Вега тест и напълняване? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121361)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14383)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Вега тест и напълняване?
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 2339 пъти
Здравейте!
Искам да напълнея и за това ходих да си направя Вега тест, за да разбера кои храни се усвояват добре от организма ми. Наистина имам нужда от напълняване. Момиче на 21 години съм и съм до 40 килограма, не повече, а съм висока 1, 67 м. И така, направих си теста и човека зад машината, който ми го прави, каза, че трябва да се храня само с храните излезли в зелено. Но някак не мога да разбера как за напълняване не трябва да ядеш свинско и телешко, а само заешко, пуешко и бяло пилешко месо. Не мога да ям нищо със шоколад и мед. А зеленчуците са ми само крастевица и морков. За плодовете да не говорим.. без банани, мандарини, малини, диня, пъпеш и т. н. Единствено ябълки, портокали и къпини. Малко ми е странно това, защото знам, че за напълняване трябва свинско, телешко, повече зеленчуци, млечни продукти и тестени изделия. Вие как мислите? Дали да опитам тази диета или да не се занимавам с нея? И моля, ако някой знае как да напълнея да ми каже. Благодаря предварително и се извинявам, ако има правописни грешки (пиша на бързо от телефона)!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 1b87e8ae3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Нещата в зелено са за отслабване, ти щом искаш да напълнееш трябва да наблягаш нещата в червено. По принцип Вега тестът е тест за усвояване на храните. Нещата в червено са тези, които организмът на човек не може да усвои добре и от тях се напълнява. Нормално хората си правят Вега тест за отслабване, а не за напълняване :)

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 87eb5a6e67
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Почни с пици и банички, пържени картофи почти всеки ден, и гледай ефекта. Само един ден да не съжалаяваш!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 94468f8024
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен имаш някакъв проблем и трябва да отидеш на изследвания, а относно диетата разбира се че трябва да я пробваш. Аз съм на 16 и съм 48 килограма :Д 1.58 см Да не говорим колко болести има затова по-добре пробвай диетата и ако не качиш килограми отивай на лекар

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: f50bdf7e3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката.
Благодаря ви. Само забравих да кажа, че човека ме пита дали искам да напълнея и после каза да се храня само със храните в зелено. Накрая каза да приемам повече млечни храни, но на мен в зелено са ми обезмаслени или ниско маслени. А пък масло и олио - забранени.. За това се чудя дали това с този тест има нещо вярно.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: a4af53db43
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   За да напълнееш, не означава, че трябва да приемаш банички, пържени картофи и т. н. За да напълнееш ти трябват храни, богати ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на белтъци(те са необходими за нормалното функциониране на организма ти) и храни, богати на въглехидрати(картофи, ориз, царевица, хляб, юфка, дори спагети и т. н. ), които можеш да намериш дори в интернет. Все пак това, че ще напълняваш, не означава, че трябва да го правиш по лошия начин, водещ до наднормено тегло. Имам предвид, че на теб ти трябва да напълнееш здравословно, без да се тъпчеш с мазнини/пържени, мазни, вредни храни и т. н.

Доколкото знам, салати, краставици и част от нещата, които си написала горе се използват за отслабване, НО все пак те съветвам да отидеш при друг специалист за второ мнение.
Успех!

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: f81e79f918
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   От авторката До номер 5. Благодаря ти много за коментара. Ще приема съвета ти и ще опитам с повече въглехидрати и белъци.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker