Кленов сироп? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Кленов сироп?
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 11359 пъти
Здравейте!

Искам да прочистя организма си от токсини, както и да сваля 5-6 кг. Поради работата и университета не ми остава време да спортувам, но се старая да го правя през уикенда.

Моля хората, които са правили диетата с кленов сироп да споделят мнения - чувства ли се глад, дава ли резултат и траен ли е той?

Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 29 дни
hash: 1a38abf4c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мислех да пускам темата за да питам същото, но четейки колко е полезен за здравето в нета реших да пробвам диетата поне три дена ако не издържа пет. Моя приятелка беше я опитвала тази диета, но тя е над деведесет килограма, а аз имам излишни четри или пет, беше ми споделила, че не е страшно и се издържа. И така, взех си сиропа–био, с качество А-демек високо качество и започнах диетата там както му е реда с лимонов сок, джинджифил или чили добавено. Незнам защо, но при мен се получи много кофти, още от началото не се почувствах добре от самото питие, в последствие имах скованост, отпадналост, болеше ме глава, но аз мислех да съм упорита и да изчакам организма да свикне и да отминат симптомите. Към вечерта ми стана лошо, получих болки и в сърдечната област, уплаших се и пркратих диетата, забравих да кажа за острия глад, който изпитвах, то ако нищо не бях хапвала целия ден нямаше да съм така зле. Преди това съм правила други диети, много по продължителни и строги, но не ми е ставало лошо. Незнам защо, но при мен се получи много зле с тази диета с кленов сироп, нямам сериозно заболяване, но на мен лично не ми понесе въобще. В началото толкова се бях ентусиазирала с тази диета, че дори си бях взела две шишета кленов сироп и така - седят си сега. Мисля да направя палачинки и да поканя приятели сигурно ще са вкусни поляти със кленовия сироп.

 
  ...
преди: 11 години, 29 дни
hash: f971d761b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Мисля, че е поредната диета с йо-йо ефект. Рязката загуба на голямо количество тегло е вредно, а дори и опасно. По-добре яж повече плодове и зеленчуци.

 
  ...
преди: 11 години, 28 дни
hash: c8daad5474
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Преди време правих 7-дневна програма с палмово-кленов сироп Мадал Бал. От него не отслабваш веднага, а постепенно след приключване на програмата. В първите дни е възможно да те боли глава и да се чувстваш отпаднала, при всеки е различно, но тези симптоми отшумяват след 3-тия ден. Препоръчвам ти така да си планираш програмата, че 2-рия и 3-тия ден да си си вкъщи. Аз правих програмата с цел пречистване на организма, но отслабнах с около 5-6 кг.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 27 дни
hash: 2473daf610
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   при мен в първите 2 дни има глад, леко ме боли глава, първия път имах много за сваляне, резултата- за 14 дни -7 кг, след това чувство на пълноценност и много комплименти- от утре започвам пак целта ми е 7 дни :)лично на мен много ми допада.

 
  ...
преди: 11 години, 25 дни
hash: 43c8e40528
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   Страхотни резултати, браво! Получих сиропа и започвам тази събота, дано да успея да постигна целта:)

 
  ...


...
преди: 11 години, 24 дни
hash: 6ecc717e80
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

6.   Аз не разбирам, кленовя сироп е 60% глукоза (захар) как точно отслабвате и се прочиствате консумираики почти само ЗАХАР?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 23 дни
hash: c1a3377b43
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   В днешно време нашият организъм е подложен на постоянни атаки от околната среда, различни пестициди, изкуствени подсладители и аромати, лошо качество на питейната вода, лошо качество на храната и много други. Тези замърсители с течение на времето допринасят за „разбиването” на човешкия организъм. С помоща на оригиналния канадски кленов сироп може да изчистите тялото си от токсини, да стабилизирате имунната си система и да повдигнете жизнения тонус. С оригиналния канадски кленов сироп може да преборите алергиите, главоболието, хроничната умора, артрит и др.

Кленовият сироп има 50 кал (с. л. ), колкото и бялата тръстикова захар, но съдържа също така и значителни количества калий - 35 мг (с. л. ), калций 21 мг (с. л. ), малки количества желязо и фосфор, и незначителни количества витамин В. Съдържанието на натрий е ниско - 2 мг (с. л. ).


Това намерих из нета. Оказа се, че моя позната след разждане е свалила 17 кг за около 3 месеца със сиропа, с почивки и правилно зархранване и леки упражнения вкъщи. Сега, една година по-късно си е възвърнала 3кг, но продължава за замества едно хранене със сиропа.


Авторката

 
  ...
преди: 10 години, 26 дни
hash: 14de393596
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Отлично средство за отслабване. Първите три дни има дискомфорт и неприятни усещания като главоболие, отпадналост и пристъпи на свиреп глад, всичко зависи от степента на натрупаните токсини в организма. Но ако човек е достатъчно мотивиран и издържи тези критични първи три дни, след това усещанията са прекрасни - тонусът е висок, наспиваш се бързо, енергичност и бодрост. Да не забравяме и допълнителната екстра като загубата на излишните килограми. Да спомена и за йо-йо ефекта, като всяка програма и тук го има, ако човек се върне към старите си вредни навици, затова ако искате всичко да е както трябва, спазвайте програмата, след това правилно захранване и пълна промяна на хранителните навици плюс задължителна физическа натовареност. Тогава гарантирам за успеха в това начинание. Успех на всички, които желаят да променят външният си вид и начина си на живот.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 8462b79de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

10.   Здравейте, аз също искам да пробвам диетата, но не мога да разбера тази рецепта от 2 с. л. сироп и т. н. за една доза ли е?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker