Всичко се връща - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121420)
 Любов и изневяра (29765)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21908)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3190)
 Образование (7312)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Всичко се връща
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 2950 пъти
Здравейте, искам да споделя моята история и болката, която изпитвам и се надявам да няма упреци и обиди, благодаря предварително.
От 12 години сме заедно, мъжът ми се промени коренно след сватбата ни. Постоянно си намираше поводи да излиза, все трябваше да пътува нанякъде, но аз залисана в работа не обръщах внимание. Бяхме в чужбина и един ден той ми заяви, че се прибира в БГ, но сам защото връзката ни била изчерпана и той вече не ме обичал, трудно го приех, но някак си продължих напред. Но кошмара отново започна, тъй като след една година той се появи при мен в Англия и ми каза, че е сгрешил и не може да живее без мен. Аз се поддадох на емоциите и чувствата си и му простих, но ме убеди да се върнем заедно в БГ, за да сме семейство. Съгласих се. След като се прибрах разбрах, че през тази една година той е имал връзка с момиче, с което е живял в къщата на родителите си. Когато му го казах, той ме нарече “луда“ и че хората говорят глупости, за да ни разделят. Забременях и всичко се повтори, държеше се аругантно с мен, не полагаше никакви грижи, прибираше се когато му скимне и аз не издържах. Бременна в 7 месец го проследих и видях, че има връзка с непозната жена. Когато му казах, че знам всичко той се скри и ме напусна, бременна в 7 месец. На раждането на детето дойде, но не живееше с мен, а за другата жена отричаше и ми каза, че ме е напуснал, защото съм го обидила, че има любовница. Разведохме се и отношенията ни се влошиха, той започна да ми отмъщава и да ми насажда вина. Натякваше ми, че родителите ми ме подтикват да се разведа и че съм лишила детето от семейство. Той продължава да живее с въпросната жена, а ние с детето сме негови заложници в БГ тъй като без съгласието му не можем да се върнем с детето в Англия. Само ме заплашва и ме спъва, какво да правя, моля за съвет. Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: ca690b4766
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво общо има заглавието с темата???

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 71211eec00
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бившият ми съпруг тaкa си въобрaзи, че ме е хвaнaл зa... яйчниците, докaто не му прaтих едни момчетa дa го посъветвaт мaлко. Звъннa ми след товa сaм, кaзa, че ме чaкa пред офис нa нотaриус дa ми подпише пълномощното. Не го интересувaше детето, сaмо искaше мен дa ме " държи " тaм, един вид кaкто ти кaзвaш, кaто зaложницa. Е, всеки мaйстор си имa мaйсторa. Прaти му съветник нa твоя хубaвец, ще видиш кaк бързо поумнявaт.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: cb1dabdeb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не мога да дам съвет, обаче бившият ти мъж е тотален боклук!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 324a56c38a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Станалото станало, варианта е развод, така или иначе не сте и не сте били семейство. Но дори и след развода пак ще се иска неговото съгласие за чужбина, за това може да попитате адвокат как може да искате пълни родителски права. Моля ви не се лъжете толкова лесно и да вярвате на скалъпени лъжи, имали сте фактите все пак! Сега ви остава да си подретите живота и да започнете на чисто, не е толкова трудно, ако не се вържете на игричките на мъжа си! Помислете си и как това би се отразило на детето и ако решите да отидете в Англия отново дали промяната на средата няма да повлияе негативно.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a2f0f21990
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Искаш съвети, когато вече е късно. Такива са законите, никой не може да ги наруши. Толкова много маркери ти е дал, че е несериозен, а ти дори дете си му родила!? Сега си носи кръстта, никой не може да ти помогне. Детето като стане пълнолетно, тогава ще имате пълна свобода. До тогава ще си ближеш раните, породени от лекомислието ти. Направи се на сирийска бежанка(без документи), само те имат привилегии в тази държава и с лекота излизат в чужбина.

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 9553332965
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Късно е зa съвет, много отдaвнa е трябвaло дa прецениш aдеквaтно ситуaциятa. Колкото повече седиш покрaй него, толковa повече проблеми ще имaш. Съветвaм те дa не виниш мъжете кaто цяло, товa че този е консумaтор и имa проблеми със себе си, съвсем не знaчи че всичко мъже сa тaкивa, познaвaм много жени с подобен нa неговия хaрaктер, кaто общото между тях е бягaне от отговорност, винaги някой друг е виновен зa тяхните действия или бездействия. Тaкивa хорa дори дa сa с идеaлния и съвършен човек, пaк нещо ще им е криво, не нaв място и никогa не сa щaстливи, зaщото нямaт време дa се зaрaдвaт от търсене нa треските в чуждите очи, без дa виждaт своите тaлпи.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 48cfa4ff91
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   О, мила! Толкова съжалявам за това което си преживяла! Явно този наистина е голям б... к и не заслужава да има семейство! Какво да ти кажа, гледай напред и вярвай, че всичко ще се оправи и колкото по-малко контактуваш с този човек, толкова по-добре. Да имате дете и понякога трябва да сте във връзка, но иначе избягвай връзката с него. Само едно не разбрах, как така ви спира да заминете за Англия? Прави проблеми с разрешителното на детето или? Това само потвърждава мнението ми за него, но нищо рано или късно и той ще си намери майстора, а ти сега си се грижи за детето и го остави тоя да си троши главата и да тича сред разни жени. То това си е до време.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7ba2aa5a85
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И с още 20 да излезе и да пробва, и да е гаднярът насреща, ще си остане накрая сам, празен отвътре и нещастен..

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f420e7c4ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Скъпа, сама си се подредила в това положение. Просто отидете в съда и разкажи там това.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: bded0fdd4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Той си е навързал нещата и вие ще страдате заради това. Отиди в съда.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ce8126b7e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Абе от такъв мухльо да бягаш като от дявол! Ок направила си го, върнала си се при него, направили сте дете и сега пак сте разделени, а и той се държи отвратително.
Моят съвет е да се консултираш с адвокат да видиш дали няма някакъв начин, за да заминеш в чужбина? Ако ли пък не, се махаш възможнно най-далече от него, не може той да ходи на горе надолу, пък после да има претенции. Ако и това е невъзможно, защото трябва да вижда детето ви, ами действай неутрално. Без никакви разговори, без никакви уговорки помежду ви. Само си разменяте няколко приказки при визитите на детето и това е. Намери си друг мъж момиче, нека той да т защитава от онзи мухльо. Не понасям такива мъже и много се ядосвам като чета какво правят на някои жени. Желая ти успех и търси щастието си, то не е с този мъж!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4fcdc01b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мислила съм за този вариант, да го сплашат, но дали омразата няма да породи още повече омраза. Надявам се да има някакъв легален и честен начин за извеждане на детето, тъй като аз мисля за неговото бъдеще, а той мисли единствено за себе си. Поне като е виновен да сведе глава и да ни разреши да заминем с детето, за да не се срамуваме от постъпките му. Относно това, че съм озаглавила историята си “Всичко се връща“, искам да кажа, че има Господ и се надявам един ден мъките ми да бъдат облекчени и да постигна мечтата си. Всичко правя заради детето, а той ми казва, че един ден ден детето ще го разбере и ще му прости. Аз да ходя където си поискам, но детето остава тук, тъй като “Колкото е твое, толкова е и мое“ми каза. Отчаяна съм, надявам се някой да ме окуражи с адекватен отговор. Все си мисля, че има някакъв начин да заминем с детето, но все още не съм го открила.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: e4b0a0ebe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Aвторке (12) и кaкво кaто породялa още омрaзa?! Нaкъде още дa ви съсиспвa животa нa теб и детето, a?! Я го е*и у нещото и си подреди нещaтa тaкa, че ти и ТВОЕТО дете дa сте добре, той е зaгубил прaво дa се нaричa бaщa. Консултирaй се с aдвокaт първо тогaвa, рaзкaжи, кaквото и тук, но имaй в предвид и другa врaтичкa. Много е лесно дa подпише генерaлно пълмомощно, дa съдържa не сaмо рaзрелението зa пътувaне, a и зa живеене тaм. Нaпрaви го тaкa, че никогa повече дa не ти се нaлaгa дa го търсиш зa рaзрешение. Aко не те бъркa пък, можеш дa му отнемеш всякaкви родителски прaвa.
Aз не бих го жaлилa, някои хорa просто трябвa дa бъдaт ...склонени не непременно с рaзговор.
Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ce9a94f602
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   13, "Aко не те бъркa пък, можеш дa му отнемеш всякaкви родителски прaвa. " - 13, ти от луната ли пишеш? Как виждаш да стане това? Ти за закони чувала ли си? С инат и упорство, нищо няма да се постигне, никой няма да си сложи главата в торбата. Всичко тлябва да стане по законен път. Грешката й е, че е родила тук. Защо, когато го е разбрала какъв идиот е мъжа й, не е отишла и да си роди в Англия, като това е целта й? Тогава е нямало никакви пречки. Кой каквото си надроби, това и ще яди, тя сама си е надробила всичко. Вече е късно за вайкане. Като иска Англия, остава детето на бащата и си заминава безпрепятствено. В последствие може да изтегли да отиде и детето, но доста по късно.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4fcdc01b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Моля ви без упреци, знам че аз съм си виновна, но какво да правя като съм добра и това беше единственият мъж в живота ми. Прекалено съм консервативна и не мисля за други връзки, живота си смятам да отдам на детето си, но искам да замина, защото упадъкът на България като че ли няма да спре. Имам работа там, роднини, приятели, всичко остана там, откакто съм в БГ всеки един ден ми е на сила, пък и след това което се случи нямам хубави спомени от тук. Искам да заминем за да не го виждам, защото всяка среща с него е болезнена. Не мога да чакам докато детето стане на 18, защото смятам, че там ще му се даде по-добра основа и ще стане по-добър човек, пък и колкото по-далече от баща му толкова по-добре и за него. Не искам детето ми да стане разглезено, каквито са повечето деца на разведени родители. По между другото бившият ми искаше да се сдобрим, но този път отказах, затова той ми е толкова сърдит, защото е свикнал винаги да му се прощава и сега удари на камък. Започна да ме заплашва и обвинява, пълен егоист, той вина не чувства, няма съвест, нито пък морал. Оххххх незнам надявам се да успея и вярвам, че рано или късно нещата ще се подредят.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d0976668ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ами в някаква степен е прав - колкото е твое, толкова е и негово това дете. Ти защо толкова искаш да заминеш, не можеш ли да започнеш живота си на чисто в България? Така и за детето може би ще е по-добре. Аз не разбрах, ти имаш ли по-голямо дете?

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: e5a09b40f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   "Искам да заминем за да не го виждам, " - можеш да заминеш и няма да го виждаш, но не можете да заминете с детето, това зависи от бащата.

"пък и колкото по-далече от баща му толкова по-добре и за него. " - това е основната причина, бащата да не е съгласен детето да напусне България. Избираш един от двата варианта. Или заминаваш, но без детето, или оставаш тук с детето, ти си избираш. Друг вариант, поне до 10 години нямаш.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 63fdc87cb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Намираш най-добрия адвокат по семейно право и завеждате дело за присъждане на род. права само на теб. Друго няма какво. Адвокатът ще те подучи какво се прави, за да е ако не легално, то поне ненаказуемо.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4fcdc01b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   След цялата болка, която изпитвам не очаквах такива нападателни коментари. Дано никой не стигне до моето положение, да съм заложница на човекът когото обичах и да съм безсилна да се боря за бъдещето на детето си. Така и ще направя 19., намерих добър адвокат в София, който ми каза че може да се замени съгласието на бащата за трайно напускане на майката заедно с детето извън пределите на България. Дано имаме успех, въпреки, че знам че ще бъде много трудно. И аз мислех че е непосилно, но те се опитват да ме уверят, че трябва да се опита и че може би ще успеем. Пожелайте ми Успех, благодаря.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: e0b82fd6a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Аз пък мисля различно. Авторке, сама казваш, че всички коментари са нападателни. Реално, какъв ви е бил проблемът на теб и твоя мъж? Не ми казвай на мен, отговори си сама на тези въпроси и не с някакви абстрактни понятия, а с РЕАЛНИ факти. Човекът дори отново е дошъл при теб, да се сдобрите. Знаеш ли каква е истината? Истината е, че живеем в консуматорско време, в което не децата, а големите сме разглезени и искаме всичко да става на секундата. А една връзка се гради с много търпение, с прошка, и с компромиси. На мен ми се струва, че и ти, и твоят мъж сте много импулсивни и правите от мухата слон. Няма доверие от твоя страна, което може би е породило неговата изневяра (ако изобщо има такава). Замисли се... замисли се дали всъщност тази лоша картина, която си създаваш в съзнанието е РЕАЛНА. Аз само по коментарите на НЕПОЗНАТИ за теб хора, мога да видя как те само доукрасяват твоята история, всичко това е една измислица... моля ти се върни се в реалността и говори с мъжа си като с човек, а не като с противник. Ако наистина вярваш в Господ, ще ме разбереш. Дай ти любов първа, за да я получиш обратно. А само с оплакване, няма смисъл.. сама виждаш какво става, почнеш ли да си създаваш изкуствено проблеми, само ти подклаждат огъня и от зле става по-зле. Същото и с 'умните' идеи по-горе да го сплашиш с някакви мъже... това достойна постъпка ли е според теб? Да сплашваш бащата на твоите деца... просто нямам думи относно мисленето на хората... имат страхотни начини за решаване на проблеми, затова са на това положение. Между другото, той затова те държи, както ти казваш като 'заложница
, защото и той действа импусливно и от страха да не те загуби, прави глупости. И той е виновен, но и ти...

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a2ad5b26dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   момиче, 16 г.
Всеки ще те критикува докато не падне в твоето положение, така че не се безпокой или отчайвай. Винаги има начин... по темата....
Този е манипулатор. "Куче, което лае, не хапе" Опълчи му се, покажи му, че си по-силна от колкото той някога е подозирал. Дръж си главата горе. Той залага на добротата и страхът ти. Бях попаднала на такъв манипулатор.... Направила си грешки... осъзнала си ги, Продължаваш напред!!!! Няма смисъл човек да живее в миналото и грешките си, така няма да се изкачи отново нагоре. Да, вече си затънала, но щом си го осъзнала, какво ти пречи да се изправиш и да се пребориш?? Хвърлих набързо око на някои коментари и ми хареса един, в който се споменава "адвокат". А сега слушай плана:
1- спираш да се оплакваш. :)
2-връщаш си вярата.
3-поставяш си цел.
4-успяваш. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4fcdc01b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Благодаря 22, а относно коментара на 21, да прощавах 2 пъти и реших 3-ти да няма, вие ако искате да Ви тъпчат цял живот нека, но на мен ми писна да ме заменят с боклуци. А незнам Вие каква сте, но никак не съм разглезена, защото ако бях нямаше да мога сама да си гледам детето, а ще отидех при първия срещнат да го използвам, но аз не съм такъв човек. И грешката ми беше, че му имах не 100, а 1000%доверие, но той е един неблагодарник, който не иска да има ангажименти и обвързване. Защо като съм толкова глезена според Вас ме търпя 13 години и сега реши да ме предаде след като му родих син. Защото, когато човек не осъзнава какво има го губи, но завинаги, стига толкова сълзи, прошки и унижения все на мой гръб. Вие ако може да търпите желая Ви успех, аз се оттеглям от такъв боклук и съжалявам, че е баща на детето ми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker