Хапчета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Хапчета
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 1194 пъти
Здравейте ( момиче на 18 год. съм ).. надявам се да има някой, който ще може да ми помогне или обясни нещо по въпроса. Та историята ми е такава.. имам мъжко окосмяване на лицето, дълго време съм се чистила с епилатор, но един ден реших, че трябва да отида на лекар, за да се лекувам и вътрешно.. пратиха ме при един ендокринолог, направиха ми изследвания, оказа се, че имам някакви хормонални проблеми.. изписа ми сиофор 1000 (3 x 1) и спиранолактон (2 x 1). Пия ги вече 1 година, искам да кажа само, че през това време докато се лекувам ходих два пъти на лазерна епилация, ще повторя още няколко процедури (лекаря каза, че не е било проблем). И така винаги ме е викал през 3 4 месеца, за да ми се направят нови изследвания, за да види как вървят нещата. Последно ходих преди 1 седмица, като ми се направиха нови изследвания, спря ми САМО сиофора и ми изписа някакви други хапчета Метфоргамма 1000. И за сиофора и за метфоргамма, в интернет чета, че тези лекарства са за хора с диабет или хора с ПКЯ, а аз нямам нито диабет, нито ПКЯ. Почти всеки е писал, че тези хапчета повечето ги пият, заради това, че не могат да си имат деца ( явно заради ПКЯ ).. на мен проблема ми е друг, а какви хапчета са ми изписани.. и винаги ми е минавало през акъла, че може би се лекувам грешно и ми е било чудно, защо точно такива хапчета след като те са за някакви други болести.. Много съм притеснена да не вземе да ми се появи някоя друга болест, заради тези хапчета които са болести които аз нямам.. Моля който знае нещо нека пише... Благодаря предварително за отделеното време! Моля историята ми да бъде публикувана.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: ebafba14fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така, първо разбери каква е точната ти диагноза. Прекомерното космяване на лицето при жени е признак на хиперандрогения, което значи, че може да си предразположена към стерилитет и докторът да иска да предотврати това. Второ, попитай самият лекар защо ти е предписал "Метфоргамма 1000", той е длъжен да ти обясни. И трето, пишещите във форума не са специалисти, а и не са достатъчно запознати с проблема ти, така че обобщено съветът ми е да питаш лекуващия си лекар и да не се влияеш от онлайн диагнози.
Успех с лечението!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c17b8beb38
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Прекаленото окосмяване е признак на хормонален дисбаланс. Според мен трябва да идеш до София в УСБАЛЕ- в клиниката по хормонални заболявания. Виж в гугъла сайта на проф. Филип Куманов, свържи се с него, той ще ти пусне изследвания и ако трябва ще те вземе в клиниката.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker