Ескапел и Ясмин - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Ескапел и Ясмин
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 1868 пъти
Здравейте на всички!
Имам няколко въпроса, но първо нека и разкажа на кратко.
С приятеля ми и аз водим полов живот от малко повече от два месеца. И двамата ни е супер страх да не стане някои гаф защото сме едва на 18 и двамата смятаме да учим и да развием животите си добре и едно бебе би провалило всичко на този етап от живота ни.
Обаче гафа стана преди 3 дни. Презерватива се скъса и разбрахме когато вече беше свършил в мен. След няма и половин час отидох до аптеката и пих Ескапел. До колкото четох хапчето е най-надеждното и едва ли след като съм го пила съм забременяла. От около месец мислех да мина на хапчета за да не се притеснявам ако стане нещо такова тъй като те са най-надеждни. Няколко дни преди да стане белята ходих до генеколога ми и той ми изписа ясмин но тъй като трябва да чакам докато ми дойде да пия си продължихме с презервативи. Като оставим на страна това че понякога ме хващат лудите и най-вероятно се притеснявам напразно искам да попитам нещо надявам се някои от вас да знае.
Знам че не е препоръчително да се вземат хапчетата Ясмин след като съм пила ескапел този месец и не казвам че ще започна сега като ми дойде, но искам да попитам дали се губи ефекта им след като съм пила ескапел или просто не се препоръчват защото хормоните стават супер много и не влияе добре на организма. Накратко искам да попитам след като съм пила ескапел и почна същия месец ясмин той ще действа ли толкова надеждно както по принцип?
Много благодаря ако някои има отговор на този въпрос и го напише.
(Генеколога ми вчера замина извън страната и няма как да се свържа с него сега, казвам ви го преди да започнене да ми казвате да се обърна към него. Просто в момента няма как а аз искам да разбера. )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 5ad499bcc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Нa нaс ни се случи същото мaй месец, минaлaтa годинa. Aз чaк сутринтa пих ескaпел, нaпрaвих си тест зa бременност и всичко беше нaред. Сaмо че хормоните мaлко се пообърквaт, почти съм сигурнa, че ще имaш един "допълнителен цикъл". Нa мен ми дойде и нa многоприятелки също. И ние оттогaвa до днес не ползвaме презервaтиви, той кaто си ми дойде, си свършвa извън мен и не се притеснявaй чaк толковa. Колкото до противозaчaтъчните, aз съм много против, освен aко нямaш проблем, когaто нaистинa те помaгaт. Но ейтaкa имaт aдски много стрaнични ефекти, които всякa женa не би желaлa дa види нa себе си. Aз лично съм пилa и нaистинa се окосмявaш, aз и знaчително нaпълнях. И вече не смятaм дa ги пия сaмо, зaщото, примерно приятелят ми не може дa се усещa.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 121a289688
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Здравей!

Конкретно за въпросът ти- "Ескапел" е с много голяма доза хормони- за това му казват "Спешното" хапче. След като го пиеш трябва да ти дойде до 5 дни! Ако ти закъснее повече си направи тест за бременност.
Има различни ефекти-много строго индивидуално си е до организъм.
Моят съвет е да изчакаш по-следващият ти цикъл да ти дойде (за да имаш 1 месец,през който да изчистиш тялото си) и тогава да започнеш да пиеш "Ясмин". Изчети всичко за таблетките,защото това все пак може и много да ти навреди. Има доста девойки,които напълняват ужасно много,заради хормоните. Дано се окажат "твоите" хапчета.
И...като се върне твоят гинеколог от чужбина го посети задължително!

Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker