Рак - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Рак
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 4595 пъти
Здравейте искам да споделя моята не толкова весела история. Аз съм момиче на 19 години. Някъде приди 2 седмици майка се разболя от жълтеница по принцип е онкоболна от няколко години след като по спешност я оперираха от злокачествен тумор на червата през 2009 год. След операцията започнаха да провеждат по няколко курса химиотерапии през известно време. Всичко мина добре свършиха и всякакви химио тирапии и всичко беше добре. Мина известно време се разболя от жълтеница отначало беше добре не беше заразно така ни казаха във болницата. Един ден слязохме при мама за да я видим със приятелят ми ( а аз по принцип не живея при нея може би вече от 2 години поради неразбирателство със баща ми) тя стана и отиде до банята след малко се чу нещо сякаш неща пада и веднага отидохме да видим какво е станало. Намерихме я припаднала във банята и страшно много неадекватна веднага извикахме линейка те дойдоха след има няма 10-15минути някъде. Дойдоха и я прегледаха тя се беше свестила малко. Лекарката поиска да и види документите като ги видя и се осъмни за рак на черния дроб и каза най-добре да я заведем при лекуващият и лекар и той най-добре дакаже за какво става въпрос. Беше петъки трябваше да изчакаме до понеделник стана понеделник и я закарахме но тя се беше влошила едвам стоеше на крака поваляше думите. Сложихме я на количка и я качихме при лекуващата я лекарка тя я видя каза да я изкараме от кабинета и че иска да говори с нас. Изкарахме я и тя започна да ни обяснява че някъде от 3 години я лекуват от рак на чпния и белия дроб. Също така никаза че са спрели да я лекуват защото вече нищо не и действа и че няма смисъл вече и рака вече бил във краен стадий. След тези думи ми стана много зле буквално избухнах във плач едвам стоях на краката си сякаш света беше спрял за мен. Излязохме от кабинета а аз не спирах да плача беше ми страшно много тежко само при мисълта че ще изгубя ми ставаше много гадно не спирах да плача. От тогава повечето дни са ми безсънни изписах ми хапчета уж за да ми е по спокойно но и те не помагаха. Не мога да си представя че за напред ще трябва да живея без мама. Много искаше да има внучета да им се радва да гледа как растът. Сега очакваме бебче със приятелят ми но не мога да си представя че няма да го види че няма да може да му се радва. В момента очакваме най-лошото а то е майка да почине. Кажете ми как да се справя ако на някого му се е случвало ако може да ми даде съвет или нещо с което дами помогне ще съм много благодарна на всеки който ми даде съвет защото в момента мии е много зле и не издържам почти не се храня едвам спя.
Надявам се историята ми да бъде публикувана. Благодаря предварително :( ;( ;(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: 2027c44b88
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бъди силна мило момиче, прекарвай с мама последните и дни и и повтаряй, че страшно много я обичаш. Тя ще те гледа някъде от горе и ще те закриля, повярвай ми. Такъв е живота за съжаление.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d210801a69
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Случи ми се. Майка ми почина от рак. Няма спасение. Единственото което може да направи майка ти е да взима лекарства. Те ще забавя смъртта, но тя все пак ще умре.. Съжалявам, че така се е получило.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 8a66c10fb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката
Здравейте благодаря ви за съвета много ми е тежко в момента а трябва да съм спокойна защото чакам детенце. Постоянно съм с нея казвам и че много я обичам но едвам се сдържам да не се разплача пред нея. Защото знам че тя знае какво я очаква със сигурност. Номер 2 никакви лекарства не и действат и лекарите казаха да не я тъпчем със хапчета и такива неща. Просто е тежко и незнам какво да правя нито сънят ми е сън нито храненето. Благодаря ви много

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 4ee3185dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Съжалявам за случилото се. Знам. че всички ще ме оплюят за написанто, но няма да навреди ако се опита. Много съм чела за лечебните свойства на содата бикарбонат. Особено, ако се пие разтворена в топло прясно мляко (по-възможност домашно, ако не - купешко) преди хранене и на гладно. Аз лично го пия от време на време за общо пречистване на кръвта и организма и не ми е навредило. Чувала съм как е помогнало на хора с онкологични заболявания. Във случая също така е много важно правилното и здравословно хранене. Кайсиевите семки и изобщо кайсиите са много полезни заради витамина б17. Тъй като е доста дълго, ще копирам линковете на различни статии които съм чела по темата. Искрено се надявам майка ти да оздравее скоро. Кураж и не губи надежда. В Италия има лекар, който успешно е лекувал пациентите си точно със сода бикарбонат.

http://www.iskri.net/zefira/articles.php?lng=bg&pg=270
http://www.davidicke.com/
http://snaiper-bg.net/2012/03/retseptite-za-lechenie-na-rak-sa-s-soda-bikarbonat-na-d-r-simonchini-video/
http://passionmerian.blogspot.de/2013/03/17-20-100.html

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 8a66c10fb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря ти номер 5 но майка е в изключително тежко състояние почти нищо не иска да приеме едвам вода пие. Губи се на акъл почти по цял ден само спи. Ще пробваме може и трудно да е но ще пробвам да я накарам поне това да пробва. Понеже тя е във краен стадий на рака и дроба и не функционира така казаха лекарите. Също така от няколко дена забелязахме че по тялото и започнаха да се появяват нещо като вътрешни кръвоизливи като синини стоят лекарката и ни предупреди че или ще започне да получава вътрешни кръвоизливи или както спи ще изпадне в кома и няма да се събуди което е много тежко за нас. Благодаря за съвета.
От авторката

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: b9d1a6efac
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей мила! Мога да предположа как се чувстваш. Дори само мисълта, че е възможно да изгубя толкова близък човек ме кара да избухна в сълзи, но не губи надежда. ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА! Има я дори тогава, когато традиционната медицина не действа. Не знам дали си чувала за един българин, който е създал лекарство против рака. Лекарството се нар. "антималигноцид", има други хора които лекуват болните чрез детоксикация. По този начин се е излекувала една жена без намесата на лекарите, ядяла е само екологично чиста храна, без вредни пестициди, консерванти и т. н. Търсете и други алтернативи, не се ограничавайте само с това, което лекарите казват. Преди време близък роднина на семейството ми се разболя от рак. Докторите не му даваха много време живот, но се случи чудо. Аз по принцип не съм от религиозните, трудно вярвам на такива работи, но факт е, че много мои близки се обърнаха към Бог и той започна да се подобрява. Сигурна съм, че наистина някъде там има сила, която ни чува в трудните моменти. Имай вяра в Господ или поне опитай да повярваш. Знам, че е трудно, но в такива моменти трябва да опиташ всичко. Силно се надявам майка ти да оздравее. Вярвам, че ще оздравее!
Ж 20

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 8a66c10fb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Благодаря ти за съвета Ж20 не съм се отказала поразпитах и ми казаха за лекарство което лекувало рака някъде към 45 лв било само че трябва да го поръчам от друг град днес ще го поръчам и ще направя всичка възможно за да я стабилизираме. Болката която усещам във гърдите и от мисълта че мога да я изгубя не ми дава мира не съм се отказала каквото и да стане няма да се предам току така. Не отричам че не ми е лесно че не ме боли боли ме е и ме е страх вътрешно но всичко ще се оправи сигурна съм. Вярвам във Бог защото искам да се оправи и да изпълним плановете които имаме запред и да си види внуците и да им се радва.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: a6cd9b3889
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Съжалявам за майка Ви. Баба ми почина от това.. просто защото дезинформацията, натрапването и прпбутването на отрови в храните и лекарския концерн с пълна сила властват над хората. След като това се случи, по-късно започнах да разбирам, че алтернатива ВИНАГИ ИМА!
Ето един пример http://blogzaserioznihora. blogspot. com/2013/04/blog-post_3. html
Натурални средства против рак са открити още в началото на 20ти век, но това не е в интерес да бъде узнато. Аз също се сетих за системата на доктор Симончини със сода и кленов сироп, с която е излекувал толкова хора (а после са го хвърлили в затвора) Неговата теория почива на това, че рака в основата си е гъбична инфекция и има същата стуктура като нея - твърда обвивка, която е трудно разрушима и самия бял цвят на тумора, който е като едно прекомерно бяло течение. А какво е гъбичната инфекция - следствие от ненормално фукционираща и потисната имунна система, която пък е следствие от неправилно и натравяшо кръвта и всички сисстеми хранене, което е следствие от незнанието на хората за собствените ни тела. Баба ми пушеше до последно, ядеше много мазно, солено, тестено и сладко.. Съвсем малко им трябва на червата, за да бъдат изкарани от нормалната си функция и верижната реакция започва. Химиотерапията и всички ужасни лекарства са най-противопоказното в случая, защото убиват силите, а точно те са нужни в случая.
Мога да Ви препоръчам нещо странно на пръв поглед и нетипично за ситуацита и предполагам за досегашния Ви живот и това е спане под пирамида. Трябва да се скове ето такъв модел, достатъчно е само от ръбове http://www. az-deteto. bg/pic/article/picture/9996. JPG с пропорциите на Хеопсовата пирамида

a : h=1, 564625
a : l=1, 2365591
h : l=0, 7903225

където (а) е основен ръб
(h) височина на пирамидата
(l) апотема на пирамидата (височина на стената на пирамидата)

така например за а=23 см, h=14, 7 см, l=18, 6 см

Вие решете колко голяма да е тя, препоръвам майка ви да може да се побира поне до кръста.

Доказани са лечебните свойства на пирамидите, въпреки че радиестезията не е официално призната от научните общества, но това са съшите коне с капаци ламтяши за пари, каквито са лекарите.

Надявам се да съм помогнала с това макар и странно мнение.
Стискам палци!

strelica

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ba2aea5cdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Майка ми почина от рак
кофти работа е
Абе това нещо го лекува само Господ. Не знам дали си чела нещо за ЛАНС АРМСТРОНГ - колоездач, който е победил рака, имал е на белите дробове, разсейки навсякъде. Блъскали са му някаква химиотерапия с платина!!! , и той самия не може да каже кое е било по-гадно - терапията или болестта. Може да потърсиш в нета
Та нашите химиотерапии не стават, имитират лечение
Още по-кофти е, когато изпишат болния, че вече не може да се направи нищо. Тогава става мноооооооого кофти.
Чел съм за хора, които са се излекували с гладолечение - на принципа, че раковите клетки измират, като не им подаваш "гориво". Общо взето, ако някой е видял пол
Ти си още мноооооооого мъничка ( само на 19 ), ама като дойде не пита.
Иначе пробвахме какво ли не
Имаше една лекарка рускиня (поне беше с руско име ) в Онкологията в София, тя се занимава с някакви билови таблетки - при нас не помогнаха
Друго, което може да опитате е самолетно гориво - керосин ( не се шегувам ), ако имате познат в някоя авиобаза - чист керосин или тама както се води - слагаш на една бучка захар и се смуче, има хора които казват, че са се излекували по този начин, ама за дозировката трябва да се поровиш в нета.
И за някакви гъби четох скоро
то пробваш каквото чуеш, за да не те гризе съвестта, ч е не сте опитали
иначе дано да имате познат лекар, сестра, че като се появи нужда да се слагат системи, инжекции, в цял град никой не може да намериш. Ако имате болница с палеативно отделение, може да се позаинтересувате какъв е начина за настаняване, там ще се грижат за нея и ще и облекчават болките, или могат да я сложат на кислород, ако и откажат дробовете.
Мен за това ме е яд, че не вкарах майка си в подобно отделение. Е аз се научих да и бия инжекции.
Иначе колкото до болката и липсата от раздялата, няма рецепта. Колкото повече минава времето, толкова по-зле става, е поне при мен.
Да се надяваме, ч е по рождение си с по-яка психика.
Ако вярваш в Господ, моли се, знае ли човек, стават чудеса, има едно тайнство, казва се Маслосвет, ако те интересува - кажи, ще ти пиша другия път.
Та един познат също лекарите го бяха изписали като безнадежден, ама си направи Маслосвет и живя 2 години още, напук на тях. Има и св. Причастие
Абе човек живее, докато Господ не реши обратното
Иначе покрай бебето, да се надяваме, че мисълта ще ти щрака в друга посока. Дано да се оправиш без лекарства, ако майка ти почине.
Ако мислиш, че мога да ти бъда полезен с нещо - казвай, поне в тази област съм професионалист
или както се казва - Не питай старило, ами патило
лек ден
:)
А.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: b8054e96e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   НЕ НЕ НЕ спасение от рак имааа и то е направо смешно истината е, че раковите клетки са обикновенни инфекций на гъбична основа но с по големи размери забрави тия лекраства дето ги дават лекарите на безбожни цени. Те дори подклаждат огъня.
МОЛЯ ВИ МИЛИ МОДЕРАТОРИ ПУСНЕТЕ ТАЗИ СТРАНИЦА НЕ ПРАВЯ РЕКЛАМИ ПРОСТО ИСКАМ ДА ПОМОГНЕМ НА МОМИЧЕТО МОЛЯ
http://www.spiralata.net/kratce/index.php/zdr-lekuvane/324-sodata

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 776972dc8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   ДЖИНДЖИФИЛ ПЛЮС МЕД - УБИВА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ ВЕДНАГА!

КОПИРАЙТЕ ГО И ГО РАЗПРОСТРАНЕТЕ, МОЖЕ НЯКОМУ ДА Е НУЖНО!
Получих преди дни отедна особа от Сараево тази рецепта на базата на ДЖИНДЖИФИЛ МЕД и ето ме всред "нормалните" без болки хора. Женицата е имала карценом на ендокринната жлеза и е била на апарат 18 дни. Минала без операция и химиотерапия... пращи от здраве. Съвестта ми ме задължава да споделя това с всички, които имат някой нуждаещ се от помощ!

Ето и рецептата:
- два по-големи корена джинджифил се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед... сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка.
Да се ползва само НЕ-метална лъжица!
Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни... просто вдига и мъртвите!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 776972dc8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   http://paper.standartnews.com/bg/article.php?article=276893

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b2fba117d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Много съжалявам за майка ти не го пожелавам на никого няма как да ти дам надежда, че всичко ще се оправи и ще оздравее, защото в това състояние не е възможно за което много съжалявам. Мога само да ти кажа прекарвай максимално време с нея сега докато е време подкрепяй я и когато дойде момента бъди силна. Само това можеш да направиш. Много е жалко, че толкова много хора си отидоха заради тази болест и че имаме такава медицина в България, но това е друга тема... Успех и бъди силна :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2b398ab84a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   До 15 - много насърчаващо, няма що; има толкова много хора които са се излекували, зашо да не може и тази жена?
НАДЕЖДА ИМА и то в най-простите методи, природата си знае работата
ала хората не познават телата си, не се уважават.. човек трябва да се храни съзнателно и да поддържа киселинно-алкалния баланс в тялото си, за да не се стига до такива тежки диагнози
МАСОВА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ

ЧУДНИТЕ ЛИМОН И СОДА http://bgzdrave. wordpress. com/2012/10/13/лимон-и-сода-бикарбонат-10-000-пъти-по-силе/

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b2fba117d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Към номер 16 от номер 15... Реалист съм и не давам напразни надежди на хората като вас соди лимони то ако така се оправя рака нямаше да има толкова много починали от рак. Надежда винаги има, но шанса не е голям все пак е в последен стадии. Да има много които са се излекували от рака, но случаят е бил друг. Много ще се радвам ако опитатe с лечение защото нищо не се знае може и да помогне, но от соди лимони и ябълки нищо няма да стане, то ако така се оправяха нещата онколози няма да има правят изследвания на човек ако има рак го изпращат вкъщи с пакетче сода и лимон и тогава и един човек нямаше да почине от рак, ама е точно обратното. Рака се оправя с медицински терапии операции лекарства и то не винаги не със бабини рецепти. Към авторката - не губете надежда направете всичко възможно ако трябва и в чужбина отидете за преглед помагай и максимално и бъди до нея... Успех :)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f5ff37cdb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   17,
Случаите на рак не са "един" или "друг", а просто са в различни системи на организма
всяка система изисква баланс, за да работи ефективно
баланса се нарушава при окисляване - а това в днешната подкопаваща здравето и целенасочено убийствена диета на хората е най-лесното
Поинтересувайте се малко повече, прочетете и тогава се изхвърляйсте с лаишки изказвания, които не помагат с нищо, а напротив - връщат назад към убийствената медицина. Тя може да е ефикасна само за диагностика и това е.

А аз лично не видях баба ми да се оправи от медицинските ви терапии, лекарства и останалите докторски лайна, които целята само едно - ПАРИ. След втората операция на разсейка и ужасните химиотерапии жената умря в адски мъки. Химиотерпаията убива имунната система, убива здравите клети.
А и нямате и представа какво беше "отношението" им към жената, отделно че в онколигичното падаха хлебарки от тавана.. това е днесшната "медицина", която е придобила статут на традиционна.. но никога не го е заслужила.

ДО АВТОРКАТА
дано направите правилния избор, успех!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a0ef00431e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   "баланса се нарушава при окисляване - а това в днешната подкопаваща здравето и целенасочено убийствена диета на хората е най-лесното" - Номер 18, на крачка сте да получите Нобелова награда за това невероятно откритие. Ма*ната им на генетиката, епигенетиката, клетъчната биология и генното инженерство. Отговорът бил в pH-баланса. Съжалявам за баба ти, но не може да се обобщава така. Науката дава много, стига да се финансират проучванията. Шведски учени търсят под дърво и камък финанси, за да тестват и създадат онколитни вируси. Австралийски учени търсят пари, за да разкрият всички епигенетични фактори, които карат тъканта да създава нови клетки неконтролируемо и така да успеят да върнат клетките към стволови клетки, или иначе казано да променят засегнатата тъкан. Докато човечеството вкарва милиарди за създаване на оръжия, финансиране на армията и войни. Стигам до извода, че човечеството не заслужава лекарство нито за рак, нито за СПИН, нито за обикновена настинка. Не само защото не знае къде да си дава парите, а и защото когато след толкова зор се откри лекарството Децитабин, DNMT- инхибитор, се появиха както винаги хора, които да кажат- "Месите се в работата на Господ, не е редно да ни променяте ДНКто" -Ами- Господ да ви лекува тогава. Казвам всичко това, за да си направите сметка колко всъщност всички тук знаете за научния труд относно борбата с рака. Въпреки всичко, аз съм се насочила именно към тази област и след няколко години, надявам се, аз ще бъда един от тези учени-атеисти, които вие така ненавиждате. Надявам се аз и моите колеги да успеем да затворим устите на всички псевдо-лечители. Лимонът е добър анти-оксидант- яжте го, пийте го, но не обяснявайте как цери рак, много моля.
Към авторката- много съжалявам, че не знам какъв съвет да дам и вместо това малко наспамих. :( Пожелавам успех и безпроблемно раждане!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e51c8b9c5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Здравейте много ви благодаря за съветите но вече е твърде късно мама почина миналият месец на 30... Радвам се че получих някакви съвети от вас и се опитахте да ми помогнете но е късно вече. Не крия че болката е твърде голяма и почти всяка вечер съм обляна във сълзи не мога да се осъзная все още че я няма и че няма никога повече да види децата ми а тя страшно много искаше да им се радва.. Все пак благодаря.. :( :( :(
ОТ АВТОРКАТА

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker