Бяло течение, неприятна миризма, сърбеж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121494)
 Любов и изневяра (29785)
 Секс и интимност (14404)
 Тинейджърски (21914)
 Семейство (6486)
 Здраве (9617)
 Спорт и красота (4712)
 На работното място (3191)
 Образование (7317)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18600)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Бяло течение, неприятна миризма, сърбеж
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 2320 пъти
Здравейте! Много се надявам да публикувате историята ми, защото имам нужда от съвети. Момиче съм, на 14. Та, знам, че бялото течение по принцип няма цвят и не мирише. Да, но на мен от около година или повече, бялото ми течение има жълто-кафеникав цвят и неприятна миризма. Понякога дори получавам сърбежи и забелязах, че около клитора имам някакви дребни бели точки. Смятам, че са гъбички, защото преди имах такива на кракът ми. Та, отдавна искам да отида на гинеколог, но ме притесняват няколко неща: 1) Да говоря с майка ми по тази тема; 2) Това че, когато се бръсна ми излизат нещо като гнойни пъпчици и после ме боли(ще се радвам, ако ми предложите друг начин за обезкосмяване). По тази причина се бръсна рядко и то само отгоре; 3) Трябва ли да има възрастен с мен на прегледа и преди да отида трябва ли да взема направление от личния? Много ще съм благодарна на всякакви съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: 2c8203caf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Това да имаш бяло течение изобщо не е хубаво, доколкото знам това означава, че имаш някаква инфекция. Не съм запозната с това, но ти предлагам да отидеш по-скоро на лекар.. няма нищо срамно. А изобщо не трябва да се притесняваш от майка си, според мен и сподели и двете даже посетете личния лекар, а там тя може да ти изпише нещо и ако не помогне(надявам се, да) нататък тя знае какво да прави.
За обезкосмяването явно не ти поная бръсненето с бикче.. така, че пробвай нещо за обезкосмяването на билкова основа или нещо подобно. Пробвай примерно студена маска 'Jankar', някакви ленти, депилиращ крем и тем подобни :)

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: f4230ec009
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   По принцип аз когато имах такова течение ми изписаха Фасижин! Струва около 4 лв. и се пият 2 сутрин и 2 вечер! Все пак ти преперъчвам и да отидеш на лекар!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: c44f3d86f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Бялото течение е нормално, като към средата на цикъла става малко по-обилно. Това е нормално и при всички здрави жени е така. Нормално е и да мирише малко. Ако обаче стане прекалено обилно, има много силна миризма или е с цвят различен от белия (най-често зеленикав), тогава може да е индикатор за инфекция и трябва консултация с гинеколог.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 1d99c5c6f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако има дори и една жена на този свят, която през живота си да не е страдала от някаква гинекологична инфекция ще си ударя г*за в тавана.
Спираме с "лиричните" отклонения и минаваме на въпроса. :) Говори с майка ти и отидете при личната за направление. Ако личната се направи на интересна (което изобщо не е изключено) отиди на гинеколог и платете прегледа и изследванията. Не може да си седиш с такова течение, защото може нещата да се усложнят до безкрай. Действай! Веднага!
Ж27

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker