Вагинални гъбички - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Вагинални гъбички
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 5457 пъти
Здравейте на всички!

От зимата приятеля ми имаше оплаквания и се оказа, че има гъбички. Минали месец ходих на гинеколог и ми изписаха diflucani caps и крем гиназол / и 2-те бяха за еднократна употреба /. (Да уточня, когато трябваше да си сложа крема... май не го сложих както трябва и точно до край, защото много ме заболя... може би заради това май все още имам гъбички ) Обаче при прегледа нито ми пуснаха изследвания, нито нищо. Каза, че имам много малко течение. Нямам други оплаквания. Вече месец по-късно течението ми не се махна /дори в момента мисля, че има по-силна миризма (удря ми малко на лук... ужасно е! )... Понеже след като ползвах лекарствата ми дойде и не отидох на гинеколог. Днес звъннах на доктора ми да си запиша час и се оказа, че е в отпуска чак до 26-ти август. Дали да не си взема същото хапче и крема? 99% съм сигурна, че гъбичките не са се махнали /нямала съм контакти от тогава/. Да си купя ли някакви други хапчета или нещо против гъбички? Имам само 20лв за целия месец / на 16г. съм/.... препоръчайте ми нещо какво да си купя против гъбички. Искам да се излекувам по-бързо. Не мога да отида на друг гинеколог. А моят ми каза... да не се притеснявам, че ще ми изтече направлението / щели сме да се чуем допълнително, и сме щели да го оправим/, но не мога да чакам чак до 26-ти.

Много ще съм благодарна на модераторите, ако публикуват историята ми. Наистина имам нужда от съвет.
Какво да правя, дайте ми съвет, моля ви. Майка ми не знае, а ако разбере ще ме убие.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: e4d7f7a984
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. Предполагам те сърби? Ако можеш да кажеш. Аз също мисля че имам гъбички и ме сърби понякога. Ужасно е дискомфорта е голям... Съвета ми е да идеш на доктор. Не се мъчи сама да се лекуваш. Докторите са за това при проблем се посещават. Не се притеснявай :)

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: be8124c958
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм на 27. Няма възраст, на която свикваш с тая гадост, нито пък има начин да се предпазиш. Аз съм хващала и след ходене на плаж. Напълно нормално е и, за съжаление, често срещано. Проблемът е, че нашите полови органи са разположени на много кофти място и това е предпоставка за по-лесно замърсяване и появяване на гъбични инфекции.
Първият съвет, който ще ти дам е КАЖИ НА МАЙКА СИ. Няма да те убие. Давам 100% гаранция. Както казах, гъбичните инфекции са често срещани. Жената е съвсем наясно с това. Ако се притесняваш, че ще се ядоса защото си се заразила от гаджето си и спести точно тази информация. Просто и кажи, че имаш течение от еди си колко време, че си ходила на лекар, изписали са ти хапчета, но все още си зле.
Втори съвет... Купи си от аптеката дамски (интимен) душ. Изглежда като гумен балон с пластмасов дълъг накрайник. Някъде срещнах определение "като круша с тръбичка" :) Резервоарчето се пълни с течност, след това накрайника се пъха във влагалището, стискаш балона, за да изпомпиш течността и го изваждаш от влагалището. Най-добре е, когато го използваш да си права, защото течността ще изтече по бързо и лесно. Не е болезнено или некомфортно, освен ако не се опиташ да вкараш накрайника под странен ъгъл. Накрайника е максимум 1см в диаметър, така че не би трябвало да усещаш почти нищо. Ето ти линк за един, който е хубав: http://apteka. framar. bg/30061592/дамски-тоалетен-душ-виталис-ekomet-90
Трети съвет: Преди да купиш един куп боклуци от аптеката и да се дрогираш с тях си купи ЛИСТА ОТ СМРАДЛИКА (пак от аптеката). На кутията има указания, как се вари смрадликата за вагинални промивки. Използвай я 5-7 дни по два пъти на ден - сутрин и вечер. Гарантирам ти, че ще се оправиш и без второ посещение при гинеколога. При мен поне действа безотказно. Рядко стигам и до първо посещение. :)
И последно - ако приятелят ти не се е излекувал и правиш секс с него без презерватив може да изпиеш всички хапчета на света и пак няма да се оправиш.
Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 45b7f3c1d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Авторката: Не, номер 1, не ме сърби. Няма как да ми дадат 2-ро направление. Но ми ги изписаха тези неща на сляпо. Препоръчайте ми някои хапчета против гъбички, моля ви, които на вас да ви помогнали. Много съм притеснена, а и приятелят ми още се бори с тях. Просто докторът ми е в отпуска.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 8b34508f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако гъбичките са ти вътре във вагината не знам как да ти помогна, но ако са външни, около срамните устни си направи промивка с оцет и сол. Смесваш ги и бъркаш, след което се промиваш. Малко щипе, но при мен сърбенето мина. След това не забравяй да се измиеш с вода! Че може да те щипе много :)

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 11e2f9318e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   За да се излекуваш - отстрани ПЪРВОИЗТОЧНИКА!
След това - извади си поука от това, къде и по какъв начин си изпатила и не го повтаряй!
Човек, който не взема поука от грешките си - никой не може да излекува.
Не робувай на страсти, защото те убиват човек!

Сега, отиваш в аптеката и търсиш т. н. свещички(САМО ЗА ВАГИНАЛНА УПОТРЕБА) - Gynopevaril 150mg. Купуваш си една скатула, която съдържа 3 свещички и ги слагаш вагинално през вечер(преди това се измиваш)
Едновременно с горното лекарство си купуваш и Mycocyst - таблетки, мисля че е една таблетка - пие се еднократно.
Това цялото занимание ще ти отнеме шест дена. Повтаряш целия тоя курс след десет дена.
Мъжа също трябва да се маже по време на лечението, затова той се маже с Gynopevaryl - крем.

Само че, потърпевши, не злоупотребявайте нито с пороците си нито с лечението.
Никоя болест не идва без причина, а ЗАРАЗНИТЕ СА НАЙ-ОТВРАТИТЕЛНИ!!!
ЗАПОМНЕТЕ ГО ТОВА!
Бог да ви дава да разбирате - излезте из Вавилон(baby - land), защото това не е игра, а съдба.

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 9850a63aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Номер 1 ми момичето, казва, че си ходи на доктор- демек не се притеснява!!!!

Изчакай да се върне, не предприемай нищо, да не стане по лошо!
Вземи си ЛАКТАЦИД (интимен сапун) от него нищо лошо няма да ти стане, но може да ти ги убие, защото има млечна бактерия(моя гинеколог ми каза да се мия само с това, защото прави Неблагоприятна срнда за гъбичките. Струва от 6 до 12 лв, като в аптеките е по скъпо, аз си взимам от големите хипер маркети!

Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: fd7dc36f28
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Ми то, права е майка ти, ти си за убиване! Не стига, че си играеш на голяма, ами и при такъв проблем, си тръгнала да търсиш акъл от съвършено непознати и некомпетентни хора. И си готова да слушаш съветите им и да си правиш експерименти със здравето си. Ми... хлапашка работа си е отвсякъде. Затова така реагират майките. Щото като е за кревата, много сме пораснали, а появи ли се проблем, сме малки безпомощни (и безпарични) момиченца и няма помен от нахаканите "любовни тигрици". И... олеле, помагайте, спасявайте! Но... да спирам, че пак ще ми изтрият поста, нали са ни предупредили с червени букви да не даваме акъл, щото другите имали нужда не от акъл, а от "съчувствие". Та, на въпроса. Голяма грешка си направила, дето не си изпълнила предписаното ти лечение. Гъбичките са извънредно упорито страдание. Заболяло те е, защото лекарството е задействало, контактът между самите гъби и агента, който ги унищожава, винаги е свързан с неприятни усещания: парене, щипане, лека болка. Но тя е напълно поносима! Глезенето ти е дошло в повечко. Щом го няма доктора, спокойно можеш да повториш рецептата, понеже, разбирам, че първия път си направила едно нищо. Но този път изпълни точно и докрай всичко! Ти си дете (да, да, да) и въобще не знаеш с какво си играеш. Гъбите могат да станат устойчиви на всякакви лекарства от твоите полулечения. И тогава да видиш чудеса! Послушай ме, девойче, на път си да си докараш голяма беля. И дръж връзка с доктора, като се върне. Понякога се налага да се лекуват двамата партньори. Иначе ще си предавате един на друг инфекцията и има да обикаляш доктори до второ пришествие. Това само лекар може да прецени. И... майка ти не заслужава това, да знаеш.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 9d398405f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   За гъбички предполагам, че можеш да използваш също Розалгин. :)

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 45b7f3c1d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

10.   АВТОРКАТА : Благодаря на всички за коментарите. Взех си направление за очен лекар /така и така имам проблеми с очите/ и от него ще си взема ново направление за гинеколог и ще отида при друг. Моят гинеколог ми предписа неща НА СЛЯПО без да ми пусне изследвания. Приятелят ми се маже с клотримазол и му предписаха едно хапче за еднократна употреба. Сега се надявам да се разбере какво точно ми има и да се отърва от тези гадове. И пак да кажа - някак други оплаквания. Нито ме сърби, нито ми пари, нито имам обрив, а просто оскъдно бяло течение, което си има специфична миризма. Използвам интимния гел ''Лактацид''. И си имам постоянен сексуален партньор, за когото написах, че не сме били заедно откакто започнахме лечението, но кой да чете. :) Благодаря най-вече на номера 2 и 5. И да кажа... бях споменала на майка ми, че имам бяло течение преди време, но тя ми каза, че било нормално и не ми обърна повече внимание, затова взех нещата в мои ръце. ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 0dd22da23a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ами нормално. Гъбичките са вечни спътници на жените. И са упорити за съжаление. Аз дори в момента имам, хванах ги от тоалетна чиния. Лошото е, че съм в чужбина и тъкмо вадя документи.. ходих на лекар и ми предписаха един хап на Bayer с едно кремче, което е клотримазол - има го и в БГ около 3-4 лв струва. Та... моят съвет е да не си правиш експерименти с най-различни хапчета. Можеш да отидеш до аптеката и да си закупиш ТРИКЛОБАКТЕР. Около 10-11 лв. Изхвърли всички интимни душ-гелове и ползвай това. Също видях по-горе, че някой те е посъветвал да си вземеш интимен душ. Можеш да го използваш с триклобактера и да си правиш промивки, слагаш мисля че една чаена лъжичка и вода вътре. Не използвай душ-гелове, които съдържат парфюм.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker