Хормонален дисбаланс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Хормонален дисбаланс
преди: 10 години, 28 дни, прочетена 1612 пъти
Здравейте! На 15 съм и преди 2 години откриха, че имам хормонален дисбаланс. Ходих по много изследвания, пих различни хапчета и тази година уж се стабилизира. Нооо.. Още тогава не ми идваше от само себе си , или пък ако го правеше беше на 7-9 месеца веднъж. Сега пия хапчета, за да ми идва. Редовно е за сега. Но, друго ме притеснява. Още тогава едната ми гърда беше много по-малка от другата ( да речем около 2пъти) и сега също е така, дори другата порасна още малко. Срам ме е да си обличам потници, камо ли да ходя по бански( много си личи). Може ли това да се дължи, че още хормоните не са нормални или пък този, който помага гърдите да растат липсва? Или пък е в дефицит?
Благодаря предварително на хората които ще се отзоват! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 27 дни
hash: 7d96a5b833
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Здравей! Все още си в процес на растеж и развитие. При част от жените гърдите са напълно еднакви, при друга част разлика има и е незабележима или незначителна, а при трети разликата е по-голяма. Предполагам, че нещата ще се нормализират при теб с течение на времето. При третата група жени, ако разликата е толкова голяма между двете гърди може да се пристъпи към естетична корекция при което или едната гърда се намалява до размера на другата или се увеличава до размера на другата.
Но за подобни операции е рано да мислиш още, защото както казвам си в процес на растеж и развитие и може да не ти се налага. Иначе, ако се наложи операция тя се поема от здравна каса. Не мисли за този проблем и си живей живота. След като сега си на лечение за хормоналния дисбаланс дано нещата се регулират.
Поздрави!

 
  ...
преди: 10 години, 27 дни
hash: 2aa0306000
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   От авторката: Благодаря! Забравих да кажа, че жените от семейството ми са все с голям бюст, което ме накара да се замисля, сестра ми като беше на моите години беше с много по-голям бюст. от моя.. Затова се притесних, а и от време на време усещам нещо като топче в нея, не знам какво е.

 
  ...
преди: 10 години, 27 дни
hash: bb7c799bad
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Здравей, на 13 съм. Имам проблема с гърдите. Едната е като на 10-11 годишно дете (почти нищо), а другата е горе-долу вече за B. Успявам да го прикрия, но мисля да коригирам като стана на 17-18. Моето мисля че е по наследство и майка ми го има, само че наобратно, тоест на мен лявата ми е по-голяма, а на нея дясната. Имам цикъл от 11 и половина годишна, но още не се е нормализирал, сега се разколеба още повече. Тоест почти беше станал нормален (30-33 дена) после стана 45 и ми прескочи сега един месец. Мисля, че скоро ще се оправи, дължа го на това, че живея в доста замърсена среда; започнах да не се храня добре; не спя редовно; Отслабнах 5 килограма (защото не се храня добре) ; Нямам време да спортувам; Напоследък имах стрес, защото имах изпити;. Лятото съм си обещала, че ще променя начина си на живот и съм сигурна, че цикълът ми ще се нормализира защото: Ще подобря режима си на хранене; ще си установя час за лягане и ставане; ще нормализирам теглото си (почти станах анорексичка); Ще се постарая да спортувам; ще релаксирам; ще поемам допълнително витамини например Омега 3, които доказано регулират цикъла. Бъди сигурна, че водиш здравословен начин на живот и е почти сигурно, че нещата ще се оправят. А за това с гърдите.... нямам думи, ужасно е, но за съжаление няма какво да се направи към момента... :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f06785ef98
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз пиех хапчета за регулиране :/ пиех ясмин и хормониге се оправиха, но цял живот ще съжелявам.. Качих 10кг, които от две години не мога да смъкна, и още по-кофтито е, че имам проблеми с дробовете и не мога да си позволя да тичам или да ходя на фитнес..
Обаче такъв проблем с гърдите нямах. Винаги едната е била по-голяма, даже както наоълнях едната вече си е увиснала направо :д
До колкото знам до нрая на оубертета би трябвали да се оправи - ако не- чак като родиш.. Успех :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: dbf78896ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Големината на гърдите при ВСИЧКИ жени не е еднаква на двете гърди, обикновенно дясната е по-голяма, в увисването се е получили от това, че няма мускул развит, който да държи гърдите ти. Хвани и си тренирай мускулите с тежести, не ти пречи заболяването.
Колкото до Ясмин - от тези хапчета не се напълнява, защото са ниско дозирани и не водят до трупане на течности. Човек напълнява, когато ЯДЕ повече от това, което изразходва, а при жените се задържат течности при хормонален дисбаланс, но повече от 5 кг. няма как да са тези течности и ще ги смъкнеш със спирането на хапчетата, но пак казвам - ниско дозираните противозачатачни няма как да са причината. Ако имате поликистозни яйчници, търсете там причината за задържането на течности, но има и възможност сами да го предотвратите с прости трикове
- спрете солта
- спрете всякакви въглехидрати.
1 гр. въглехидратни резерви задържат 4 гр. вода.
Ако не ми вярвате, просто правете 2 седмици Японската диета и ще се освободите от 5 кг. най-малкото само от течностите, които сте натрупали заради нездравословното си хранене, начин на живот или хормонален дисбаланс. Успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker