Mного я харесвам, но съм от по срамежливите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121359)
 Любов и изневяра (29750)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Mного я харесвам, но съм от по срамежливите
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 2407 пъти
Здравейте, имам голям проблем.
Аз съм момче на 16г и от 1 година харесвам едно момиче от моя клас, с нея сме в добри отношения, в клас през междучасията тя често идваше при мен да си говорим както и аз при нея, няколко момичета от класа ми споделиха, че изглежда, че тя ме харесва но никой не се решава да направи първата крачка.
Тя е много красива, но за мен тя не е сексуален обект, а нещо повече, харесвам заради това което е тя отвътре, и ако някой може да ми даде съвет как да се получи между нас ще съм му много благодарен!!
Моля модератора да пусне историята ми в сайта.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8d1d5a0116
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   При теб е много простичко.. Буквално възможността е в краката ти.. не я сритвай ами действай.

Покани я на една разходка на някое приятно място разбира се (парк, морска градина). Седнете на пейка говорете, гледай я в очите когато си говори.. недей да гледаш в краката си или настрани.. Трябва да хванеш знака в очите и кога да я целунеш. След целувката вече е най-лесно, предполагам щом не те отбягва.. няма да се дръпне. :)

Като се съгласи да се видите кажи и че ще я вземеш от тях и определи дата и час.. Не се размеквай и не я питай къде тя иска и кога. Преди да я поканиш обаче докато си пишете или говорите в междучасията питай така на шега какво е любимото и цвете, ще ти потрябва като информация. На голяма част от момичетата е розичка, но някои примерно харесват бели. Ще и направиш доста хубаво впечатление като и подариш любимото и цвете и гледай да не я питаш предния ден.. ами по-рано, за да оцени че си запомнил.

След като се видите гледай да няма моменти в които мълчите. Говори, питай, остави я да говори за себе си, момичетата обичат. :)

Късмет.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 5364a05af2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От къде си?
Питам, за да ти дам по- добър съвет!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6b3ba7e629
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От Автора
До номер 2-от Ботевград съм.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1a46eac218
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Когато не сте двамата тя търси ли те с поглед?
Когато сте двамата търси ли физически контакт с теб, усмихва ли ти се, гледа ли те в очите? Това са неща, които трябваше да споменеш, защото не може да вярваш на другите дали тя те харесва, ако сам не се убедиш.
Харесва ли те, считай че е нужно просто да проявиш малко загриженост за нея, да й правиш мили жестове, един вид да й покажеш, че я харесваш и ти. От там нататък тези неща няма да останат незабелязани от нея и всичко ще стане от самосебеси. Покани я на среща. На срещата бъди мил, бъди забавен, говори тихо и ясно, поеми инициативата, бъди със самочувстиве! Не е нужно още от първата ви среща да има целувки и т. н. По-добре не й пиши вечерта по фейса и не й се обаждай веднага след срещата ви. Изчакай един-два дена. През това време тя ще си мисли само за теб. Ако наистина си се държал като мъж на място бъди сигурен, че това ще ти се върне с много добро. От там нататък нещата стават лесни и не е нужно да искаш съвети.
Успех :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b34dd5ab64
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз (16г) много искам да съм на нейно място. Още от училище се закачате и забавлявате. Най-доброто признание е с целувка. По-ясно от това няма на къде. Особено когато е искрено. Но даже и просто да й го кажеш, запомни: Бъдете насаме. В училище не е подходящо, защото има много хора. Все някой ще чуе или ще я разсея. Прекалено шумно е. Не се притеснявай. Околните забелязват най-добре. Щом са ти казали няколко човека, значи остава ти да й кажеш какво изпитваш. Момичето иска да го чуе от теб. Успех!

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6b3ba7e629
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От Автора до номер 4
Когато не сте двамата тя търси ли те с поглед? -Понякога, но както казах и тя е срамежлива и като я погледна се обръща или нещо такова.
Когато сте двамата търси ли физически контакт с теб, усмихва ли ти се, гледа ли те в очите? -физически контакт не търси, може би защото в клас има хора и я е срам, но ми се усмихва и като говорим ме гледа в очите.
Колкото да я поканя някъде не е толкова лесно
1-живеем в различни квартали
2-канил съм я да отидем някъде двамата, но тя винаги е с приятелки

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6b3ba7e629
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От Автора до номер 5
Как да я целуна. като мен ме е срам да и предложа по нормалния начин камоли да я целуна, а и сме от един клас ако ме отреже после какво да правя още минимум 3 г ще сме заедно.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b94f7fd634
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Давай пич, много преди теб са чакали и са изгоряли, защото момичето в крайна сметка си намира някой и.... ти си откъснат от цицката.
Един-два дни "инкубационен" период си дай, през които осезаемо намали дистанциата между вас (говорете си повече, пиши и повече, интересувай се от нея) и после и кажи-така и така харесвам те, мисля че и ти мен, искаш ли да излезем някой път.... и така. Единствената грешка в твоето положение е да не правиш нищо.
S. A. D.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 5364a05af2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Приятел и моята история е почти същата! И двамата сме много срамежливи и никой не смее да направи първата крачка. И като момиче, това май ще съм аз (странно). Той е на 16, а аз на 12- Брутално е, че е толкова срамежлив. Опитай се да и предложиш когато сте само двамата. Като момиче, мисля че ще го сметне за много смело от твоя страна.
Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1a46eac218
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   От номер 4 до номер 6 (автора).
Това, че сте в различни квартали не е никакъв проблем. Веднага ти давам пример, аз и бившото ми гадже живеехме на 20 км един от друг и на всичкото му отгоре сме от софия, а намирахме начин да се виждаме.
Работата донякъде ми е ясна при теб. Приятелките й са проблема. Тя не иска нейните приятелки и приятели да ви виждат заедно, защото може да тръгнат някакви слухове, от които тя ще си изпати. Това разбира се са само предположения. Това не бива да те отчайва, защото е на 80 % сигурно че й тя те харесва. Работата е там, че не бива да чакаш повече, защото момичетата лесно могат да се влюбят в някое друго момче и от предишното помен няма.
Всяко нещо с времето си. Недай да си насилваш късмета. Поддържай си връзка с нея, пишете си по фейсбук... Абе по простичко казано, поддържай огъня между вас двамата и от време на време и предлагай да се виждате като може тя да покани нейни приятелки или ти твой приятели. По този начин тя ще се поотпусне и ще видиш как след груповата среща ( ако можем така да я наречем ) веднага ще се съгласи да се видите само двамата. Вариантите са много, този който ти казах е един от многото. Хубаво е ти също да помислиш вместо да чакаш някой друг да ти даде съвет. Нещата са в товй ръце, всичко зависи от теб.
Айде успех :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 5b228d4ca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Е, как така? То е очевидно, имаш възможността, не я изпускай. Ако не и признаеш някак, после ще съжаляваш. Накрая наистина съжаляваме за нещата, които не сме направили, а не за тези, които сме.
Пиши и повече, покани я да излезете... гледай я в очите, прави и леки комплименти, намирай повод да я докоснеш, усмихвай и се повече, прегръщай я по-често. И когато усетиш, че и тя прави същото- кажи и, какво изпитваш. Или я целуни. Реално е по-лесно да се приближиш и да я целунеш, отколкото да седнеш и да се обясняваш в любов. Пък и така няма връщане назад, няма шанс от страх да прецакаш всичко.

Не си изпускай шанса. Все тая си е, че след това ще се гледате още 3 години. В пубертета тези чувства се приемат за нещо естествено, на никой не му пука почти кой-кого харесвал. Ти ще и признаеш и до месец тя ще е забравила, ако не изпитва същото към теб.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 32aa696347
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Все някога ще трябва да нашравиш първата стъпра. Питай я дали те харесва и ако каже да и предложи. Номер 1 е прав/а при теб е просто ;) Късмет :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6370614b7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Пиши й във фейсбук, ако нямате обща тема я питай за домашни, уроци и други неща свързани с класа. Ако ти отговаря мило значи има някакъв шанс да си пада по теб! После търси по-голяма близост с нея- разбери какво харесва, говори с нея повече за различни неща... Един ден просто я покани да излезете и ако се съгласи всичко е ок... Не я питай направо може това да я отблъсне и успех :)!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f0b785938d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Действай, момче, не прави като мен. Все я чаках, а накрая като събрах кураж беше твърде късно... явно. Повярвай ми, изключително лесно е. Хващаш я някъде да е насаме (ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! ) и я питаш дали искате да отидете примерно на парк. Ако каже да - супер. Ако каже не - лошо. Не споменавай никакви приятели, а ако те попита дали може да доведе приятелка също не е добре.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker