Сънливост - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Сънливост
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 1690 пъти
Много ми се спи, постоянно се чувствам отпаднал и изтощен. А живота ми се влошава като цяло, съществувам ден за ден. Нямам желание или воля за нищо. Дайте някакви съвети(на неградивна критика от типа на "какво леке си", "какъв педал си" и т. н. съм се наслушал). Всеки е изпадал в такива състояния. Освен това пия и антидепресанти, от които допълнително ми се спи. Парично съм зависим от други хора и ако не се стегна, рискувам да остана без семейство, подслон и препитание. Понякога ми иде просто да хвана гората и да не се върна, и без това аз съм зависим от някого, но никой не е зависим от мен, тъй че...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0f9c37837e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съветвам те да си вземеш някакъв силен витаминен препарат много вода и сън.
Иначе, защо не хванеш гората? Кое ти пречи да скъсаш оковите и да поемеш по трудния, но изпълнен с приключения път на самостоятелния възрастен човек? Съвет като човек, който е минал през това - потърси си някаква работа с подслон в София, по морето или чужбина събираш си чантичката и казваш - бай-бай на хората, които те държат зависим (а). Не бъди претенциозен в началото - почни просто някаква работа и после си свободен да променяш работа, град, държава и т. н. ТИ СИ СВОБОДЕН! Успех

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a120799078
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, купи си чай ройбос, антиоксидантен е , на мен лично само чая ми помогна миналата година. Може да се пие по всяко време.
Може да опиташ и това http://www.actastyle.bg/Actastyle/lenofort хранителна добавка е.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: af1d768ed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами дали хъркаш? Все някой може да ти каже. Ако е така може да имаш проблем и със съня-АМА ГОВОРЯ ТИ СЕРИОЗНО. Казва се SLEEP APNEA. Може да е от лекарствата, които взимаш. Тогава си като труп спити се постоянно и така нататък.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0d8276aedd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е, нещата тук са доста-нямаш свои сигурни доходи /предполагам/, депресия, отчаяние, вероятно ниско самочувствие, липса на желание за каквото и да е.... Много гадно, наистина повечето хора /както и аз/ са изпадали в подобни състояния.

/кефи ме коментар номер 1 /

Вземи си жълт кантарион, пий го много време.
И аз съм пиела антидепресанти, но ги махнах, защото реших, че сама мога да си помогна.
Намери си тежка физическа работа /така вечер просто ще се трупясваш от умора и няма да имаш време да се депресираш/
Хоби, спорт, просто гледай да си непрекъснато ангажиран от сутрин до вечер.

Успех

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: cb5c7f496c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей! Номер 3 е споменал Сънната апнея, което е много сериозно заболяване. Иди на специалист уши-нос-гърло или поне сподели с личния си лекар как се чувстваш.
Не можеш ли да спреш антидепресантите? Депресията се лекува с активност (спорт, работа).
От кого си зависим финансово? От родителите си? Ами не бъди вече зависим. Сам си дал отговор на въпросите си "ако не се стегна" - ами стегни се! Преди време на мен ми се случи нещо подобно. Виждах как връсниците ми създават семейства и раждат деца. Аз все си живеех с родителите си, те плащаха сметките. Работех, но парите ми отиваха за глупости - да излизам с приятели, да си купувам дрехи. И виждах как моите приятели стават бакалаври, после магистри, женят се, омъжват се.. А аз продължавах по старо му и се депресирах, че нямам техните успехи. И един ден се реших, но защо го направих чак когато бях на 30?? Защо не се реших по-рано? Много обичам родителите си, но излязох на квартира и попаднах в квартира - апартамент, в който всеки съквартирант си имаше стая, която се заключва. И никой не занимава другия. С родителите си се виждах 2-3 пъти в месеца и се стараех да изглеждам сякаш всичко ми е наред, защото не исках да ги притеснявам. Но ми беше много трудно! Ядях макарони с малко кисело мляко и сол, дни наред ядях само това, защото първото нещо като си получа заплатата е да си платя сметките - квартира, ток, телефон, вода, интернет. Пари за излизане не ми оставаха, стоях си в стаята, четях книги, гледах ТВ, слушах музика, ровех из интернет. И някак се научих с времето да ми стига заплатата. Запознах се с настоящият ми съпруг и след като се оженихме теглихме кредит и си купихме малко жилище в един краен квартал и усетих, че съм направила нещо в живота си!
Остави антидепресантите и се опитай да вземеш живота в ръцете си, опитай да вървиш само към добро, а не накъде да е. Да знаеш, че като си гладен макароните с кисело мляко са много добър вариант и да знаеш, че винаги първо се плащат сметките и се купува храна за две седмици напред. Може и да си поплакваш в началото, но ще знаеш, че вървиш, че ето виж, нещо правиш в тоя живот! Също искам да кажа, че това, което е писал номер 1 много ми харесва! С цялото си сърце ти желая успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker