Има ли чувства - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121343)
 Любов и изневяра (29747)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли чувства
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 1795 пъти
Здравейте,

Преди 7-8 години се запознах с едно момче. Бяхме в една компания, която в последствие се разпадна, но минаха години докато това се случи. С него обаче продължихме да поддържаме контакт и от време на време излизахме за по кафе. През това време той демонстрираше, че има привличане към мен, казвал го е пред други хора, в случай че някой започне да флиртува с мен, казваше, че съм с него и да ме оставят на мира. Винаги съм мислела, че си говори, колкото да не е без хич и не му обръщах сериозно внимание Максималното, което е предприемал, за да скъси физическото разстояние е да прехвърли ръка през коленете ми. Тогава все още бяхме едва завършили ученици.

Преди около 2 години обаче правихме секс. След продължителните ни излизания в крайна сметка стигнахме до там. Той не ме притискаше за подобно нещо, решението си беше мое. Още в началото му казах, че всичко е само секс и той се съгласи много бързо, с което реших, че въпросът е изчерпан. Няколко дни по-късно той ми звънна, явно беше подпийнал, и ми каза, че след случилото се се чувства прекрасно и всичко около него му се струва по-хубаво.

Както започнахме обаче, така и спряхме. След около половин година историята се повтори. Правихме секс няколко пъти и преустановихме след това. След това около 10 месеца нямахме никакъв контакт. Започнахме да си пишем и той постоянно ме канеше да излезем, но в последния момент се отмяташе. Обясних му, че не ми е приятно да ме ангажира и след това срещите всеки път да пропадат и не искам да се чувства длъжен да излиза с мен, само защото някого сме спали заедно. Но той не спираше и така или иначе не се видяхме. В един момент чашата тотално преля, защото той прекали. Реших окончателно да преустановя контакт с него и да прекъсна всяка негова връзка с мен - изтрих го от фейсбук, скайп, блокирах телефонния му номер към мобилния ми, за да не може да се свързва и реших, че всичко е приключило.

3-4 месеца по-късно той ме видя на улицата. Мина с колата покрай мен, но не се спря. На следващия ден ми се обади от чужд номер, защото решил, че няма да му вдигна, ако видя неговия номер. Извини се, каза, че иска да си оправим отношенията и т.н. сладки приказки. В крайна сметка не ме остави, докато не се съгласих да се видим. Обясни ми колко му е било тъжно за мен, бил на почивка с бившата си приятелка и постоянно я сравнявал с мен и как искал всъщност да прекара почивката си с мен. Знаел, че е виновен и т.н.

Накрая започна да ме кани постоянно в тях с негови приятели, като един месец изобщо не ме е закачал за секс. В един момент започнаха едни странни намеци за деца, общо съжителство, брак и т.н. Първоначално нищо не ми казваше директно. Първо ми беше казал, че е мислил двамата да имаме общо дете, но той бил много несериозен. От както сега възстановихме взаимоотношенията си той вечно няма презервативи в себе си. Попита ме какво ще правим, ако свърши в мен. Отговорът разбира се беше, че ще пия хапчета, на което той каза, че май не е много хубаво да се пият тези хапчета. След това излязохме една вечер и директно ми каза, че иска да работим за дете. Втрещи ме и аз не успях грам да реагирам на тази реплика. Сега ми каза, че трябва да съм търпелива, докато се изнесе окончателно да живее самостоятелно и обзаведе жилището си и т.н. Но никога не сме стигали до сериозен разговор за взаимоотношенията ни и на къде отива връзката ни. В същото време обаче се виждаме по 1-2 пъти на две седмици. Донякъде го възприемам, защото той работи много и неговите и моите почивки се разминават в по-голямата си част.

В същото време обаче се чудя дали наистина има чувства към мен или ми ги говори тези неща, колкото да ме държи покрай него. Според моя близка приятелка той е искал сериозно взаимоотношения още в самото начало, но аз го отхвърлила преждевременно, когато съм казала, че между нас има само секс.

Той започна да споделя много неща с мен - за детството си, за взаимоотношенията в семейството му, запозна ме с приятелите си. Каза ми, че много се радва, че те не се притесняват от мен, когато съм единствена жена наоколо.

Не знам какво да правя оттук насетне. Доколкото го познавам от години той избягва сериозни връзки или поне аз не съм чула да е имал такава. Сега ме е страх да не реши, че го притискам. Отношенията ни в момента са много добри, но мен ме гложди какво иска той в действителност.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: f649f76de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен той те притиска и е важно да решиш какво искаш ти. Никъде не си казала дали имаш чувства към него. Ако е така, дай му шанс, заживейте заедно, опознай го и може и да вникнеш в душата му.
НО, не прибързвайте с дете!
Ако не си кой знае колко привързана, използвай го както ти е удобно. А и ако той не е искрен в желанията си, я1 едва ли ще се съгласи на съжителство на семейни начала.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 0094447c1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А би ли споделила на по колко години сте двамата и в коя държава живеете? Мисля, че има голямо значение за обясняване на ситуацията.
Единият от вариантите е просто да е решил да създава семейство, дали с теб или с някоя друга - все тая...

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 04ef1f11d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   На мен този ми се струва несериозен, а вероятно е такъв, защото си има друга и не знае точно от кой храст ще му изскочи заека ;)
Да си направиш дете с такъв човек ми се струва супер необмислено и рисковано, това е огромна отговорност и трябва да си абсолютно уверена, че човекът е отговорен и със сериозни намерения, аз не останах с впечатление да е такъв.
От друга страна обаче ти самата си споделя пред други, че това между вас е само секс, тъй че май и двамата сте несериозни и ви е рано за създаване на семейство.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 8c47677a95
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не, не, не и да не забравим - НЕ! Не знае къде ще му се отвори парашута. А ако е сериозен (Боже опази), то изродчето наистина не знае какво е социално приемливо поведение.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 5568b87df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Важно е ти какво искаш. Може би не е имал сериозни връзки, защото е чакал теб. Ако приятелката ти е била свидетел на вашите отношения и го казва от лични наблюдения, повярвай й, отвън се вижда по-добре.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2c68a5dcd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От автора до 2: той е почти 28, а аз съм на 26 години и живеем в София.
Всъщност мисля, че в последно време той проявява и някаква ревност, въпреки че не ми е казвал нищо директно. Имам близък приятел, за когото всички смятат, че е влюбен в мен. Но моичкият всеки път ме пита какво прави този твой приятел, последният път заяви, че според него въпросният е влюбен в мен и аз може би съм изпуснала любовта на живота си и някакви ей такива приказки.
Отделно от време на време споменава бившите си приятелки, като с всички тях е излизал за много къс период от време. Не знам какво да мисля - дали говори за тях нарочно, за да предизвика ревност у мен (и определено успява) или го казва просто ей така...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker