Родителите ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Родителите ми
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 1620 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 10 години. Искам да споделя със вас моята история. Тя започва както най-обикновена... Майка ми и баща ми се обичаха но не за дълго. Аз бях на 4 годинки когато те се разделиха не можех да повярвам, че се е случило, не можех да го понеса. И типично спора е бил заради неговата приятелка. Аз много плаках, и се опитвах да ги разделя, но уви... Баща ми ме запозна с приятелката му , тя имаше приличен външен вид и беше много добра с мен аз тайничко в себе си я харесвах, но си държах на ината и я дразнех. След време свикнах с нея станахме си близки тя ме обичаше и аз нея. Тя ми роди братче аз го обичах. Майка ми си намери приятел обичаха се аз го харесах въпреки, че в началото го дразнех. Започнах да се радвам че мама си има приятел (гадже). Не след дълго те се разделиха аз бях започнала да го обичам като баща, но на мама не и пукаше. Аз я попитах, защо са се разделили отговорът и мълчание. Аз попитах отново тя ми отговори, че не се разбират и излезна от стаята. За се съмнявах да не би да си е намерила приятел порверих в фейсбук-а и, там нямаше нищо притеснително. Тайно взех телефона и докато тя се къпеше но там бях сигурна, че има нещо нередно. Не искам да пиша какви гнусутий си бяха писали точно, но основно бяха писали как е минал сексът от предишната им среща и кога ще е следващата. Аз постоянно питам дали си е намерила гадже, а тя ми отговаря не нямам найстина нямам. Един ден ми писна да ме лъже и и казах, че всичко съм видяла от телефона и. Тя ми се скара че съм ровила в телефона и, но за мен важното беше, че всичко съм разбрала. Както си казвам винаги най-обичам да ме лъжат когато знам истината. Та така тя започна да се вижда с него все по често. На ме нещо минамерисваше че той я използва казах и и това. Тя все още е с него. А аз все още се опитвам да я вразумя и да ме разбере, че той я използва.
П. С моля ви коментирайте и ми кажете как да постъпя и моля ви не започвайте с това, че тя си има право на личен живот и, че още съм малка и не разбирам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: f48fa3c99a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Много е кофти, това че си все още малка и тя не те слуша, въпреки че хората на твоите години според мен могат да погледнат най-чисто на нещата и да ги обяснят, защото не мисля, че в теб се крият лоши чувства. Според мен трябва да й обясниш отново и да говорите и да й кажеш, че се притесняваш за нея. Не знам дали с баща ти са в приятелски отношения, но ако все още поддържат контакт, може да му споделиш тези твои тревоги и да поискаш съвет и от него. Той най-правилно ще ти каже как да подходиш към нея, защото я познава най-добре. Също така, ако може да обясниш за какво точно този човек, с който майка ти се среща я използва? Имаш предвит само за секс ли? Принципно, защото има такива връзки, в които хората се събират само за това, но не й за да се обичат.
Момиче на 15

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 113d498ecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това хич не ми прилича да е писано от момиче на 10 години. Няма нито една сгрешена дума, пунктуацията е що годе добре. Имам и братя и сестри (4 деца сме) и аз съм най-големия... знам много добре кой как горе долу се развива поне на тази тема и тва просто ми се струва невъзможно за дете на 10 години. Просто отворете друга тема, писана от момичета на по 16-18 години, да видите там какъв ужасТ е, а тука дете на 10 няма да допусне нито една печатна/правописна грешка...

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: d686daa45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Какво имаш предвид под използва? Иначе за какъвто и вид използване говориш аз мисля че си напълно права :) Децата на нашата възраст (на 11 съм) най-добре разбират тези работи, те просто имат вътрешно усещане. Опитай се да вземеш доказателство че той я използва, ако можеш. Снимки, видеота, как лъже или как казва нещо на някого, не знам. Може да кажеш на на баща ти, някой роднина. И дръж този тип под око ;) Ще следя темата, пиши как се развиват нещата ;) Късмет :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 87acfa4512
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Сигурна ли си, че той я използва? Ако си, покажи, че той не ти харесва, крий се в стаята си като дойде, не стой при него. Така майка ти ще разбере, че нещо не е наред, и просто седнете и си поговорете сериозно. Аз съм на 11, и нашите също се разведоха, като бях на 4. Татко си намери друго гадже, която си има дъщеря, на моята възраст и с моето име. Много си ги обичам. А мама... тя също си хвана гадже, бяха заедно цели пет години, и той ми беше като баща. Но се разделиха. Сега е с друг, той е готин и аз също го обичам, но веднъж се скараха супер гадно, и то пред мен. Накрая пак се събраха и всичко е забравено. Но просто... майка ми и баща ми винаги са казвали... ако не харесваш приятеля ми, (или приятелката ) аз веднага го зарязвам. Обясняват ми постоянно, че съм всичко за тях. Знам, че малко деца са толкова близки с родителите си, и ако не си, може би съветът ми за сериозния разговор не е подходящ.
момиче 11

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: d686daa45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 4 от номер 5: Ами аз съм на 11, този месец станах на толкова и повярвай ми, този правопис си е напълно нормален за някои 10 годишни. Аз на толкова години рядко имах грешки, сега също имам грешки рядко и то защото бързам като пиша на клавиатурата.

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f0f8e54d94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От авторката : До номер 4 аз съм на десет години и за мен правописа словореда и пунктоацията са много важни и знам, че по-големи от мен дори и възрастни не спазват правопис.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: f0f8e54d94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката : До номер 4 аз съм на десет години и за мен правописа словореда и пунктоацията са много важни и знам, че по-големи от мен дори и възрастни не спазват правопис.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker