Депресията - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121258)
 Любов и изневяра (29727)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21900)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18543)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Депресията
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 1635 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 17 години, което от няколко години страда от депресия и социална фобия. Нямам никакъв социален живот, интереси или мечти. Единственото нещо което ми е останало е болката, тревожността и умората от живота. Много обичам близките си и не искам да ги нараня, те са причината да съм жива до сега, но болката ми минава предела на поносимото. От много време се ровя из нета и вече знам как мога да сложа край на всичко, безболезнено и бързо. Знам че повечето от вас няма да ме разберат, не се надявам вие сте здрави и не знаете какъв ад е в главата ми! Просто се чудя има ли някой който да е преодолял СФ и депресията? На границата между живота и смъртта съм. Адцки объркана и изплашена
П. П Исторятя е истинска и съм напълно сериозна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9f1daaad84
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хвани си гадже. Прави секс и ще се оспокоиш доказано е, че без секс жените откачат не ами превъртат

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 45906b791e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дете, обърни се към психиатър и говори и сподели с родител! Няма срамни неща, родителите колкото и да сме лоши/според вас/ сме хората които най- много се интересуват и най- много ги боли за вас! Така, че бъди така добра, ако е както казваш... потърси близост и разбиране и отидете на психиатър!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a2df0315a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   да, напълно съм съгласна с номер 2 - сподели с родителите си!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9e243d54b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Съгласна съм с номер 1 на 19 съм и без гаджето си и без секс направо откачам. И като го направим и ооооооо успоколявам се. Като лекарство е ще ти мине.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d942d02080
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката: Благодаря много на тези които са коментирали историята ми, честно казано не мислих че ще получа отговор. Родителите ми знаят че съм зле е сигурно не предполагат колко точно зле съм, но какво могат да направят те? Психиатърът пък ще ми предпише някакви лекарства, които не само не помагат, но имат много странични ефекти. Гадже не мога да си намеря заради проблемите ми с общуването, а и не мисля че имам нужда от това. Проблемът е в мен и никакви външни фактори няма да помогнат. Мразя се, чувствам се повредена и знам че никога няма да бъда нормална.

 
  ...


...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 97f8a54826
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Недей така, моля те! Аз съм момиче, като теб. Депресия, социални проблеми, дори и с храненето имам проблеми. Понякога имам чувството, че никой не ме обича, дори близките ми, много съм чувствителна и имам нужда от хора, които да ми обръщат внимание. Не малко пъти съм мислила да сложа край на живота си, в трудните моменти, когато изпадам в кризи, тогава не мога да мисля трезво и не знам какво правя. Ако някой не дойде да ме успокои се затварям в себе си и започвам да си мисля защо съм такава, защо не ме обичат и т. н. След като отново се върна на себе си, обмислям всичко и си казвам:, , Без проблемите в живота, няма да осъзнаем какво е щастие. Ако няма препятствия той ще е просто едно съществуване. Колкото и да боли, всеки е с различни мъки, трябва да се търпи, защото по пътя на щастието има не малко пречки, които само ни помагат да осъзнаем какво имаме, от какво имаме нужда. " Аз НАПЪЛНО те разбирам и те призовавам само в 1: Не се предавай! Представи си бебетата - прохождайки колко много са падали, докато се научат и все пак не се отказват и най-накрая успяват да проходят. Проходи и ти, към радостта и щастието! Знай, че има много като теб и ние всички се подкрепяме, от който и край на света да сме.

Желая ти щастие!
Момиче, на 14г

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a58829dde4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Гледай да си активна постоянно-спорт, хоби, курсове, работа, която е по-тежка физически, всичко, което ще те ангажира и няма да ти остава време за депресии и лоши мисли.

Успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker