Противозачатъчни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Противозачатъчни
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 1605 пъти
Бях на гинеколог поставиха ми диагноза синдром на поликистозни яйчници. Лечението е с противозачатъчни Диане 35. Имам много нередовен цикъл през 40-45 дни. Когато ми дойде започвам да ги пия за първи път. Така до 21 хапче ли? После съм 7 дни почивка, на 8-мия почвам новия блистер. Както казах съм с много нередовна менструация и когато на следващия месец ми дойде независимо от това си продължавам с хапчетата. Моля ви помогнете ми. За първи път ще пия противозачатъчни. Кажете ми дали правилно съм разбрала от горе написаното? Мерси :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: c4d425da20
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Точно така. Аз съм на Диане вече от няколко години (по същата причина). Значи идва ти във вторник, примерно, и ти във вторник взимаш първото хапче. В сряда следващото и така докато не свършиш опаковката. После правиш 1 седмица почивка през която ти идва следващия цикъл и после във вторник (без значение дали цикълът ти е спрял или не) започваш новата опаковка. Това е, няма нищо сложно, само трябва да си взимаш хапчето всеки ден и приблизително в един и същ час. Моите ги взимам в 9 часа вечерта и за да не забравям съм си нагласила алармата на телефона да ми напомня.
Дано ти помогнат, при мен ефектът е добър. Имам си редовен цикъл, болките намаляха (преди ме болеше нетърпимо когато ми идваше), пъпките изчезнаха... изобщо доволна съм. Обаче познавам момиче, на което същите хапчета не и действаха добре, за това ако почне да ти се гади или имаш други оплаквания върви при лекарката да ти ги смени. Диане не е единственото против кисти.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 37b9ad34f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Аз също съм на Диане и след няколко дена ми свършва първия блистер. Само искам да попитам след колко време минава акнето?

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: bc36b7f2ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   До номер 1. Много е вредно, че пиеш противозачатъчни от няколко години. Естесрвеният ти хормонален баланс е отишъл по дяволите. Една позната пи години, получи тумор, казаха й, че е от продължителния прием на противозаматъчни. В никакъв случай не препоръчвам това на никого! На мен също ми откриха ПКЯ и ми предписаха противозачатъчни. Отказах да ги пия. Отидох в билкова аптека и си взех билки за чай. Пих ги 6 месеца и кистите се бяха изчстили.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 9deeac0b0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Админ: Мерси за инфото. Предпочитам противозачатъчните. Имам и мазна коса и кожа както и пъпки, водя и полов живот. С противозачатъчните няколко заека с един куршум. Само дано да нямам странични ефекти. :)

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 213b34dbfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз също съм на тези противозачатъчни по същата причина и съм пушачка. Чувала съм, че противозачатъчни и цигари заедно не вървят, а и гинеколожката не ми каза нищо по този въпрос. Това, което съм чула вярно ли е и ако продължа да пуша от противозачатъчните ще има ли ефект?

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: c4d425da20
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 3, мерси за съвета, ама все пак предпочитам минималния риск някога си някой ден да се разболея, пред реалния риск да ме оперират още след няколко месеца. Защото не знам как се лекуват кисти с билки, но на мен кистите ми стават много големи за кратко и един път имах 8 см киста! Едвам отървах операцията! Е, не благодаря! Колкото до хормоналния ми баланс той си беше отишъл по дяволите още когато бях на 16 и ми откриха първата киста. По това време разбира се не взимах никакви противозачатъчни. Така, че смятам да рискувам, защото да, риск сигурно има, но е малък, докато появата на голяма киста и съпътстващата я болка и проблеми са ми гарантирани. А и отделно да не забравяме, че противозачатъчните все пак освен всичко друго пазят и от забременяване. А за мен и това е важно в момента.
Номер 1

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker