Здравословен проблем - потене - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Здравословен проблем - потене
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1429 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 15. Имам проблем от малка от 3 годишна някъде. Проблемът ми е, че се потя по дланите, ходилата и подмишниците. Имам и топли вълни и сърцебиене. Обиколих немалко лекари. Правила съм си изследвания. Спазвам хигиена къпя се всеки ден, но това изпотяване е постоянно, ползвам дезодоранти. В училище никой не иска да сяда до мен всички ме обиждат. Като отида в съблекалнята и почват да си местят нещата, ако аз сложа моите до техните. Не съм ходила от 12 февруари, защото не мога повече. Пред тях се смея, но аз съм сама. Искам да се излекувам и да отида. Дори баща ми се смее на мен и аз бих се смяла, ако не беше толкова трагично и гадно. Ако не беше на мен. Той е в друг град и не знае за отсъствията. Надявам се все пак някой да ми помогне и да даде съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 09a2fef25f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имам същите проблеми, но никога не са страняли от мен поради тази причина. Съмнявам се от дланите ти да се изливат реки пот. Пробвай с Одорекс, макар че е доста противоречив продукт.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1e40738f41
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Използвай Одорекс, ползвам го веднъж в седмицата и съм много доволна. Има за тяло и за крака.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8738bdde15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не се тревожи повече за тези проблеми, защото има много хора със същите. Но, просто трябва вече да се приспособиш към особеностите на собственото ти тяло. Знай, че всички хора се потят, но всеки на различни места по тялото си има зони, които се потят повече. Повечето хора се потят под мишниците, някои по корема, други по гърба, трети по дупето, което е по-незабележимо от това по краката, защото през лятото няма как да го скриеш. Ръцете на повечето хора са леко влажни, но това не е проблем, ако наистина от тях не се стича вода. За топлите вълни и сърцебиенето, мисля че ти трябва ендокринолог, за да те прати на хормонални изследвания, нека ти проверят хормоните на щитовидната жлеза. Но, много е възможно ти да си абсолютно здрава и обливането на топла вълна, придружено със сърцебиене да е резултат от притесненията ти и срам, който е нужно да си го забраниш. И така-за подмишниците използвай дезодоранти-стик Рексона, Фа, Гарниер, след измиване със сапун, за краката лятото слагай тънки терлички и да не ти пука, че някой те зяпа. Господ щом те е създал така, значи няма грешка, главата горе-време е да се приемеш такава, каквато си. Покажи самоувереност, спокойствие и самочувствие и гледай право в очите всеки, който дръзне да се присмива. Всичко това ти го написах, защото донякъде и аз съм преживяла такива проблеми с потенето, но никога не съм позволила на някого да ме подиграва, защото да, вътрешно се притеснявах, но самочувствието си не губех в нито един момент. А самочувствието е сила, когато другите усетят, че го притежаваш. Защото ти позволява да запазиш самообладание в нужния момент и да отговориш и реагираш адекватно според случая. За целта, мило момиче ти трябва да оцениш високо, самата себе си и да се стремиш да се самоусъвършенстваш във всяко отношение. Така ще бъдеш сигурна, че самооценката ти е реална и никой не би я оспорил. И последно, нещо което следвам от години, мой принцип е да погледна проблема лице в лице, без да бягам или увъртам. Обикновено побеждавам. Опитай! Поздрав от мен. Ако имаш въпроси, пиши.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 2499b13fa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря ти. Справих се с проблема.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker