На 13 съм и тежа 68 кг. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

На 13 съм и тежа 68 кг.
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 1165 пъти
Здравейте, аз съм момче на 13 години в 7 клас съм, така.. карам направо. Тежа 68 кг., опитвал съм да пазя диета, но нищо не става :( за 1-2 дена се опитвам да пазя диети и да тренирам, но после на 3-ти я ден се наяждам за 2-та дена :Д и нищо не се получава :( Моля за помощ :) давайте съвети или как вие сте успяли да свалите излишните килограми :)! Да кажа живея в село и нямаме фитнес или тем подобни :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: da0d5bedef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не ти трябва фитнес. На село е дори още по-лесно, тичай, разхождай се, измисли си фитнес уреди, примерно хващаш се за някой дебел клон и почваш да се набираш... ако вашите обработват земя и имат животни почваш да им помагаш, хем полезно, хем отслабваш. Като почнеш да копаеш градинката да видиш как бързо, бързо ще отслабнеш, а вашите ще са във възторг, че помагаш! Изобщо земеделската работа може да е страхотна гимнастика. Нямаш стимул да тичаш? Ами тичай след овцете, хем ги пасеш, хем се раздвижваш... кой ти каза, че ако нямаш модерна фитнес зала и диетолог не можеш да отслабнеш, можеш и още как! Само си използвай въображението. Да знаеш какви чудни гирички стават от пластмасови шишета пълни с пясък!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0a0e121d31
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да не мислиш, че с 1 седмица диета ( даже 3 дни, както казваш) ще отслабнеш. Без физически упражнение, с някаква насрана диета, ще отслабваш половин година, а на всичкото отгоре кожата ти ще виси, като на 90 годишна баба. Познат отслабна за месец с редовно посещение във фитнеса и ограничения (шоколади, коли, пепсита и всякакви боклуци)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 888a563f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не ти е нужен фитнес, а адски здрава воля. Не е лесно, но волята е всичко. Без нея, забрави за каквито и да е оптимистични резултати в близкото бъдеще..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 32ed1cfef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Споко - на 26 ще си 136 кг. Нататък - не ми се смята.. :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8bbf5d0995
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм момиче на 14 и съм 65 кг.. И съм по същия начин.. 2 дена спазвам диета... и на 3тия ден уж отивам до магазина да си взема нещо здравословно... пък си взимам най-вредните неща и то по 2 броя... чипсове... вафли.. шоколад.... фанта и още... вредни храни... Много хора ми се подиграват, че съм дебела и че никога няма да си хвана гадже.... Но това не е така... Сега започнах едноседмична диета.. и отслабнах с 3кг... Диетата е супер елементарна и не изисква толкова много средства... Е диетата е... изтискваш един лимон в една чаша... в друга чаша.. сипваш топла или студена вода.. както искаш (Аз използвам топла, защото се топят повече мазнини) изпиваш чашата с лимона на екс.. а после изпиваш и чашата с водата..!! Това се пие на гладно!! След това изчакай 30 минути.. и изяж... два лимона, два грейпфрута или две ябълки.. някое от тея трите.. може и трите... ТОВА Е САМО ЗА ЗАКУСКА..! На обяд яж.. каквото искаш... е не джобове и хамбургери разбира се... Ако е останало нещо от вечерята.. го изяж... с една филийка хляб.. през останалото време до като стане време за вечеря... яж салата.. ябълки.. моркови.. и най-различни плодове и зеленчуци... На вечеря яж салата... а за десерт.. изяж една ябълка.. поръсена с захар...!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker