - без тях не можеш, си казах, че не съм някаква слабачка, и не бива да се предавам. Започнах да излизам, въпреки гаденето, замаяността и неусещането на целите крака. Едвам ходех, но се оправих за 1-2 месеца. Започнах да извеждам кучето си само сутрин и се оправих. Открих, че е САМО от топлото време. Така че и ти излизай с някакво животинче, дръж здраво каишката, ако ти е замаяна и ти е зле седни на пейка, пий вода, гушни животинката и се успокой. Прибери се и така всеки ден но само рано сутрин около 8-9 часа най-късно. Хем то ще си свърши работите. Аз се оправих напълно и сега само малко да постоя на слънце пак ме чатва в краката и не спира докато не си легна в къщи. Но ако се успокоиш, в началото се движиш близа до стени и коли, ще се справиш. Само вярата в Бог ще те оправи, а може да взимаш и едни много хубави таблетчици - казват се Pax на Vision. Потърси ги, малко са скъпи, но действат успокояващо и са от естествени съставки. Може да взимаш и витамини на същата марка Vision.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1778b5ba1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря за съветите ви! Зная че сама трябва да си помогна но е много трудно и незнам как ще стане! Ето от 4 дена съм с постоянно главоболие, схваща ми се всичко ама то това на тъпите джипита как да го обясниш. Пак пия хапчета както всеки път, но този път главоболието е силно и не мога без тях. Вече освен всичко дуго съм и хипохондричка!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 1769044c0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Отиди на психолог. Не се тъпчи с хапчета.
-----------

Точно ако отиде ще й предпишат лекарства. Не припарвай до психиатри какво и да става! Опитай нетрадиционна медицина, идийска, китайска, но стой далеч от дилърите наречени психиатри.

Гледай филма'' dead wrong'' и ще разбереш за какво става дума. Има го в kolibka. com

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 33a75b9f55
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз имам подобни проблеми. Пила съм хапчета и ще ти кажа следното: всички са прави! Хапчетата не са решение, те са присъда. Не ходи на психиатър. Иди на психолог, ако сама не можеш да откриеш причината за своите проблеми. Аз моята съм я открила. Моята се нарича егоизъм. И се опитвам да се боря с това. Бях стигнала до психиатрична клиника. "Лежах" там редом с шизофреници и видях какво е хора да се редят за шепата дрога, с която ги тъпчеха. Разбрах, че нямам психически проблем, а имам проблем с егото ми. И реших да се боря сама. Спрях лекарствата. И без това ми влияеха зле на организма.
Сега съм много, много по-добре.
Вярвай!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker