Как да се спася от този кошмар? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Как да се спася от този кошмар?
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 1619 пъти
Аз съм момиче на 21 години с комплекси за телосложението си. Висока съм 1, 60 и тежа 55кг. Много хора ми казват, че съм добре така и няма от какво да се притеснявам, но погледна ли се в огледалото виждам нещо съвсем различно. Наскоро започнах една връзка и много държа на човека до себе си. А и виждам, че и той държи на мен. Но откакто съм с него избих още по-големи комплекси. Аз съм бивша булимичка и реших пак да отслабна по този начин след като видях бившата му приятелка. Пред нея аз изглеждам едно голямо нищо и се чувствам така. Но най-лошото е, че попаднах отново в света на зависимите от тази болест и просто... нз какво да правя? Моля ви посъветвайте ме нещо или изкажете мнение независимо какво е то.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: d08d4b9912
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка, проблема е в главата ти! Не че си откачалка, луда или нещо такова. Просто ти като се погледнеш и се виждаш пълна. това е опасно и трябва да се говори със специалист, защото можеш да си навредиш много. В нета има доста снимки на анорексички и булимички и както само ще видиш, въпреки че са слаби изобщо не са привлекателни. Просто трябва да се държиш под контрол! Ако искаш да отслабнеш отиди на фитнес. Наеми си инструктор, който ще ти каже кога и колко да ядеш. А и стегнатото тяло е много по-секси от кльощавото.
Относно бившата... на моят годеник бившата му е с тяло на манекенка и крака започващи от сливиците, а аз съм леко закръглена. Но факт е, че той е с мен, а не с нея. Прави всичко за мен (като прибягване до пицарията в 3 сутринта, защото ми се папка пица хихихи), а не за нея! Споделял ми е, че му харесват моите цици и дупе, защото имал на какво да се радва :Д :Д :Д Извода е, че трябва да е с теб заради самата теб, а не за това колко си кльощава. Щом те харесва така, поддържай се така!
Успех!
Пак, моля те, не си причинявай това! Моля те, заради мен! Знам, че не ме познаваш, никога няма да знаеш коя съм, но грижи се за теб!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: cb463d670a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Посъветвай се с психолог като за начало и не се подценявай толкова идеални хора няма тя може да е хубава, но му е бивша приятелка а ти си му настоящата приятелка, а за височината ти теглото е сравнително нормално така че не се притеснявай. Ако продължаваш да бъдеш булимичка ще имаш много по сериозни проблеми от теглото си може и да не знаеш, но в даден момент и да искаш няма да може да спреш да повръщаш, да не говорим че като станеш 30 килограма няма да си по красива, а точно обратното. Замисли се дали си заслужава да станеш 30 килограма, но да си съсипеш здравето и същевременно да изглеждаш ужасно слаба...

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 60637f7d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ахх този женски комплекс... приятелката ми е като теб, и в началото на връзката ни не искаше да се съблече пред мен от страх да не би да не ми хареса тялото и. Но времето мина и аз и показах, че не ме интересува, и че я харесвам точно както е. Ситуацията ни е подобна на тази на номер 1-и на мен ми харесва че има "за какво да се хвана" особено в задните части.
Не се притеснявай и бъди пълноценна с него, а ако ти направи проблем за това-значи изобшо не си е заслужавал.
S. A. D.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8759c72091
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила, според мен си си супер, но ако искаш да отслабнеш спортувай! Сама знаеш колко опасна може да е анорексията и болимията. За това никакви неразумни диети!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c71cdb683c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Повечко секс.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker