Кастрираха ме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Кастрираха ме
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 3728 пъти
Жена съм, преди два месеца ми откриха рак на шийката на матката. За 20 дена ме кастрираха. Лекарят се държа ужасно. Един месец се възстановях кошмарно, сега все още едва се влача. Започнах да ходя на лъчетерапия, която ще продължи около 2 месеца. Не мога да се възприема, не знам как ще живея. Нямам деца и семейство. Планирах да имам, сега не виждам какво мога да дам на един мъж, а и кой ще се занимава с мен. Не знам как ще живея. Няма и с кой да поговоря. Не знам какво ще правя в бъдеще.

Опитвам се да за занимавам с някакви мои хобита. Но вече не знам коя съм, нито в какво ще се превърна. "Съвременният начин" на лечение ме осакати и не знам как да продължа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9b48275979
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо си мисля, че измислена... Може и да греша.

Ел:)

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4eaaab322e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бъди силна. Ще си имаш семейство. Има мъже и жени, които имат дори деца от предишни бракове, пак се събират с любовта и макар и трудно отглеждат общите деца. А ти нямаш деца, не виждам какво протв ще има мъж, който да кажем вече има. А и да не забравяме, че има и мъже, които не могат да имат деца. Можеш да си осиновиш дете, има толкова нещастни дечица по домовете.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9612dab09e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Може да си осиновиш дете. Това е по-важното, да го отгледаш и да му дадеш добър живот и бъдеще.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 59c4f6b138
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има какво да дадеш на един мъж и то е любов, внимание, нежност. Вярвам, че ще откриеш човек, който ще те приеме такава каквато си.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 016f20c0eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Съчувствам ти, колко е тъжно, но... важното е да се възтановиш и оздравееш, ще си намериш някой, ще си осиновиш дете... и така, горе главата....

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 285c9bf551
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ти не си по-малко човек или по-малко жена от което и да е друго момиче на света. Успокой се! Това е съвременния начин на живот, грешката ти е, че търсиш лечение на рак в България, тук просто режат и това е, навсякъде другаде щом се отнася до рак на маточната шийка или на полови органи се мъчи рака до последно. Както и да е, минало- заминало, може пък наистина да не е имало начин. Живеем в съвременен свят, има толкова много начини да си имаш дете, просто няма да е твое биологично, но какво значение има, след като ти ще му сменяш памперсите и ти ще го възпитаваш.

Да си майка не означава да родиш дете, не е само това, да си майка значи, да мислиш за едно малко същество преди да мислиш за себе си, да го възпиташ, да го отгледаш и да създадеш човек от него. Ти можеш да бъдеш майка, не се залъгвай! И някой ще те вземе такава каквато си, правилният човек няма да се интересува от това дали ти ще ходиш по мъките 9 месеца или ще се мъчите със социалните няколко годинки. Всичко е наред, авторке, не си саката!!!

Една жена никога не е сама, повярвай ми отнеха ми толкова години мъки за да го осъзная, но наистина е така. Мъжете са различни, те нямат тази емоционална нужда от някого, която имаме ние, работата е там, че ние я получаваме, именно защото всеки знае, че се нуждаем от нея. Имаш родители, имаш приятели, ти си жена и си имала рак на маточната шийка, всяка една друга жена (която не може да има деца, която е имала рак или която е просто жена) ще може да ти влезе в положението и би ти помогнала, дори единственото, което да може да направи, да бъде да те слуша. Не си мисли че си сама, там някъде има човек, който мисли за теб. Но ти не си саката, единственото което се изисква от теб е малко преди една връзка да стане сериозна да предупредиш приятелят си, че не можеш да родиш дете.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5bcc698703
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами по -добре така от колкото по-друг начин, колкото по бързо се отстрани рака толкова по-лесно и бързо ще се излекуваш. А това какво можеш да дадеш на един мъж си зависи само от теб. Ти си същата жена каквато си била преди. Знам, че е кофти да нямаш собствено дете, но със сигурност можеш да си добра майка. Майката не винаги е тази, която е родила детето, можеш да си осиновиш дете и можеш да имаш всеки мъж. Горе главата и дано скоро свърши кошмара, през които преминаваш.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 7207176393
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Случва се понякога и така... Може с мъжа ти, тоест с бъдещия ти мъж да си осиновите дете? Не се фокосирай върху това като цяло.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 77cf2847e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   :( :(.. Много е гадно това! Но дръж се добре, че не е било по сериозно.. А колкото до мъжа и до семейството.. Има хиляди семейства, които си осиновяват дечица.. Дано намериш правилния човек все пак.. И успех за напред :)

Нелл

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: bfeab1ca37
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мила, много съжалявам, толкова е гаден животът. :(((
Но това далеч не означава, че си непълноценен човек! Ето - ти си се борила въпреки всичко, други на твое място щяха отдавна да се предадат. Не знам на колко си години, но за да стигнеш до семейни отношения с даден мъж, първо все пак имате доооста дълъг период на безбрачно съжителство. Ще ти дам пример с една известна българска двойка - красивата Мая Илиева губи способността си да ражда деца след спонтанен аборт (или друга причина, не помня), но с Жоро си осиновяват 2 дъщерички. Споменавам тях, защото това е проблем, който може да връхлети всекиго и никой не е застрахован. За сметка на това пък, да осиновиш дете, е едно от най-благородните дела. Ще се справиш с психичния проблем, ако наистина не се замисляш толкова. Ти си човек, а не просто биологично тяло. Да си майка, не е просто да износиш детето в себе си и да го родиш. Пожелавам ти да бъдеш много щастлива и да срещнеш Мъжа. :) Горе главата, подминавай трудностите.

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: da14cb80d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Недей да живееш с мисълта, че трябва да дадеш нещо на някой мъж, за да си пълноценна жена!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 55882969bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   На колко си години?

Не се предавай, има мъже които не искат деца, други вече имат и са им достатъчни. Да не говорим, че можеш да си осиновиш в един момент. Дори да нямаш деца, може да помогнеш на много хора през живота ти, нека това да ти бъде мисия, помагай на близките си, на бедните, на децата по домовете, направи нещо за природата, пътувай, прави добро, направи една добра кариера. Сигурно ли е, че си 100 % осакатена? Моля те, не се превавай, има много жени, които можат да имат деца, но са станали на 50г. и нямат, но живият щастливо!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 9b5f1a5f24
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Привет миличка!
Жена съм и те разбирам. НЕ УНИВАЙ!
Твоето решение е да срещнеш мъж, който би те обичал истински заради самата теб. И би приел осиновяване на дете.
Не е невъзможно. САМО НАПРЕД И НАГОРЕ!
Ако си самотна и имаш нужда от приятели и подкрепа ето ти моя имейл: *****

Модератор: Не публикуваме лични данни.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: a8006bb2f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Здравей,
първо да ти кажа, че адски съжалявам - това, което ти се е случило е може би едно от най-страшните неща за всяка жена!
НО, помисли - поне имаш шанс да се възстановиш. Така е било писано. Като се излекуваш трябва да намериш смисъл на живота си и да се посветиш на него.
Казваш, че няма да може да си намериш мъж само зарди това, че не може да имаш деца - тук грешиш и то много. Сигурен съм, че ще анмериш такъв1
Относно децата - замисли се колко души чакат в домовете и мечтаят за дом и любов. Ти можеш ли да им ги осигуриш на 1-2 от тях?
Ако да - защо не се замислиш над този вариант?

Малко клиширано, но все пак ще го кажа - майка не се става само защото си родила дете! Това за бога е най-лесното! Най-трудното тепърва предстои.

ТИ може да си по-добра майка от която и да е била друга - независимо, че не си родила детето!

Успех и горе главата!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 03e0d0ce55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Гадно е, но ако намериш грамотен човек ще си осиновите, не е мечтата ти, но е решение, пак ще оставиш нещо зад гърба си. Не знам как се чувстваш, но според мене не се предавай, за всеки влак си има пътници. Ако искаш пиши ми на имейл: *****

Модератор: Не публикуваме лични данни. Прочетете правилата.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: d29e815824
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Благодаря на всички за подкрепата. Прочетох няколко пъти вашите отговори, ще си ги копирам за трудни моменти.
Нещата обаче изглеждат по-сложни в моите очи. Първо ако оживея, след като са ми махнати яйчниците и матката, може по принцип да се прави секс, но доколко е разумно. И оттам кой мъж тепърва ще приеме връзка, в която секса е относителен, при положение, че може да има пълноценна жена.
А щом нямам свое семейство, кой би дал на болна от рак, сама жена да осинови дете? И колко бих се справила при това положение?
Оттук следва пълна самота.

Благодаря на хората, които искаха да дадат email-ите си. Те са измислени и не виждам как могат да бъдат лична информация, жалко, че сайтът ги възприема като такива и ги трие. Благодаря ви, хора. И все пак нещата все още изглеждат ужасно в очите ми.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: df6eabe7df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Здравей, мило момиче!
Не знам какво да кажа... и въпреки това реших да пиша.
Аз имам подобна съдба. Имам рак на гърдата - превантивно са премахнати и двете гърди. Скоро ме информираха, че е препоръчително да да ме кастрират с идеята ракът да не тръгне към яйчниците. Не знам откъде да намеря сили да продължа да живея...
Прочетох коментарите преди мен. Може би и аз бих написала същото, ако не знаех за безсънните нощи, за смразяващия страх, за безсилието, за болката, че вече си много различен, за необратимата промяна в живот, за съжалението в очите на околните... и за още куп неща, които здравите само предполагат.
Искам да ти кажа, че добре те разбирам и ти съчувствам с цялата си душа.
Имам препоръка към теб - влез в "Клуб за борба с рак". Там ще намериш отговор на много въпроси. Ще прочетеш за хора, които се борят и успяват. Ще получиш и много полезни съвети.
Бог да бъде с теб!
В последно време все по-малко Му вярвам...
Не разбирам с какво съм заслужила, това което става с мен!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 16386dedb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   До номер 17: Ти все още имаш време, опитай с алтернативни методи, билки - например бани и чай с бял равнец (виж книгата "Здраве от аптеката на Господ" на Мария Требен и други).

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 16386dedb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Бях потресена като видях как мъжете гинеколкози с лека ръка масово режат яйчници и матка на жените. Тези хора нещо не са в ред. Няма кой да подреди ценностите им, а плащат естествено други. Много, страшно много жени са осакатени от тях всеки ден. И няма кой да спре това.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 16386dedb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Аз съм човек, който се надява до последно. А може би могат да отгледат яйчник от стволови клетки и да го присадят. Може би някои лекари да могат да поправят безумното поведение на други.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker