Защо още мисля за него?!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Защо още мисля за него?!!
преди: 10 години, 24 дни, прочетена 2889 пъти
Може ли да ми кажете в какво вярвате? Относно любовта? ! Смятате ли, че за всеки някъде там си има точно определен човек, който ще ви покаже истинското щастие? Който ще е с вас и вие ще бъдете с него, любовта ви ще е изпепеляваща и огнена, ще е взаимна? Допуска ли ли сте, че този човек, вече сте го срещали, но сте го изгубили. И никога няма да изпитате това същото чувство отново, защото ми омръзна, просто искам да съм щастлива. Да правя щастлив някой и той мен, да изпитва същата неутолима жажда да го виждам. Защото започвам сериозно да се притеснявам и да спирам да вярвам, че времето лекува... Как може да ти липсва човек, от който явно не си видял особено добри неща, човек с не чисти помисли. Вярвам, че съм добър човек, усещам го, казват ми го, ами тогава защо най- важните ми хора в живота си заминават. Те никога ги няма, а аз съм сама, не зависимо с кого съм, как може да разбереш да ли си заслужил да те обичат и да обичаш. Как хората са щастливи? Дори не заслужава да го помня, а той защо е щастлив? Това чувство се е вкопчило в мен и не иска да ме пуска, научих си урока, извадих си поуки. Защо не спира да ме боли и да ми пука тогава? Нищо не помага, как може да нараниш човек, кой очевидно му е било все тая. Не искам да ги приемам нещата на вътре, винаги ми е минавало, защо трябва да изживявам нещата толкова емоционално. Мина вече толкова време, а всичко е същото... Не знам какво да правя! Просто не знам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 23 дни
hash: 313c240fc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти имаш 3 проблема.

1 - просто се чувстваш емоционално ограбена и незаслужено ощетена. Затова не можеш да се примириш, че ти си неправедливо нещастния човек, докато той е несправедливо щастлив. Искаш да си му го върнеш тъпкано. Чувството за отмъщение те прави неудовлетворена.

2 - вместо да си благодарна, че си се оттървала от такъв негодник и че си научила нещо от живота, което ще служи цял живот за твое добро, и вместо да си направиш изводите, ти си се впрегнала, че този идиот няма да продължи да ти трови живота. По-хубаво ли щеше да е, ако сте заедно, та да ти прави живота ад.

3 - останло е в теб нещо недоизживяно, затова не можеш да го забравиш. Останала е една недоизконсумирана любов, нещо недовършено и се чувстваш тъпо, все си стигнала до средата на някакъв път и се нито напред, нито назад.

 
  ...
преди: 10 години, 23 дни
hash: 83e51a58e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей... Може да не ти помогна особено много но ще се опитам... Така аз вярвам, че за всеки там някъде си има човек да го обича и цени колкото заслужава... Сама каза, че не искаш да приемеш нещата такива каквито са и можеш да си помогнеш единствено ти и никои друг... Ти изпадаш в мисли защо как къде кога и т. н. просто се замисли до кога ще продължаваш така и до къде ще стигнеш а според мен до никъде... Не си намерила още правилният човек но ще го намериш... Ще намериш любовта един ден и аз още не съм я намерила и аз съм си мислила такива неща разбирам те и аз имах любов подобна на твоята дори не бяхме заедно и аз реших, че няма смисъл той си беше щастлив и не му пукаше особено за мен и аз реших, че щом той може да бъде щастлив защо пък аз да не съм и да го забравя... Просто си кажи, че ще спреш да мислиш за това. че ще бъдеш силна и ще успееш щом той е щастлив и ти ще бъдеш... Някой ден ще бъдеш обичана и щастлива, желана и всичко което описа горе и знай, че само ти можеш да си помогнеш :)

 
  ...
преди: 10 години, 23 дни
hash: 76db4b1bf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ти си най-важна за себе си!
Другите са просто някакви спътници в живата ти. Не се вкопчвай в идеята, че съществува половинка-смешно е и е отживелица. Светът върви напред!
Посети този сайт www. dreamland. bg и преоткрий себе си, научи се да се обичаш. Ще имаш всичко, което пожелаеш, когато спреш да мислиш и да анализираш, и се освободиш от триизмерните си очаквания и надежди, защото те са илюзия. Не си хаби времето и енергията, освободи съзнанието си и гледай по-леко на нещата!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 23 дни
hash: 63c325f04e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо трябва да се научиш да бъдеш щастлива сама и тогава ще дойде и човека. А пък ако не дойде какво - нали ще си щастлива. И не ми излизай с тия, че човек трябва да във връзка за да е щастлив, защото не е така

 
  ...
преди: 10 години, 23 дни
hash: 8779250366
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторке, питаш как хората са щастливи? Според мен няма такова нещо, друг да те прави щастлив.
Щастливият човек си личи отдалеч. Той далеч невинаги има интимен партньор. За мен рецептата е друга - да правиш онова, което обичаш най-много. Повярвай ми, за това се иска доста смелост. Аз съм студентка и едва сега сбъдвам някои свои детски мечти - може да е смешно, но пък аз съм на седмото небе от кеф!
И всичко това без мъж до мен. Без да съм чула "обичам те", без да съм могла да задържа някого по-дълго от няколко месеца. Нося си горчивия опит, изневерите, с които са ме мамили, но просто не мисля за това. :)
Човек трябва сам да се прави щастлив. Ако не го носиш в себе си, завинаги ще останеш едно мрънкало. Щастливецът НЕ е човек без трудности в живота - напротив!
Но... винаги има едно "но". Щастлива, щастлива - ама няма кого да зарадвам. Няма чий ден да направя по-хубав, няма на кого да звънна за 5 минути: "Мило, знаеш ли какво стана? " Имам си приятелки, но ето тая липса се усеща. Същевременно нямам никаква вяра на мъжете. Толкова рядко си харесвам някого, защото просто не вярвам в онова, което исках тъй силно. Чувствам се недостойна за любов от мъж и това е.
Вярвам, че си добър човек, авторке. Вярвам, че си търсила вината в себе си, щом си извадила поуки даже. Отпусни се и не мисли за това! Гледай да не ти остава свободно време, през което да мислиш за тези глупости. На първо място, за да срещаш мъже, трябва да си социална личност. Това не означава да излизаш всеки ден от вас с мисълта, че ще хванеш първия нов познат. Просто разнообразявай с приятели. Дано имаш успех! :))

Момиче на 19

 
  ...


...
преди: 10 години, 23 дни
hash: 7fb1676646
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Момиче, не им е лесно на добрите хора, ама никак. Те просто са се родили такива, вродено им е да бъдат добри. Дори и лоши неща да им се случват, те пак си остават добри. Чудесно те разбирам, но мисля че трябва да обърнеш повече внимание на своето самочувствие, достойнство. Щом като не си видяла добро от определен човек, защо тогава въобще може да ти липсва такъв човек... освен ако самочувствието ти не е занижено или пострадало. Не знам доколко си си научила урока, ако позволяваш на такива манипулативни хора да те правят на луда... само защото си добър човек не значи, че трябва да търпиш всичко.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 20 дни
hash: c713d6cdfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей мила ми авторке,
рецепта за щастие няма или по скоро има, но всеки човек трябва сам за себе си да я напише...
Не знам дали мога напълно да те разбера, но поне ще се опитам, поставям се и на твоето място понеже съм изпадал и в твоето положение.
Искам само да попитам какво имаш предвид под това като казваш, че не си видяла особено добри неща от този човек? Бъди конкретна, моля. И още как реши, че човека сега е щастлив след като сте се разделили, ти следиш ли го или просто все още поддържате връзка?
А до всички вас, които веднага осъдихте човека искам само да кажа, как така съдите и кой ви дава това право, вие знаете ли какво е причинил този човек на това момиче, чули ли сте неговата версия???
Тук аз бих искал да споделя и своята гледана точка и то от позицията на момчето, което е решило да прекрати една дълга връзка... да и при мен мина доста време... Ето какво се случи при мен, имах връзка с едно красиво, много възпитано и умно момиче (общо взето лоша дума за нея не мога да кажа), но за съжаление тя е от този тип хора, които са по-нерешителни, по-колебливи и по-флегматични, ако мога така да се изразя, а аз вря и кипя, аз съм импулсивен човек и нали се сещате какво се получава като се сблъскат два такива свята... Връзката ни мина доста изпитания, но аз след може би година две от началото започнах да се чувствам не много на място и не ми беше никак комфортно, просто не бях щастлив или по-скоро не бях достатъчно щастлив, нещо ми липсваше и ме дърпаше назад. Та решението го взех много бързо, но все не беше подходящ момент (а знаете за такова нещо подходящ момент няма). Времето си минаваше, а с времето и аз все отлагах, но накрая просто трябваше да се случи... и да беше много трудно и да и до ден днешен ми е трудно, не е лесно да оставиш зад гърба си такова нещо, а и тя е толкова добър човек. Искам само да кажа, че през всичките години не сме се карали нито веднъж, да имали сме спорове, но всичко е приключвало най-много с някоя сръдня и толкова. Винаги сме подхождали разумно и не мога да кажа кой повече е отстъпвал, но всеки даваше кой колкото може. Та аз не съм видял нещо лошо от това момиче, а пък тя ако каже такова нещо при всичката подкрепа, която съм и оказвал просто грях и на душата. И така мила ми авторке мина време, а аз я мисля всеки ден, не знам дали съм по-добре от тогава, но определено започвам да съм си аз...
Успех и според мен там някъде има по един човек за всеки, а дали ще го открие това само времето ще го покаже. Повечето хора все бързат да не са сами, сакън някой ще каже нещо и налитат на първия срещнат човек и после защо имало разводи и изоставени деца...
Бъди щастлива и дано и ти намериш твоето щастие :)!

 
  ...
преди: 10 години, 19 дни
hash: 6e920d3752
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Уф никой не е нападал авторката, просто винаги жените са по-ощетени във връзките си, отколкото мъжете. Мъжете почти винаги са нараняващите и безчувствени същества. Така че аз винаги заставам на страната на жените!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker