Често главоболие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121198)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9600)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18525)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Често главоболие
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 1813 пъти
Здравейте, момиче на 16г. съм. Проблемът ми е, че доста често ме боли глава. Първа смяна съм на училище и ставам в 6 и половина. Спя около 6 часа на нощ. Винаги към последните часове в училище започва да ме боли главата. Всеки ден. Когато се прибера вкъщи лягам да поспя за 1-2 часа и винаги като се наспя и ми минава. Понякога дори ми минава още като се прибера. Предполагам е от натоварване и преумора. Също така при стрес и силни емоции също ме заболява. Но ако денят ми е спокоен и съм се наспала (събота и неделя, ваканциите) изобщо не ме боли глава. Ходих на лекар, но той не ми каза нищо конкретно, само да вземам някакво хапче като ме заболи. Притеснявам се дали не е нещо сериозно. Болката не е кой знае колко силна, но е неприятна. Главата ме боли откъм челото, ако има значение. В момента пак ме боли главата, защото тази нощ също не се наспах добре а и денят ми беше доста напрегнат. Дали може и да ми е наследствено, защото баща ми също страда от често главоболие? Ще се радвам, ако можете да ми помогнете по някакъв начин. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 007728716c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка, вземи си консултирай с лекар уши, нос, гърло и си направи рентгенова снимка. Мисля, че това е синузит, но не съм експерт, така че питай.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ce954f890c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Може би имаш проблем с очите. Мен ме болеше глава почти всеки ден, като се прегледах просто ми изписаха нови диоптри и сега се оправих.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: fcdd8a64c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   С очите как си?
Ако не си ходила на очен, отиди си провери очите! Понякога влошеното зрение не се усеща, но неволното напрягане да виждаш (като да четеш от дъската), причинява главоболие.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 3fceecd1be
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Аз също страдам от такава болка, даже ако може да го наречем дискомфорт. Често се случва и да ме боли вратът заедно с задната част на главата. Нося очила и понякога, когато се напрягам ме боли и от очите, т. е. в предната част на главата. Ходих на лекар и ми казаха, че всичко е от умора и напрежение, стрес и подобни. Бих те посаветвала да не пиеш хапчета, а просто да намалиш напрягащите очите занимания. Защото всяко хапче уврежда бъбреците. Ако можеш да търпиш, не пий хапчета.
Също е добре да се консултираш с очен лекар. Напълно възможно е просто да са ти нужни очила. Надявам се след тийнейджърската възраст всичко да се нормализира. Навявам се и да съм помогнала.
Момиче. 15 г.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: e0b41f4c28
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Пиеш ли вода през деня и колко?

Спиш твърде малко. Особенно, ако си лягаш след 22ч.

Спри всякакви млечни продукти. Ама всякакви. Това не е шега.
М50

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8d308fd959
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Прегледай си очите.Понякога ,когато има, макар и съвсем слабо намаление на зрението или астигматизъм насилваме очите и главоболието е готово.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 632b621aac
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Онзи ден ходих на очен, понеже имам и един проблем с очите - понякога чувствам едно стягане в очите, при което зрението ми се размазва. Това се случва за около 10сек. И след това всичко се оправя. Та, ходих на очен и съм добре с очите, нямам нужда от диоптър. Откриха ми само някакъв алергичен конюктивит и сега слагам капки. Но този проблем ми е от доста години, а главоболието ми започна от няколко месеца.
Авторката

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 632b621aac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Помагайте! От 3 дни главата ме боли почти по цял ден, болката е слаба, по скоро като напрежение, но е неприятно. От сутринта се събуждам с главоболие, после ме боли почти целия ден, за кратки моменти ми минава. Пих парацетамол и ибупрофен, но не ми помагат. Утре съм отново на лекар, но реших да споделя и тук. Никога не ми се беше случвало да ме боли глава през ваканцията и то няколко дни подред. Много ме е страх да нямам тумор в мозъка.
Авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker