Болна ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121200)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Болна ли съм?
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1229 пъти
Здравейте! От няколко години, в специални моменти се чувствам, някак си притеснена. Като няма никаква причина затова. Започвам да ставам суеверна, сърцето му тупти много по-бързо, започвам да треперя и си мисля, че няма да ми мине. После пък се успокоявам като си припомням, щастливите дни. Не знам какво е, но по принцип ми се случва само вечерта, имам чувството, че няма да мога да заспя. Но после си чета молитвите и се успокоявам. Това ми се случваше и по-миналата година даже и от малка. Тогава реших да кажа на родителите си и ме заведоха на лекар. Пиех някакъв сироп и ми се спеше много бях спокойна и изморена. Но после се оправих. А следващата година ми идваха лоши мисли, пак когато отивам да си лягам, а понякога и през деня.
ИСКРЕНО ВИ МОЛЯ да ми кажете дали ви се е случвало.
МНОГО Е СПЕШНО!!! 1

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 4beb1bb3ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не съм лекар и нямам дълбоки познания в тази област, но мисля, че при тебе всичко е в главата ти и е на нервна почва. Не се притеснявай, нищо ти няма :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: e4597ea8b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си болна. Това се наричат панически атаки, които преминават в паническо разстройство. Много е гадно, знам. Явно си по-чувствителна и напрежението, което си насъбрала през деня ти се отразява по този начин вечерно време. Още си в начална фаза и за да не се развие ПР трябва обезателно да посетиш психиатър, не психолог, а психиатър. Ще ти предпише лекарства, които трябва да пиеш. Няма нищо срамно в това. Пиеш ги, както ти каже и ходиш на прегледи, когато ти каже. Това НЕ Е болест, а състояние на психиката на човек. Проявява се при по-чувствителни и податливи на напрежение хора. Но, вярвай ми, че, ако не посетиш такъв специалист и фазата на ПР напредне, просто няма да искаш да живееш. Ще преминеш през 9-те кръга на Ада. Не искам да ти описвам какво се случва и какво ще изтърпиш, защото не искам излишно да те плаша. Но не забравяй едно - всичко е в главата ти. Сама трябва да разбереш на съзнателно и подсъзнателно ниво, че това НЕ Е болест и от това нещо НИКОЙ не е умрял.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 849425b69c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Авторката
Казах на приятелката си,а тя каза,че с нея се е случвало същото и каза,че е заради това ,че няма какво да мисля.И просто започвам да си мисля лоши неща и така.А когато има какво да правя,има с какво да се занимавам просто не ми идва.И забравям,че съществува такова нещо.В момента ми се иска да заплача.Не искам да ме мислят за луда.Когато ме водиха на лекар като малка нищо не ме питаха така тоест психически.Не искам да пия хапчета ,заради това зловещо чувство.И какво е това ПР?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 849f745eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Стрес, мила, стрес! Физически не си болна, обаче май напрежението и проблемите са ти дошли в повече и тялото ти реагира. Вземи си почивка, ако можеш смени атмосферата, пък дори и за няколко дни, отпусни се, освободи главата си от мисли за проблеми и най-важното спри да се вторачваш във всичките симптоми и да се самонавиваш, че си болна и ще видиш как бързо ще се оправиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker