Искам съвет от по-образован човек - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Искам съвет от по-образован човек
преди: 14 години, 5 месеца, прочетена 3640 пъти
Здравйте на всички читатели на тази история. Искам първо да ви кажа, че ще очаквам съвети от по образовани и компетенти хора по-темата. Моля, не ми казвайте да я заведа на доктор и тем подобни, надявам се някой да ми даде съвет. И така почвам с историята

Баба ми е на 67-68 години няkъде и преди наколко дена и се случи нещо много странно. Сподели ми, че до като била в тоалетната по малка нужда слад като се обърсала по хартията имало много кръв /обилно количество кръв/ . Много се уплаши от това и аз и предложих да отидем на лекар, но тя не желае. Казва, че не иска доктора да й каже нещо лошо и много я е страх. Също така, когато лежи или седи не я боли долу /около яйчниците/, но ако излезне навън веднага щом се прибере получава страшни болки и така е вече 4 дена и много се е притеснила.
Надявам се това да е някаква настинка, простуда или нещо подобно дано не е рак или нещо фатално.

Вие как мислите може ли да е рак при тези смптоми, или по скоро си е простудила яйчнеците. Ох, дано е това много ме е стах, моля ви, дайте си мнението кажете нещо какво мислите, че може да е знам, че не сте доктори, но има хора дето знаят повечко за такива работи, или ако и вие сте имали случай с ваш близък ми споделете. Благодаря ви много ще чакам да ми отговорите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 5 месеца
hash: eacaf4a842
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Простудила си е яйчнеците :)

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 586707e7f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отивайте на доктор не си крийте главата в пясъка, това не помага.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: c044c10991
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   А дали не са хемороиди и от това да е кръвта?Те понякога не болят.Може да са вътрешни хемороиди,но,ако оплакванията продължават,заведете я на лекар.По-добре,отколкото да се тревожите.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: f18f996b90
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ама добре де,мама му стара,за пореден път очаквате ние тука като някви медиуми по нета да ти кажем какво е здравословното състояние!Откъде да знаем?!

Вместо да си губиш времето да пишеш по форуми,където няма да получиш адекватен отговор,тъй като дори и лекар да пише,той няма как да знае без обстоен преглед НАЖИВО,най-добре заведи баба си на доктор.Дори да й кажат нещо лошо (което в никакъв случай не го пожелавам), поне ще знаете за какво става въпрос,ше й изпишат някакви лекарства,ще се излекува...Страх ги било...Ами предпочиташ да се мъчи и да кърви постоянно ли????

Типично българско мислене-отиваме на лекар,когато нещата вече са непоправими.Да не живеем в 15век???Хващай я,ако трябва насила я води,здравето не е шега работа!

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: da74c409d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ако ти си истински загрижена за баба си, ще намериш начин да я заведеш на лекар. Ако отказва, можеш да обясниш това не лекаря и да поискаш все пак някакво мнение от него (макар че той едва ли би ти го дал без да е видял пациента, ако е лекар уважаващ себе си).

Понеже не само на баба ти, а и на теб също не ти пука за здравето й, искам да те попитам ако това се окаже сериозно, един ден как ще застанеш пред съвестта си?

Ами колкото и да ти се иска обратното, мисля, че всички тук ще те критикуват първо за безотговорността ти. И да те успокоят с нещо, това е само едно мнение във виртуалното пространство, това няма да излекува баба ти.
Но на теб явно толкова ти е достатъчно...

 
  ...


...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: d4e8f3fc03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей! Не съм компетентна по темата, само мога да споделя за подобен случай. Една колежка на майка ми се оплакваше от болки в яйчниците. Незнам дали е имала кървене, но се оплаквала от силни болки. Няколко дни не ходила на лекар и когато станало наистина непоносимо отишла. Прегледали я и казали, че има спукан яйчник и трябва да се оперира незабавно. Та оперираха я, извадиха и матка, яйчници и т.н. и дори майка ми я гледаше в болницата. Оправи се и след две седмици дори тръгна на работа. Така че, не се притеснявай преди да се разбере какво е. Една моя позната, която е на 17 пък наскоро я оперираха от киста на яйчника. На съквартирантката ми майка й я оперираха от миома и сега нищо й няма. Най-добре да отидете на лекар, защото може да е нещо малко, което е отстранимо, но ако не се излекува, може да се задълбочи. Успех и дано скоро пишеш с добри новини :)

Момиче на 23

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 4b0ce9e622
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На тази възраст влагалището изсъхва и може от най - лекото избърсване да потече кръв! А може и да е проблем с уретрата

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 920e42e272
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Възможно е, да е цистит. Това е възпаление на пикочния мехур. Много често се появява от настинка или бактериална инфекция. Изпитва се силна остра болка при уриниране и болката е усилена в края . Понякога е съпроводена с кръв. Аз съм го получавала и е много неприятно. Хубаво е обаче да се консултирате с доктор, за да разберете каква е точната причина.Ние тук само предполагаме. Няма от какво да се притеснявате, тава е най-доброто което може да се направи!

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: fbbfaea08c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Най-вероятно е цистит. Но той не е е толкова безобиден както си мислят повечето хора. Може да доведе до голями усложнения. На лекар трябва да се отиде, няма начин. Жив пример съм аз. Мислех, че съм получила циститна криза ( и при мен имаше кръв), а излезнаха проблеми с бъбреците. Колкото и да ви е страх си трябва лекарска намеса. НЕ ОТЛАГАЙТЕ!!!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 01e01ae296
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   КАК МОЖЕ ДА СТЕ ТОЛКОВА БЕЗОТГОВОРНА И НЕОБРАЗОВАНА ЛИЧНОСТ .КОЙ ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК БИ ВИ ДАЛ СЪВЕТ ПО РАЗЛИЧЕН ОТ ТОЗИ - ДА ОТИДЕТЕ НЕЗАБАВНО НА ЛЕКАР.АКО ОБИЧАТЕ БАБА СИ И СТЕ ПОНЕ МАЛКО ЗАГРИЖЕНА ЗА НЕЯ ЩЕ НАМЕРИТЕ НАЧИН ДА Я ЗАВЕДЕТЕ В БОЛНИЦА И НЯМА ДА СИ ГУБИТЕ ВРЕМЕТО ПРЕД ИНТЕРНЕТ.

 
  ...

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: c0cca2af0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Бе какво си губиш времето тук, това е тъпо направо, помогни на жената да се съгласи да отиде на лекар. Ма непременно, за да не съжаляваш после.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: cd758857cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не се пише "яйчнеците", а яйчниците!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker